Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αληθεια απο που ειναι οι λαθρομεταναστες αυτοι?
Απο Πακισταν,Ιρακ,Αφγανισταν εκει που τους σφαζουν και τους καινε τα σπιτια τα Ελληνικα στρατα.
Ζητησες να γυρισουν τα στρατευματα απο εκει ζητησες να φυγουμε απο το ΝΑΤΟ?
Οχι
Τοτε αναλαβε και της συνεπειες τον επιλογων σου
Που θενε να πανε ολοι αυτοι στην Ελλαδα?
Οχι απλως θελουν ασυλο απο την Ελλαδα για να πανε αμεσως μετα στην υπολοιπη Ευρωπη
Και γιατι δεν τους στελνουμε εκει?
Διοτι εκτος απο Φιλιππινεζες και γκαρσονια των ευρωπαιων γιναμε και πορτιερηδες τους για 520 ευρωπουλα που μας επιβαλουν να περνουμε
Αρα αυτο το θεαμα εχει και την δικη μας υπογραφη
Δεν μπορει να διαπρατουμε εγκληματα και να μην δεχομαστε τις συνεπειες αυτων
Δεν μπορει να στηριζουμε ενα βαρβαρο εκμεταλευτικο οπισθοδρομικο συστημα και να μην εχουμε μπροστα μας ολα τα στοιχεια της παρακμης.
Μολις θα εχουμε αναπτυξη-ο τι υποκρισια-δεν θα διαμαρτυρομαστε για αυτους θα τους δεχομαστε σιωπηλα διοτι η εργασια τους θα κραταει υψηλα την ανεργια και χαμηλα τα μεροκαματα.
Ειναι η βιτρινα και το αλλοθι μας για να μην δουμε οτι αυτος που εχει αρχισει να εξαθλιωνεται,να πιναει,να επετει,να εγκληματει ειναι ο ελληνας εργαζομενος πια. Με 20% ανεργια και μισθους κατω τον 500 ευρω.Αν τους διωξουμε τπτ δεν θα αλλαξει απλως θα δειται την αληθεια και θα τρομαξετε οτι στην θεση τους σε λιγο θα ειμαστε εμεις.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μα τι μαλακίες λες;;;

Σκότωσαν εκεί Έλληνες;;;Μήπως ειρηνευτική δύναμη στείλαμε;;Απλούς παρατηρητές και στρατιωτικές ιατρικες μονάδες;;

Σκέψου τι αγράμματος και ανθέλληνας είσαι!!

Και δεν τον ενδιαφέρει τον κόσμο τι σκατά γίνεται εκεί.Δεν θα γίνει η Ελλάδσ το φτωχοκομείο του κόσμου.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ναι στη χώρα μου και να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
παντως αυτο το σκεπτικο "ή φασιστας εισαι, ή αναρχοκουμμουνη" ειναι το λιγοτερο φαιδρο.
δηλαδη ενας ανθρωπος που αγανακταει με το να λειλατηται η γειτονια του, και μαλιστα με την ανεχεια του κρατους, ειναι φασιστας?  :jerking:

οταν λοιπον, αφου εχουν αφησει στην τυχη το ιστορικο κεντρο της αθηνας και οι κατοικοι "χαριζουν" τις περιουσιες τους για να φυγουν, και αφου θα τα εχουν παρει κοψοχρονια οι πλουσιοι, πολιτικοι κλπ.... τοτε θα τις καθαρισουν τις περιοχες αυτες θα πενταπλασιαστει η τιμη τους.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι «αυτοί που οδήγησαν τους μετανάστες στο υπό ανακαίνιση παλιό κτήριο της Νομικής, με αυτή την ενέργεια δεν υπηρετούν τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών - προσφύγων, αλλά τους εκθέτουν περισσότερο στη συκοφάντηση και στις απειλές αντιδραστικών κομμάτων και μηχανισμών, στην κρατική καταστολή και στους εκβιασμούς των κυκλωμάτων που τους εκμεταλλεύονται.

Ταυτόχρονα προσφέρουν υπηρεσίες στις δυνάμεις που επιθυμούν και επεξεργάζονται την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Συμβάλλουν στον παραπέρα εκφυλισμό των φοιτητικών συλλόγων εφόσον καλύπτουν τις επιλογές και τις ενέργειές τους με δήθεν συλλογικές διεργασίες και αποφάσεις»

Προβαινω πλεον στην εκτιμηση, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασισε να αυτοκτονησει πολιτικα και πλεον θα ειναι μόνιμα εκτός βουλης απο τις επομενες εκλογες.

