james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ΓΤο χωρίς πώς εννοείται-oρίζεται όμως:
Α)Πολιτική αναμόρφωση
Β)Εξορία ή
Γ)Εκτέλεση;;;
ΓΤο χωρίς πώς εννοείται-oρίζεται όμως:
Α)Πολιτική αναμόρφωση
Β)Εξορία ή
Γ)Εκτέλεση;;;
εννοω την αποποιηση του κομμουνισμου, με την πρωτη φαπα που θα φας...
Γιατί προβλέπω ότι θα κλαίγεστε πάλι για πηγάδες κ νεκρούς;;;
Καλά δεν έχεις υπόψιν για τις ''διακοπές'' σε νησιά του Αιγαίου που στέλνανε τους αντίθετους τότε;;;Γιατί επί 7ετίας έφαγε κανείς φάπες;
Σαν πουτάνες είχαν βάλει την ουρά στα σκέλια όλες οι κότες.
Μετά το 1974 προέκυψαν 9.500.000 "αντιστασιακοί" ...
Καλά δεν έχεις υπόψιν για τις ''διακοπές'' σε νησιά του Αιγαίου που στέλνανε τους αντίθετους τότε;;;
εγώ μόνο κλαψομούνιασμα για μακρονήσια βλέπω συνέχεια εδώ μέσα!Γιατί προβλέπω ότι θα κλαίγεστε πάλι για πηγάδες κ νεκρούς;;;
Γιατί επί 7ετίας έφαγε κανείς φάπες;
Σαν πουτάνες είχαν βάλει την ουρά στα σκέλια όλες οι κότες.
Μετά το 1974 προέκυψαν 9.500.000 "αντιστασιακοί" ...
Α ρε μαλάκα Παπαδόπουλε!Σε σχέση με εκεί που στέλνανε του Σοβιετικούς αντίθετους , όντως ήταν διακοπές.
(μέχρι και...πυροβολισμούς τη νύχτα λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας άκουσα από έναν πυροβλημένο)
Α ρε μαλάκα Παπαδόπουλε!
τους πήγαινες που τους πήγαινες διακοπές!
δεν τους βούλιαζες στο Αιγαίο και μετά να έλεγες: ουπς! λάθος! χαλασμένη πυξίδα! πέσαμε σε ύφαλο!
Κοίτα υπάρχει κ μία κλιματική διαφορά με την Ρωσία που σου διαφεύγει τυχαία...Σε σχέση με εκεί που στέλνανε του Σοβιετικούς αντίθετους , όντως ήταν διακοπές.
Γύρνα μερικές σελίδες πίσω κ θα δεις μερικούς να κλαψομουνιάζουνε για τους νεκρούς κ τις ζημιές που άφησανε οι κομμουνιστές κατά τον εμφύλιο...εγώ μόνο κλαψομούνιασμα για μακρονήσια βλέπω συνέχεια εδώ μέσα!
και ξύλο απ την κακιά τη χούντα (μέχρι και...πυροβολισμούς τη νύχτα λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας άκουσα από έναν πυροβλημένο)!
θα μου πεις εσυ λοιπον, γιατι ζητας απο την ΧΑ να βγαλει το φιδι απο την τρυπα?Επαρκέστατα,δεν έχω παράπονο...
Ενώ την έπαιζε βράδι στο κρεβάτι με το ΤΑΡΑΤΑΤΑ ,
θα έκλασε η γιαγιά του από δίπλα
και όπως ήταν θολωμένος ,
νόμισε ότι του έριξε σκοπευτής με 50άρι !!!
Για αυτή του τη δράση ,
θα ανακυρήχθηκε "αντιστασιακός" από τον Ανδρέα ...
που το ειδες το κλαψομουνιασμε βρε ζωο? απλη παραθεση στοιχειων ηταν! Αποδειξη οτι ιστορικα στην Ελλαδα η αριστερα και το ΚΚΕ μονο καταστροφες και νεκρους εχουν να επιδειξουν σαν εργο! τιποτε αλλο!Γύρνα μερικές σελίδες πίσω κ θα δεις μερικούς να κλαψομουνιάζουνε για τους νεκρούς κ τις ζημιές που άφησανε οι κομμουνιστές κατά τον εμφύλιο...
Πουλάκι μου δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο,ζήτησα απλά να πληροφορηθώ τους σκοπούς της Χ.Α. μιας κ των άλλων κομμάτων τους ξέρω...θα μου πεις εσυ λοιπον, γιατι ζητας απο την ΧΑ να βγαλει το φιδι απο την τρυπα?
Κοίτα υπάρχει κ μία κλιματική διαφορά με την Ρωσία που σου διαφεύγει τυχαία...
η καταγραφή ζημιών απ τον εχθρό δεν είναι κλαψομούνιασμα, αλλά ιστορική πραγματικότητα!Γύρνα μερικές σελίδες πίσω κ θα δεις μερικούς να κλαψομουνιάζουνε για τους νεκρούς κ τις ζημιές που άφησανε οι κομμουνιστές κατά τον εμφύλιο...
99% στο κλίμα...Τα ποσοστά θνησιμότητας δεν ωφείλονται μόνο στο κλίμα.
Στη Σιβηρία δούλευαν στα κάτεργα.
Εδώ γαμιούνταν μεταξύ τους (π.χ. η Ηλέκτρα Αποστόλου στην εξορία επί Μεταξά απέκτησε παιδί με κάποιον άγνωστο σύντροφο).
Στη Σιβηρία τους έδιναν σάπιο ψωμί.
Εδώ τρώγαν κανονικά , όπως έτρωγαν τουλάχιστον οι υπάλληλοι/εργάτες/οικοδόμοι της ίδιας εποχής.
Απόδειξη ;;
Ότι πολλοί πρώην εξόριστοι πήγαν 180 χρονών πριν ψοφήσουν (Θοδωράκης, Γιώτης , Γλέζος).
Στη Σιβηρία ο μέσος όρος ζωής ήταν ... 35.
Εδώ πολλοί εξόριστοι θα γιορτάσουν τα 200 χρόνια της Οκτωβριανής επανάστασης το 2117 και δεν θα έχουν ψοφήσει ακόμη.
εγώ δεν θα το έλεγα έτσι...Φοβήθηκε ότι θα τον έλεγαν φασίστα ...
Φοβήθηκε ότι θα τον έλεγαν εγκληματία ...
Φοβήθηκε ότι θα πέθαινε στη φυλακή ...