pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κάτι χρυσαυγίτες μώρε!!!Αυτοι οι "αλληλέγγυοι" που τους βάφτισαν σικ οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ποιοι μαλάκες είναι ?
Κάτι χρυσαυγίτες μώρε!!!Αυτοι οι "αλληλέγγυοι" που τους βάφτισαν σικ οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ποιοι μαλάκες είναι ?
εσυ να προσεχεις μη δεχθεις καμια Χρυση Πρωκτοδιευρυνση!osooso μάλλον δεν θα δεις αυτό που επιθυμείς αν δεν κινηθείτε τα ''παλικαράκια'' της χρυσής τομής!!!
Οι πατριωτικές που δέχεσαι εσύ είναι νόστιμες;;;εσυ να προσεχεις μη δεχθεις καμια Χρυση Πρωκτοδιευρυνση!
ERO THSH εισε η το πεζεις ???? ρε ρεεε τη ακουω απο τον ζουγκλα σημερα ουτε παραγγελια να τον ειχα!!!!!! αμα λεω εγω οτι ο θεως ειναι μεγαλος!!! κατι ειπε και καποιους στον οσε!!! και ο ζουγκλας αριστεροσ δεν ειναι ?? και δεν μου λες συντροφε παπια σαν κουμουνισταρος που εισε ακουσες τιποτα για τιποτα κουμουνιστικους λογαριαζμους του κοματος στο εξωτερικο??????????? λεω εγω τορα !!!! εσεισ οι κουκουεδες εισαστε ξεφτερια ολα τα ακουτε!!!!!!!! και για να μην ψαχνεις συντροφε η δηναμη του κουκουε ειταν για δεκαετιες στην γκασμαδια απο 15 -19 % προτη στην ελλαδα σε ποσοστα του κκε διστιχος συντροφε σημερα με πολυ συναισθιμα για τα παπουδια μας περνει 9 τα εκατο!!!!! η προσκληση για το ουζο ισχειη ομος να δεις τι εκτιμηση τρεφουν οι συντροφοι για την ηγεσια του κοματοσ σου!!!!!!! οο ζουγκλας εβαλε και κοκκινο γαρηφαλο στο πετο κατι για αγιο ραφαηλ μου λεγες μεγαλη η χαρη του
Οι πατριωτικές που δέχεσαι εσύ είναι νόστιμες;;;
Μάλιστα κατάλαβα,ούτε καν στο γαμήσι μεταξύ σας δεν μετράτε!!!
Μάλιστα κατάλαβα,ούτε καν στο γαμήσι μεταξύ σας δεν μετράτε!!!
Γι'αυτό είστε όλοι όλο εκεί πέρα!!!
Κάτι χρυσαυγίτες μώρε!!!
Όλο αυτό μόνος σου το σκέφτηκες ή το είδες πουθενά γραμμένο;;;Προφανώς και είναι αριστεροί το θέμα είναι οτι κάποιοι μαλάκες μάζεψαν τους μετανάστες, τους βάλαν σε καράβι μετά σε λεωφορία κλπ. και όχι μόνο δεν τους ρίχνουν ευθύνες που εκμεταλεύονται τους μετανάστες για προσωπικά τους συμφέροντα αλλά κάθονται και στο ίδιο τραπέζι μαζί τους και τους παρακαλάνε
Όλο αυτό μόνος σου το σκέφτηκες ή το είδες πουθενά γραμμένο;;;
Tα προσωπικά συμφέρονται ποια ακριβώς είναι;;;
Σταματακο μη νοιωθεις μειονεκτικα που δε μπορεις να γαμησεις και σε γαμανε αλλοι....
Δεν εισαι ο μονος που εχεις μικροσκοπικο τσουτσουνακι, ολοι οι Συριζαιοι πανω κατω ιδιο μεγεθος με σενα εχουν! Μη με ρωτησεις που το ξερω! Τα εχω δει! Πρωτα τους ξεβρακωνουμε και μετα τους παλουκωνουμε!
εεππ εππ συντροφεε που πας!!!!!!!!!!! συντροφος και ΒΑΡΙΕΤΕ!!!!!!!!! ΡΕ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΔΕΙΣ τα φιντανια του κοματος!!!!!!!!!!!!!!!!! τσ τσ τσ !!!!!!!!!! γιαυτο πιραν αερα τα φασισταρια και θα σασ γαμησουν!!! εχετε βγει φλωρια για ξωβεργες !!!!!! βαλε τοτε τον συντροφο τον ζουγκλα να δεις !!!!!! αυτα που σου λεω!!! και απο την τηλεωραση!!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗς και που εισε εγω σε παο συντροφε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟς ΣΤΗς ΛΑΘΟς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αποψεις σου!! δεν εισε κολοτουμπας!!αλλα σε θελω με αρχιδια ατσαλινα νευρα απο μαρμαρο και ψηχη απο πιτ ΜΠΟυλ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ !!!!!! Η ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟς !!!!!!! Η ΠΕΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΦΑ!!!!βαριέμαι το παραλήρημα....
μπορείς να πεις σε ποιες εκλογές αναφέρεσαι; μάλλον όχι!
συνέχισε μόνος σου!
Στο λιάγκα το είδα το πρωι και είπα να μπω να το γράψω.
ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ.-Στο λιάγκα το είδα το πρωι και είπα να μπω να το γράψω.
εεππ εππ συντροφεε που πας!!!!!!!!!!! συντροφος και ΒΑΡΙΕΤΕ!!!!!!!!! ΡΕ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑ ΔΕΙΣ τα φιντανια του κοματος!!!!!!!!!!!!!!!!! τσ τσ τσ !!!!!!!!!! γιαυτο πιραν αερα τα φασισταρια και θα σασ γαμησουν!!! εχετε βγει φλωρια για ξωβεργες !!!!!! βαλε τοτε τον συντροφο τον ζουγκλα να δεις !!!!!! αυτα που σου λεω!!! και απο την τηλεωραση!!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗς και που εισε εγω σε παο συντροφε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟς ΣΤΗς ΛΑΘΟς ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αποψεις σου!! δεν εισε κολοτουμπας!!αλλα σε θελω με αρχιδια ατσαλινα νευρα απο μαρμαρο και ψηχη απο πιτ ΜΠΟυλ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ !!!!!! Η ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟς !!!!!!! Η ΠΕΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΦΑ!!!!
ελα συντροφαρα μου ανεβα !!!!!!!! τουσ συντροφουσ δεν τουσ πτωει καμια δυναμη δεν τουσ νικαει κανενας δεν υποκυπτουν ουτε μπροστα στον θανατο αγωνιζονται μπροσταριδες παντα χωρισ καμια ιδιοτελεια και χωρις να υπολογηζουν το πρωσοπικο κοστος !!!!!!! ορμα στα φασισταρια και φατα ομα!!!!!!!! ΠΟΡΝΟΠΑΠΕ !!!!! ΦΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!! Η ΕΙΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟς Η ΔΕΝ ΕΙΣΕ!!!!!!!!!! ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΡΝΟΠΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΚΟΚΙΝΑΑΑΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Υ.Γ επρεπε να με δεισ στα νιατα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ο άγιος ράφος βοήθειά σου!
ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ.-
ψεματα τυπε!Ο Σαλονικιος ΠορδόΠαπος ,ειναι και του λιμανιου ,ειναι και του σαλονιού .
Αιωνιος φοιτητης ,φοβαται να παρει πτυχιο γιατι θα πρεπει να παει στο στρατο !