:thumbsup:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
παντως αυτο το σκεπτικο "ή φασιστας εισαι, ή αναρχοκουμμουνη" ειναι το λιγοτερο φαιδρο.
δηλαδη ενας ανθρωπος που αγανακταει με το να λειλατηται η γειτονια του, και μαλιστα με την ανεχεια του κρατους, ειναι φασιστας?  :jerking:

οταν λοιπον, αφου εχουν αφησει στην τυχη το ιστορικο κεντρο της αθηνας και οι κατοικοι "χαριζουν" τις περιουσιες τους για να φυγουν, και αφου θα τα εχουν παρει κοψοχρονια οι πλουσιοι, πολιτικοι κλπ.... τοτε θα τις καθαρισουν τις περιοχες αυτες θα πενταπλασιαστει η τιμη τους.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
είναι το πραγματικό εργαλείο της εξουσίας όσοι λένε τέτοια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν έχεις καταλάβει καλά τύπε. Γκρεμίζουν σπίτια για να έχουν δουλειά μετά. Να πάνε και να τα χτίσουν. Τί, κλέφτες θα γίνουν;
Γιατί όμως να στηρίζεις το γαμημένο σύστημα του ιμπεριαλισμού της Αμερικής;;;

Δεν ξέρω τι σκατά κάνουνε εκεί τα ελληνικά στρατά με το ΝΑΤΟ,πάντως δεν έχουνε καμία δουλειά.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εεε όπως κ να έχει αρχίδια με την χρυσή τομή λοιπόν,εκτός αν πια την βγάλετε κυβέρνηση κ χτίσει συρματόπλεγμα ηλεκτροφόρο κ βάλει σκοπευτές σε πύργους να φυλάνε τα σύνορα με διαταγή για πυρ αλλά κ

τότε ακόμα αν στα οικονομικά δεν τα καταφέρουνε οι ναζιστούληδες η φτώχεια θα φέρει ως αποτέλεσμα να τρώγονται Έλληνες μεταξύ τους...

Αντιλαβού;;;

Το να κάνει κάτι σε επίπεδο εξουσίας κόμμα όπως η ΧΑ είναι σα να λες ότι θα πάρει cl ο Θρασύβουλος. Δεδομένα πράγματα. Οπότε για τα ΔΙΚΑ μου "θέλω" και πιστεύω, είτε μείνει στο 0,2% είτε πάρει 8%, ένα και το αυτό θα είναι. Δεν πρόκειται ποτέ να θέσει ΑΜΕΣΑ (παρά μόνο έμμεσα όπως τώρα) κάποια θέμα για διαπραγμάτευση κτλ. Κάτι σα το ΚΚΕ ας πούμε. Δεν είμαι κανένας 15αρης να τρέφω ψευδαισθήσεις...

Για τα "θέλω" της κοινωνίας ομως, είναι χρήσιμη η άνοδος της ΧΑ. Όσο πιο πολύ γέρνει ο κόσμος στον εθνικισμό (το μοναδικό ιδεολογικά και πρακτικά εχθρό του διεθνισμού), τόσο με μεγαλύτερη "κατανόηση" θα βλέπουν την Ελλάδα οι ξένοι. Θα κάνουν κάτι δλδ να "εκτονώσουν" την κατάσταση πριν είναι αργά. Περίεργο δεν είναι ότι ενώ και μέχρι 2 μήνες η χρεωκοπία ήταν δεδομένη, τώρα μάλλον δείχνει ότι δεν θα γίνει;; (Δεν λέω ότι γίνεται λόγω ΧΑ αλλά ότι ΚΑΙ ή ροπή του κόσμου προς αυτη συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση). Θα δεις τότε πώς οι στομαχιστές Έλληνες που μερικοί παροδικά στράφηκαν στον εθνικισμό θα αποδεχθούν και τα πάκια και θα ξεχάσουν ΧΑ και τα λοιπά...

Εξάλλου τα εχει πει ο ΓΑΠ νωρίς νωρίς τα περί εθνικής κυριαρχίας. Θα μας σκίσουνε αλλά δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε στο τέλος. Αντάλλαγμα; Αλλοίωση εθνικής ταυτότητας, Κύπρος, Μακεδονία, Θράκη κτλ κτλ Ή μήπως νομίζεις ότι όταν βγαίνει ο ΓΑΠ (και κάθε ΓΑΠ) για δηλώσεις, μιλάει στην τύχη;;;

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συμετοχη στο ΝΑΤΟ σημαινει και συμετοχη στα εγκληματα του και στους πολεμους του.Τι θα πει εχουμε μηχανικο εκει την βενζινη στα νατοικα πλοια και αεροπλανα δεν την δινει ο Βαρδινογιαννης.Και αν εχουν εμπλακει σε σφαγες θα σας το πουνε νομιζεται εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μονο αν γυρισουν φερετρα θα το μαθουμε
Αυτη ειναι η αληθεια και δεχτειτε το
Η συμμετεχουμε στο ΝΑΤΟ και σφαζουμε λαους δημιουργοντας κυματα λαθρομεταναστων
Η αποχωρουμε δημιουργοντας το πρωτο ρυγμα στην λυκοσυμμαχια
καντε την επιλογη σας αλλα αναλαβεται και της συνεμειες των πραξεων σας
Με αλλοθι τους λαθρομεταναστες εγκατασταθηκε η δυναμη ΦΡΟΝΤΕΧ με αποτελεσμα να μην θεωρειται πλεον το ανατολικο Αιγαιο ελληνικο πια.Να ποιος ειναι ο πατριωτισμος σας.
Σας ειπα η αληθεια ενοχλει και τρομαζει.
Οσο για τα σπιτια που χτιζονται εκει θα επαναλυφθει το ιδιο σκηνικο με τα Βαλκανια οι ελληνες επειχηρηματιες(αυτοι που απολυουν ελληνες εργαζομενους η τους μειωνουν τον μισθο τωρα) σαν νεκροφιλοι θα ασελγησουν στα πτωματα τους για λιγα ψιχουλα κερδος.
Οσο για το τειχος του Εβρου(που τον χειροκροτουν οι επικριτες του τειχους του Βερολινου αλλη μια υποκρισια) θα το αναλαβει καποιος εργολαβος και με της υπερκοστολογησεις θα φεσωσει τον λαο παραπανω και απο αποτελεσμα μηδεν.

Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Προβαινω πλεον στην εκτιμηση, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασισε να αυτοκτονησει πολιτικα και πλεον θα ειναι μόνιμα εκτός βουλης απο τις επομενες εκλογες.

Ε και; Θα σταματήσεις και ο Σορος την επιχορήγηση; Τον πληρωμένο λαγό κάνει ο Συριζα, δεν έχει καμία πολιτική βλέψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω θεωρω οτι τα ειπε ολα το ΚΚΕ με την ανακοίνωσή του που παρεθεσα παραπανω.
Όλα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
Να σταματησουν καποιοι να εκμεταλλευονται τον ανθρωπινο πονο. Ειναι κριμα.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281

+100000000000000.......Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε και εμείς από εδώ. Και μη νομίζεις πως δεν το έχουμε ψάξει. Απλά πλέον το σπίτι μας δεν το αγοράζει κανείς. Και να βρεθεί να το αγοράσει με τα λεφτά που θα βγάλουμε και τις διάφορες φορολογίες ούτε γκαρσονιέρα δε παίρνουμε σε μια πιο υποφερτή γειτονιά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί όμως να στηρίζεις το γαμημένο σύστημα του ιμπεριαλισμού της Αμερικής;;;

Δεν ξέρω τι σκατά κάνουνε εκεί τα ελληνικά στρατά με το ΝΑΤΟ,πάντως δεν έχουνε καμία δουλειά.

ΝΑΤΟ σημαίνει χούντες και πολέμοι

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά

Μετά τη συνθηματολογία περνάμε στην ουσια.

