Νέα

Κατάσχεση/πλειστηριασμος πρωτης κατοικιας ,το μεγαλο εγκλημα της εποχης μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάποτε η παλιοι οταν μεγαλώνανε το πρωτο πραγμα που ειχαν στο μυαλο τους,ενα τουβλο,ενα κεραμμυδι να τους προστατευει αυτους και τα παιδια τους

Σημερα? Στην εποχη της τεχνολογιας,της πληροφοριας , ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η κρατικοι φορεις εκτος των τραπεζων σου κατασχουν της οικονομιες και το σπιτι σου και σε πετανε στο δρομο αφραγκο και αστεγο

Μην ξεχνατε ειναι πλεον παγκοσμιο φενομενο,η πληρωνεις φορους η σε πεταμε στο δρομο

Δικαστες,εισαγγελεις,τραπεζιτες,πολιτικοι,φορεις

Ξερετε τι θελουν? Οχι χουντα,ΟΟΟΧΙ

Εναν εσκομπαρ θελουν,να τους καθαρισει ολους,πολιτικους,εισαγγελεις,εφοριακους,τραπεζιτες

Διοτη αυτα τα καθαρματα σε πετανε στο δρομο χωρις κανενα οικτο και δισταγμο

Καλα εαν εχεις περισσοτερα λεφτα απο αυτα που εχεις δηλωσει εκει και αν δεις κατασχεση  :pipa2:

Και μη χειροτερα

σημεια των καιρων

ερχονται και ηλεκτρονικα σιγα σιγα...

Επισκέπτης
Διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτησή σου , sex nightmare .
Στην εποχή των ανοιχτών συνόρων , το να χρωστάς στο δημόσιο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι είσαι εχθρός της χώρας που ζείς.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Κάποτε η παλιοι οταν μεγαλώνανε το πρωτο πραγμα που ειχαν στο μυαλο τους,ενα τουβλο,ενα κεραμμυδι να τους προστατευει αυτους και τα παιδια τους

Σημερα? Στην εποχη της τεχνολογιας,της πληροφοριας , ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η κρατικοι φορεις εκτος των τραπεζων σου κατασχουν της οικονομιες και το σπιτι σου και σε πετανε στο δρομο αφραγκο και αστεγο

Μην ξεχνατε ειναι πλεον παγκοσμιο φενομενο,η πληρωνεις φορους η σε πεταμε στο δρομο

Δικαστες,εισαγγελεις,τραπεζιτες,πολιτικοι,φορεις

Ξερετε τι θελουν? Οχι χουντα,ΟΟΟΧΙ

Εναν εσκομπαρ θελουν,να τους καθαρισει ολους,πολιτικους,εισαγγελεις,εφοριακους,τραπεζιτες

Διοτη αυτα τα καθαρματα σε πετανε στο δρομο χωρις κανενα οικτο και δισταγμο

Καλα εαν εχεις περισσοτερα λεφτα απο αυτα που εχεις δηλωσει εκει και αν δεις κατασχεση  :pipa2:

Και μη χειροτερα

σημεια των καιρων

ερχονται και ηλεκτρονικα σιγα σιγα...

εποχή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ δεν σημαίνει ότι εγώ ( που δεν έχω δικό μου σπίτι αγοράσει με ΔΑΝΕΙΚΑ )
θα ξεπληρώνω με τους φόρους μου το σπίτι κάθε Ρουμάνας, κάθε τσιγγάνου, κάθε καθυστερημένου που τήν είδε μάγκας και έχει αγοράσει με ΔΑΝΕΙΚΑ μεζονέτα και μάλιστα νεόδμητη. .. !

Αντε μπράβο γιατί σας έχουμε σιχαθεί .!

Μία μόνο μικρή κατηγορία ανθρώπων που έχουν πάρει μικρά δάνεια ( άνεργες μητέρες με παιδιά, άνθρωποι που απολύθηκαν και ΜΌΝΟ για μικρά δάνεια < 100,000 ευρώ ) αξίζουν της προστασίας.

Πήγαν κάποιες φωνισμένες που γούσταραν ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ και νόμιζαν και νομίζουν ότι Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, και πήραν 500,000 και 800,000 δάνεια και τρέχουν στα Ειρηνοδικεία για να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία !!!

ΤΑ ποσά που άνω αναφέρω τα έχω δεί με τα μάτια μου !

κάθε ψωνισμένη και κάθε κωλομπαροκωλόγερος που ήθελε μικρούλες... ρε ούστ ...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Μία μόνο μικρή κατηγορία ανθρώπων που έχουν πάρει μικρά δάνεια ( άνεργες μητέρες με παιδιά, άνθρωποι που απολύθηκαν και ΜΌΝΟ για μικρά δάνεια < 100,000 ευρώ ) αξίζουν της προστασίας.
Και να είσαι σίγουρος ότι αυτή η κατηγορία ανθρώπων, κάνει τα αδύνατα δυνατά να πληρώσει τα δάνειά της.

Αυτοί που δεν πληρώνουν το κάνουν όχι γιατί δεν έχουν τα λεφτά, αλλά γιατί δεν γουστάρουν και κρύβονται πίσω από το νόμο περί α' κατοικίας

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Κ που να δείτε τώρα με την ΔΕΗ τι έρχεται.... Θα χαρίσουν χρέη μέχρι και 4,000€....εκει να δεις πόσοι θα τρέξουν να το παίξουν κακομοίριδες.... Είπαμε, σε αυτό το κράτος ευνοούνται πάντα οι κακοπληρωτες!!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
  εποχή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ δεν σημαίνει ότι εγώ ( που δεν έχω δικό μου σπίτι αγοράσει με ΔΑΝΕΙΚΑ )
θα ξεπληρώνω με τους φόρους μου το σπίτι κάθε Ρουμάνας, κάθε τσιγγάνου, κάθε καθυστερημένου που τήν είδε μάγκας και έχει αγοράσει με ΔΑΝΕΙΚΑ μεζονέτα και μάλιστα νεόδμητη. .. !

Πήγαν κάποιες φωνισμένες που γούσταραν ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ και νόμιζαν και νομίζουν ότι Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, και πήραν 500,000 και 800,000 δάνεια και τρέχουν στα Ειρηνοδικεία για να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία !!!

και οι τράπεζες δεν έχουν ευθύνη που έδιναν σε κάθε έναν που ανάπνεε δάνειο;Αυτούς που έβαζαν υπογραφή για έγκριση δανείου τους κυνήγησε ποτέ κάποιος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και οι τράπεζες δεν έχουν ευθύνη που έδιναν σε κάθε έναν που ανάπνεε δάνειο;Αυτούς που έβαζαν υπογραφή για έγκριση δανείου τους κυνήγησε ποτέ κάποιος;

τι δουλειά έχει κάποιος να τους  κυνηγήσει ?? διαφορά μεταξύ ιδιωτών είναι ρε ...

με αυτούς που υπέγραφαν και δίναν δάνεια σε όποιον ανέπνεε ας τα βρούνε οι μέτοχοι...

για την ώρα είναι καιρός να πληρώσουν αυτοί που πήραν δανεικά και τα φεσώσανε...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τι δουλειά έχει κάποιος να τους  κυνηγήσει ?? διαφορά μεταξύ ιδιωτών είναι ρε ...

με αυτούς που υπέγραφαν και δίναν δάνεια σε όποιον ανέπνεε ας τα βρούνε οι μέτοχοι...

για την ώρα είναι καιρός να πληρώσουν αυτοί που πήραν δανεικά και τα φεσώσανε...
Δηλαδή δεν βλέπεις εμπλοκή του κράτους στη όλη διαδικασία;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδή δεν βλέπεις εμπλοκή του κράτους στη όλη διαδικασία;

δεν είναι δουλειά του κράτους να επεμβαίνει στις ιδιωτικές υποθέσεις... και τόσο που έχει εμπλακεί μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ και μάλλον σκατά τα έχει κάνει...

οι τράπεζες (από την στιγμή κατά την οποία τον Νοεμβριο 2015 ξαναγίναν ιδιωτικές μετά την "πετυχημένη" ανακεφαλαιοποίηση του ζαβού) είναι ιδιώτες και πρέπει να αφεθούν να κάνουν την δουλειά τους..

δανείσανε με κάποιες εξασφαλίσεις (το σπίτι) και εφόσον ο δανειστής δεν πληρώνει μπορεί να του πάρει το σπίτι... τελεία και παύλα...

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1

Πεστα ρε φιλε ,ο καθε μαλακας που ηθελε να ζησει την μεγαλη ζωη περιμενει τωρα να του τα χαρισουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν είναι δουλειά του κράτους να επεμβαίνει στις ιδιωτικές υποθέσεις... και τόσο που έχει εμπλακεί μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ και μάλλον σκατά τα έχει κάνει...

οι τράπεζες (από την στιγμή κατά την οποία τον Νοεμβριο 2015 ξαναγίναν ιδιωτικές μετά την "πετυχημένη" ανακεφαλαιοποίηση του ζαβού) είναι ιδιώτες και πρέπει να αφεθούν να κάνουν την δουλειά τους..

δανείσανε με κάποιες εξασφαλίσεις (το σπίτι) και εφόσον ο δανειστής δεν πληρώνει μπορεί να του πάρει το σπίτι... τελεία και παύλα...
Συμφωνώ σε όλα έτσι όπως τα διατυπώνεις.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

χιλια λαικ αυτο το ποστ

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Θα τα χάσουν τα σπίτι είναι σιγουρο.  Ειδικά αυτοί που έχουν ακριβά σπίτια. Γνωρίζω προσωπικά κακοπληρωτες που τα παίρνουν μαύρα και δε πληρώνουν αλλά κάνουν ζωαρα. Από που και ως που έχεις πληρώσει 10.000 και πρεπει να σου χαριστει το σπίτι? Θα γλιτωσουν μόνο αυτοιπου πήραν καταναλωτικά και δεν έχουν περιουσια και αποδεδειγμενο εισοδημα

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
απο τα μεγαλυτερα εγκληματα του αιωνα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
οι χειροτεροι στρατηγικοι κακοπληρωτες ειναι οι ιδιες οι τραπεζες και φυσικα το κρατος

απο αυτους πρεπει να αρχισει η δικαιοσυνη αν υφισταται τετοιο πραγμα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Κ που να δείτε τώρα με την ΔΕΗ τι έρχεται.... Θα χαρίσουν χρέη μέχρι και 4,000€....εκει να δεις πόσοι θα τρέξουν να το παίξουν κακομοίριδες.... Είπαμε, σε αυτό το κράτος ευνοούνται πάντα οι κακοπληρωτες!!!!
Η ΔΕΗ , εγώ ποτέ δεν κατάλαβα με τι σκεπτικό τον καλό πελάτη της (αυτον που ξοδεύει πολύ ρεύμα) αντί να του κάνει ίσως κάποια έκπτωση , αντίθετα πληρώνει περισσότερα. Κάνει βέβαια κάποιες εκπτώσεις στους καλοπληρωτες απο οτι ξέρω , αυτους που πληρώνουν στην ωρα τους δηλαδή.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Εγώ προσωπικά λόγο του επαγγέλματος μου και με αυτά που έχω δει γιατί έξω από το χώρο πολλά τραγούδια λέγονται δεν ξέρω ποιος ακριβώς έχει δια πράξει το , είτε οι τράπεζες που έδειξαν δάνεια αβέρτα κουβέρτα ενώ ήξεραν ότι δεν θα μπορέσουν να ξεπληρωθούν , είτε οι πολίτες με μισθό ένα χιλιάρικο έπαιρναν δάνεια 300000 χιλιάρικα ενώ ήξεραν ότι δεν θα τα ξεπληρώσουν .
Όποτε εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλές παραμέτρους  πρώτον η τράπεζα στα τέτοια της γιατί ως γνωστόν όπως η μάνα στο καζίνο δεν χάνει ποτέ έτσι και η τράπεζα δεν χάνει ποτέ διότι δεν έδειξε δικά της λεφτά αλλά λεφτά τα οποία τα έπαιρνε από την ΕΚΤ εκμεταλλευόμενες τα χαμηλά επιτόκια και από την άλλη ο κόσμος που ήθελε να ζήσει το American dream .
Αυτό είχε το αποτέλεσμα εκτοξεύσεις τιμών επειδή κάποια όρνια ήθελαν κάνουν το κομμάτι τους με λεφτά που δεν ανταποκρίνονταν στα εισοδήματα τους .
Και από την άλλη μια Τρίτη ομάδα ανθρώπων που είχε κάποια λεφτά στην άκρη δεν μπορούσε να πάρει ΤΙΠΟΤΑ .
Δεν ήταν λογικό ένα έτη 2009 με 100000 150000 χιλιάρικα να μην παίρνεις τίποτα επειδή το κάθε άφραγκο ψώνιο ήθελε 5αρι ρετιρέ .
Δυστηχως και η μεν χάνουν και οι δεν γιατί αυτός με τα 150 δεν έπαιρνε τίποτα το αξιολόγο και τα λεφτά φαγώθηκαν στην διαδρομή του χρόνου και η άλλη πλευρά αγόρασε μεν αλλά πάλι με τίποτα δυστηχως και οι δυο χαμένοι βγαίνουν εκτός από την τράπεζα όποτε του που ακριβώς είναι το έγκλημα δεν προσδιορίζεται ακριβώς .
Είναι η απληστία και η ματαιοδοξία κάποιον οι λογική των τραπεζών που έδειξαν δάνεια ανΕΦ αντικρίσματος  δημιουργώντας μια εικονική μόχλευση στην αγορά ακινήτων που αργά η γρήγορα θα έσκαγε

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Η ΔΕΗ , εγώ ποτέ δεν κατάλαβα με τι σκεπτικό τον καλό πελάτη της (αυτον που ξοδεύει πολύ ρεύμα) αντί να του κάνει ίσως κάποια έκπτωση , αντίθετα πληρώνει περισσότερα. Κάνει βέβαια κάποιες εκπτώσεις στους καλοπληρωτες απο οτι ξέρω , αυτους που πληρώνουν στην ωρα τους δηλαδή.
η ΔΕΗ αγαπητέ οδηγείτε μεθοδευμένα σε ελεγχόμενη αδιέξοδο για να πουληθεί πέντε φορές φτηνότερα στο προσεχές μέλλον όπως έγινε με τρένα λιμάνια κτλ κτλ κτλ..

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Ναι αυτο απο και περα θα συμβαινουν πληστειριασμοι... Αυτο ειναι το μηνυμα απο την ΕΚΤ... Δυστυχως για αυτον που δεν εχει χρηματα.. Και πολυ καλο για αυτους τους πλουσιους που το παιζουν και δεν πληρωνουν τιποτα... Παντως μια λυση ειναι για τα χαμηλα εισοδηματα  που βγαινουν τα σπιτια στον πλειστηριασμο να  μπορει να τα εξαγορασει η κεντρικη επιτροπη του ΣΥΡΙΖΑ γιατι οπως ελεγε κανενα σπιτι σε χερια τραπεζιτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom