tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Είπα εγώ τίποτα τέτοιο;
να πας στο νήμα και να μου ανοίξεις σαμπανια... αντε γιατί...
Είπα εγώ τίποτα τέτοιο;
το καταργεί ο τράνυ !!!
ο τράνυ αντί να κάνει το μοναδικό πράγμα που κάνει σωστά (να ποστάρει γκομένακια ή μιλφάκια) συνέχεια ασχολείται με μαλακίες!αρα καποιος δουλευει για μας... οκ ισυχασα!
ο τράνυ αντί να κάνει το μοναδικό πράγμα που κάνει σωστά (να ποστάρει γκομένακια ή μιλφάκια) συνέχεια ασχολείται με μαλακίες!
την έχει δει ελληνίδα Ζαν Ντ' Αρκ!
ίσα μωρή χαμούρα πορδόπαπε. πάλι τις συνηθισμένες σου παπαριές λές?
άντε γαμήσου μωρή χαμούρα, τράνυ, είπα καλή κουβέντα για σένα και βρίζεις πάλι!!!
πότε μωρή αδελφή του ελέους... ???? εσύ και καλή κουβέντα γίνεται? ειδικά τώρα που έχεις και τις στεναχώριες σου που έφυγε από την ΓΕΝΟΠ ο συναγωνιτής σου ο Ρίζος...
μωρή πούστρα, εγώ δεν είπα ότι κάνεις και κάτι καλό και χρήσιμο στη μίζερη ζωή σου, ποστάροντας μπουτάκια κα μουνάκια;
άει σιχτίρ!
τι λες ρε βλακα φασιστακο της κακιας ωρας....ο αλλος ξεπουλαει την χωρα στους γερμανους και δεν θα αντιδραμε κιολας????οι λυσασμενες πασιοναριες της πακιστανικης ψωλης κλπ που μπηκαν στην αίθουσα που μίλαγε ο τζέφρι η παπανδρεου ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ φύγαν σάν βρεμένες γάτες μόλις μπούκαρε η γερμανική αστυνομία...
πολύ τό ευχαριστήθικα...
σε ενα 20λεπτο από τήν αρχη τής διαμαρτυρίας....
όταν πάω στό εξωτερικό η ελλάδα με πληγώνει έλεγε ένας μεγαλος έλληνας λογοτέχνης....
η σύγκριση των ελληνικών μπουρδελοπανεπιστημίων μέ τών χωρών της εοκ μόνο κατάθλιψη προκαλεί
πουθενά πανεπιστημιακό άσυλο
πουθενα εμπόριο ναρκωτικών
πουθενα πλιατσικο απο συμμοριες κλεφτοκοταδων της πλατειας εξαρχείων..
πουθενα απειλες στους καθηγητες..
πουθενα διαδηλώσεις και καταληψεις λαθρομεταναστων
τι λες ρε βλακα φασιστακο της κακιας ωρας....ο αλλος ξεπουλαει την χωρα στους γερμανους και δεν θα αντιδραμε κιολας????
καλα... συνεχισε εσυ να τρως κουτοχορτοΣιγά ρε υπερεθνικόφρονα! Που θα γινόταν η αγοραπωλησία, στο Πανεπιστήμιο;
με ειδες να ΕΠΙΒΑΛΩ καμια αποψη? την γνωμη μου λεω και εκπροσωπο την παρτι μου και μονο....στα διαρχι μου ολοι οσοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου...γκεγκε εξυπνιδη?Κι εσύ ποιος είσαι ας πούμε που θεωρείς πως έχεις δικαίωμα να επιβάλεις την άποψή σου; Αν νομίζεις πως εκπροσωπείς την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, στάδιον δόξης λαμπρον σου διανοίγεται με το να διεκδικήσεις την πρωθυπουργία και να μας λύσεις όλα τα προβλήματα (με μαγικό τρόπο υποθέτω).
Τα άλλα είναι "να είχαμε, να λέγαμε"...
αναρχοφασιστακο της κολοπλατειαςτι λες ρε βλακα φασιστακο της κακιας ωρας....ο αλλος ξεπουλαει την χωρα στους γερμανους και δεν θα αντιδραμε κιολας????
δε πας να γαμηθεις πρωινιατικα
αναρχοφασιστακο της κολοπλατειας
οποιος διαφωνει κανει κομμα κατεβαινει στίς εκλογές και εαν κερδισει επιβαλει τις αποψεις του...
αλλα οι αποψεις σου δεν αντιπροσωπευουν ουτε το 10 τοις εκατο στα μπουρδελοπανεπιστημια σου.....και θες να επιβαλεις τις αποψεις σου με την βια.....
σου δεινει ενα εκατομμυρια τροπους η δημοκρατια να διαμαρτυρηθεις για τις μαλακιες που πιστευεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ
ξεπουλιμα ρε μαλακες ειναι ναχουμε 800000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ και να διαμαρτυρεστε για την νομιμοποιηση 2 εκατομμυριων και βαλε λαθρομεταναστων στα μπουρδελοπανεπιστημια σας.....
καλα καλα ντααξ με πεισες!!!!αναρχοφασιστακο της κολοπλατειας
οποιος διαφωνει κανει κομμα κατεβαινει στίς εκλογές και εαν κερδισει επιβαλει τις αποψεις του...
αλλα οι αποψεις σου δεν αντιπροσωπευουν ουτε το 10 τοις εκατο στα μπουρδελοπανεπιστημια σου.....και θες να επιβαλεις τις αποψεις σου με την βια.....
σου δεινει ενα εκατομμυρια τροπους η δημοκρατια να διαμαρτυρηθεις για τις μαλακιες που πιστευεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ
ξεπουλιμα ρε μαλακες ειναι ναχουμε 800000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ και να διαμαρτυρεστε για την νομιμοποιηση 2 εκατομμυριων και βαλε λαθρομεταναστων στα μπουρδελοπανεπιστημια σας.....