Έχουμε στείλει ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ και ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Μας κάλεσαν και πάμε. Στην ουσία μας αναγκάζουν να πάμε και πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε διότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Αλλά πολεμικά τμήματα ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ και είναι προς τιμήν μας αυτό. Γκέγκε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συμετοχη στο ΝΑΤΟ σημαινει και συμετοχη στα εγκληματα του και στους πολεμους του.Τι θα πει εχουμε μηχανικο εκει την βενζινη στα νατοικα πλοια και αεροπλανα δεν την δινει ο Βαρδινογιαννης.Και αν εχουν εμπλακει σε σφαγες θα σας το πουνε νομιζεται εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μονο αν γυρισουν φερετρα θα το μαθουμε
Αυτη ειναι η αληθεια και δεχτειτε το
Η συμμετεχουμε στο ΝΑΤΟ και σφαζουμε λαους δημιουργοντας κυματα λαθρομεταναστων
Η αποχωρουμε δημιουργοντας το πρωτο ρυγμα στην λυκοσυμμαχια
καντε την επιλογη σας αλλα αναλαβεται και της συνεμειες των πραξεων σας
Με αλλοθι τους λαθρομεταναστες εγκατασταθηκε η δυναμη ΦΡΟΝΤΕΧ με αποτελεσμα να μην θεωρειται πλεον το ανατολικο Αιγαιο ελληνικο πια.Να ποιος ειναι ο πατριωτισμος σας.
Οσο για τα σπιτια που χτιζονται εκει θα επαναλυφθει το ιδιο σκηνικο με τα Βαλκανια οι ελληνες επειχηρηματιες(αυτοι που απολυουν ελληνες εργαζομενους η τους μειωνουν τον μισθο τωρα) σαν νεκροφιλοι θα ασελγησουν στα πτωματα τους για λιγα ψιχουλα κερδος.
Οσο για το τειχος του Εβρου(που τον χειροκροτουν οι επικριτες του τειχους του Βερολινου αλλη μια υποκρισια) θα το αναλαβει καποιος εργολαβος και με της υπερκοστολογησεις θα φεσωσει τον λαο παραπανω και απο αποτελεσμα μηδεν.

Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
Άρα, αν αποχωρησουμε απο το ΝΑΤΟ, θα συμφωνησεις οτι πρεπει να διωξουμε τους λαθρομεταναστες?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Πάμε για άλλο θέμα αλλά μήπως έχει ακούσει κάτι για γκρίζε ζώνες στο Αιγαίο;; Επί της ουσίας εδώ και 15 χρόνια έχει γίνει ουσιαστικά αποδεκτό αυτό από τους προδότες έλληνες (;) πολιτικούς, δεν περιμένανε τη φρόντεξ.

Να ξέρουμε και τι λέμε δλδ...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Αμην και ποτε να καταργηθει.Στην ΝΟΜΙΚΗ εχουν κανει καταληψη οι Πακιστανοι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και γω σου ξαναλεω!
ευχομαι να βιασουν και να σκοτωσουν τη μανα και την αδερφη σου και μετα να πανε να κρυφτουνε σε κανενα "ασυλο" και να σε πλακωσουνε και στο ξυλο οι αριστερο απλυτοι εαν επιχειρησεις να μπεις μεσα να τους βρεις!

μεχρι τοτε τοπαιζεις ανθρωπιστης στη δικη μου πλατη! και δε στο επιτρεπω! γκε γκε?
δεν ξερω για τι πραγμα μιλαμε....στο πανεπιστημιο μπηκαν βιαστες δολοφονοι και κλεφτες;;;τοτε ναι μαζι σου στη φυλακη απελαση κρεμασμα απο τα αρχιδια οτι γουσταρεις...
εχω την εντυπωση ομως οτι μπηκαν κατατρεγμενα ανθρωπακια που δεν εχουν να φανε και να κοιμηθουνε...αυτοι ψαχνουν για φαι για να μην πεινασουν και καπου να κοιμηθουν για να μην πεθανουν απο το κρυο ...λες να αφησουν τωρα που βρηκαν ενα πατωμα ζεστο να πεσουν  την τρυπα και να αρχισουν να ψαχνουν εμενα να μου γαμισουν την μανα η την αδερφη;;;;
ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;;
να σου κανω και μια αλλη ερωτηση...
αν σου ελεγαν εσενα οτι αυτοι αν θα φυγουν απο το πανεπιστημιο σου θα πεθανουν αλλα αν θα μειναουν θα ζησουν τι θα εκανες;;;
θα εβαζες παραπανω την αισθητικη σου απο την ανθρωπινη ζωη;;;
για πε μου για να εχουμε καλο ρωτημα...
οσο για σενα μωρη καριολα...ξερεις ποια λεω....(ουτε το νικ σου δεν γουσταρω να πω μωρη αγαμητη κομπλεξαρα)ουτε για να σε γαμισουνε πακια δεν κανεις....
οχι απο μοστρα γιατι φυσικα δεν σε ξερω αλλα απο ψυχη....
το καλυτερο ειναι να γεμισουν ενα κοντεινερ απο ψωλοχυματα πακηδων και να στο αδειασουν να λουστεις μαυτο.... ;) ;) ;)

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
+100000000000000.......Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε και εμείς από εδώ. Και μη νομίζεις πως δεν το έχουμε ψάξει. Απλά πλέον το σπίτι μας δεν το αγοράζει κανείς. Και να βρεθεί να το αγοράσει με τα λεφτά που θα βγάλουμε και τις διάφορες φορολογίες ούτε γκαρσονιέρα δε παίρνουμε σε μια πιο υποφερτή γειτονιά.

φιλε μου θα σου πω αυτο... εφυγα απο τα νοτια προαστια (που εχω και δικο μου διαμερισμα) και μετακομισα στα λημερια σου γιατι ειναι πιο του στυλ μου. μεινε εκει που εισαι και θα δεις οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.

και τελος, το να αγαπας την χωρα σου και την γειτονια σου, δεν σε κανει φασιστα. Οι ξενοι δεν ειναι το προβλημα, ειναι τα αποβρασματα ξενοι ΚΑΙ ελληνες που εχουν καταντησει τις γειτονιες ετσι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φιλε μου θα σου πω αυτο... εφυγα απο τα νοτια προαστια (που εχω και δικο μου διαμερισμα) και μετακομισα στα λημερια σου γιατι ειναι πιο του στυλ μου. μεινε εκει που εισαι και θα δεις οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.

και τελος, το να αγαπας την χωρα σου και την γειτονια σου, δεν σε κανει φασιστα. Οι ξενοι δεν ειναι το προβλημα, ειναι τα αποβρασματα ξενοι ΚΑΙ ελληνες που εχουν καταντησει τις γειτονιες ετσι.
ακριβεστατα....700 ποσταρισματα για να ακουστει μια αληθεια....
αν εχεις κρατος ανικανο που δεν μπορει να ξεχωρισει την ηρα απο το σταρι δεν φταιει ο ενας και ο αλλος...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στηρίχτε κι άλλο την Πάκικη πούτσα και θα φάτε καλά.

Εντάξει, κάποιοι γουστάρουν. Οι υπόλοιποι τι φταίνε;

Οχι απαραιτητα, αλλα πιστευω οτι η πιεση που δεχονται τα λαικα στρωματα ειναι μεγαλη και η λυση του πλεον τεραστιου θεματος των λαθρομεταναστων θα ερθει για να χρυσωσει το χαπι και να εχουν οι πολιτικοι εστω και λιγες πιθανοτητες να ξαναεκλεγουν και να μην τους φαει το μαυρο φιδι. Αυτη ειναι και η λαικη θεληση για ενα θεμα που ειναι ευκολοτερο να λυθει απο το να επιστρεψουμε αμεσα στις αγορες και στην αναπτυξη...

Μου φαίνεται ότι στην προκειμένη περίπτωση ο τσύριζα θα φάει μεγαλύτερο καυλί από τις ταραχές του Δεκέμβρη.
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι με την οικονομική κρίση, ο πρώτος κλάδος που πλήττεται είναι των πωλητών (πολιτικής) τρέλας.

Σε αυτον τον ανθρωπο, ποιος θα απαντησει?

Είναι φασιστοεθνίκι, δεν χρειάζεται απάντηση.
(Πλάκα κάνω, διάβασε παρακάτω για να δεις τι θα πει πώρωση)

πιθανόν εννοώ ότι ο παλλίκαρος έχει 100 περίπου ποστ όπου τα μισά περίπου είναι για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και τα άλλα μισά για ενημερώσεις σε μπουρδέλα.
κορυφαίο δε το ποστ με το υπαρξιακό κρεσέντο
τώρα ανακάλυψε και τη χρυσή αυγή και το κρεσέντο της ακριδεξιάς.

Αντί για τα ad hominem, μήπως θα ήταν καλύτερο να ψάξεις κάτι καλύτερο να απαντήσεις; Λέω τώρα...

Στα τσακίδια.

μηχανικο εχει η ελλαδα εκει τυπε
χτιζουν σπιτι και τετοια

Ωχ μωρέ, μην του χαλάς την φαντασίωση.

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι μεγαλύτεροι κακούργοι, δολοφόνοι και... παλιόπαιδα, πάνε στο μηχανικό.
Ξέρω κάτι ΛΧ(ΜΗΧ) φονικές μηχανές. Τύφλα να 'χει ο Ράμπο (ο οποίος ήταν επίσης του μηχανικού).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom