Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
που ειδες το φασισμο σ'αυτη τη φωτογραφια ρε ζωο?

τοτε για αυτη τι εχεις να πεις?

papaioannou.jpg
Είσαι νεκρολάγνος μήπως;;;

Θες να μετρήσουμε απώλειες κάθε πλευράς στον εμφύλιο σοβαρά τώρα;;; :jerking:

Επισκέπτης
Για ποια Ο.Π.Λ.Α. μου λες για την την παλια Ο.Π.Λ.Α. η για την τρομοκρατικη οργανωση?

....συνεπώς έχω δίκηο πού σε αποκαλώ αφιονισμένο αριστερό μουτζαχεντίν.Απαντάς πρώτα και μετά δηλώνεις ότι δεν κατάλαβες.Να χέσω τη διαλεκτική σκέψη σου  :grin:

ΟΠΛΑ=Ομάδα Προστασίας Λαικών Αγωνιστών (δολοφόνησε όσους αληθινούς αριστερούς μπόρεσε.Οταν λέω αληθινούς αριστερούς δεν εννοώ τούς κατσικοκλέφτες πού από τότε μέχρι σήμερα είναι ηγέτες τού "Κ"ΚΕ)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Παλικάρια ψυχραιμία. Η γνώμη μου είναι ότι πέφτετε στην παγίδα των ΜΜΕ.
Το πρόβλημα δεν είναι οι 250 «λαθρομετανάστες» στη νομική (κατά τα άλλα θρεφτάρια μου φάνηκαν εμένα, με κινητά κλπ κλπ) αλλά το ότι αυτοί χρησιμοποιούνται για κάποιο σκοπό.
Μετά τη Σενεγάλη και την Τυνησία έχουμε εξεγέρσεις σε Αίγυπτο και Λίβανο με μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών από αυτές τις χώρες προς την Ευρώπη.
Οι Γάλλοι κατάφεραν να περιορίσουν και μάλιστα με αυστηρά μέτρα την
λαθρομετανάστευση από Σενεγάλη, Τυνησία και οι Ισπανοί από Μαρόκο.
Έχουμε λοιπόν το εξής φαινόμενο. Φτιάχνουμε φράχτη στον Εύρο, περιορίζουμε τη λαθρομετανάστευση από Τουρκία αλλά γίνεται χαμός από την Βόρεια Αφρική μέσω Κρήτης!
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι πίσω από όλα αυτά είναι μια ομάδα αριστερών κλπ κλπ.
Πιστεύω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο είτε από δουλεμπόρους οι οποίοι παρεμπίπτοντος είναι οργανωμένοι και οικονομημένοι στο να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα σαν κέντρο διακίνησης πληρώνοντας το απαραίτητο αντίτιμο στο κύκλωμα μιζαδόρων  φυσικά, είτε από κάποιους που επιδιώκουν ξεσηκωμό και εξέγερση των πολιτών προς τους λαθρομετανάστες με σκοπό να δημιουργηθεί αναταραχή στη χώρα προς όφελος κάποιων συμφερόντων.
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και μπορεί να κάνω λάθος αλλά αδυνατώ να δεχτώ ότι υπάρχει τόση ξεφτίλα μέσα σε ένα κράτος έστω και μπανανία.

Επισκέπτης
Παλικάρια ψυχραιμία. Η γνώμη μου είναι ότι πέφτετε στην παγίδα των ΜΜΕ.
Το πρόβλημα δεν είναι οι 250 «λαθρομετανάστες» στη νομική (κατά τα άλλα θρεφτάρια μου φάνηκαν εμένα, με κινητά κλπ κλπ) αλλά το ότι αυτοί χρησιμοποιούνται για κάποιο σκοπό.
Μετά τη Σενεγάλη και την Τυνησία έχουμε εξεγέρσεις σε Αίγυπτο και Λίβανο με μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών από αυτές τις χώρες προς την Ευρώπη.
Οι Γάλλοι κατάφεραν να περιορίσουν και μάλιστα με αυστηρά μέτρα την
λαθρομετανάστευση από Σενεγάλη, Τυνησία και οι Ισπανοί από Μαρόκο.
Έχουμε λοιπόν το εξής φαινόμενο. Φτιάχνουμε φράχτη στον Εύρο, περιορίζουμε τη λαθρομετανάστευση από Τουρκία αλλά γίνεται χαμός από την Βόρεια Αφρική μέσω Κρήτης!
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι πίσω από όλα αυτά είναι μια ομάδα αριστερών κλπ κλπ.
Πιστεύω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο είτε από δουλεμπόρους οι οποίοι παρεμπίπτοντος είναι οργανωμένοι και οικονομημένοι στο να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα σαν κέντρο διακίνησης πληρώνοντας το απαραίτητο αντίτιμο στο κύκλωμα μιζαδόρων  φυσικά, είτε από κάποιους που επιδιώκουν ξεσηκωμό και εξέγερση των πολιτών προς τους λαθρομετανάστες με σκοπό να δημιουργηθεί αναταραχή στη χώρα προς όφελος κάποιων συμφερόντων.
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και μπορεί να κάνω λάθος αλλά αδυνατώ να δεχτώ ότι υπάρχει τόση ξεφτίλα μέσα σε ένα κράτος έστω και μπανανία.

Πόσο θα ήθελα να είχα τον ρομαντισμό σου!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για παμε, εγω εβαλα ενα εγγραφο...σειρα σου!
Eσύ είσαι νεκρολάγνος λόγω ιδεολογίας...

Ζύγισε λοιπόν νεκρούς επιλεκτικά αν θες κ βγάλε τα συμπεράσματα που θες...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
....συνεπώς έχω δίκηο πού σε αποκαλώ αφιονισμένο αριστερό μουτζαχεντίν.Απαντάς πρώτα και μετά δηλώνεις ότι δεν κατάλαβες.Να χέσω τη διαλεκτική σκέψη σου  :grin:

ΟΠΛΑ=Ομάδα Προστασίας Λαικών Αγωνιστών (δολοφόνησε όσους αληθινούς αριστερούς μπόρεσε.Οταν λέω αληθινούς αριστερούς δεν εννοώ τούς κατσικοκλέφτες πού από τότε μέχρι σήμερα είναι ηγέτες τού "Κ"ΚΕ)
Μια διευκρινηση ηθελα, σε ειχα ικανο να μας κατηγορησεις  για τρομοκρατια! Δεν λυπαμαι τους χιτες ειδικα σε μια περιοδο πολεμου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μια διευκρινηση ηθελα, σε ειχα ικανο να μας κατηγορησεις  για τρομοκρατια! Δεν λυπαμαι τους χιτες ειδικα σε μια περιοδο πολεμου
οπως και αυτοι δεν σε λυπηθηκαν μετα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν κάνανε τον εμφύλιο για την πλάκα τους οι τότε κομμουνιστές....κάποιοι ''πατριώτες'' δεν κρατήσανε τις συμφωνίες που υπογράψανε...
προφανως εννοεις τον γαπ τον 1το!!!

Επισκέπτης
Eσύ είσαι νεκρολάγνος λόγω ιδεολογίας...

Ζύγισε λοιπόν νεκρούς επιλεκτικά αν θες κ βγάλε τα συμπεράσματα που θες...
δε ξεφευγεις με εξυπναδουλες!!!

εβαλα εγγραφο που λεει οτι 216.366 ελληνες σφαχτηκαν απο το ΚΚΕ και αλλο 1500000 υπεστησαν ζημιες οποιουδήποτε είδους!

Βαλε μου εσυ ενα εγγραφο που να λεει ποσους εσφαξε η δεξια! Η μακρονησσος ηταν χαδι, μη συγκρισιμο ,μπροστα στη γεννοκτονια που επιχειρησε το ΚΚΕ!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• kopanaki.JPG
    kopanaki.JPG
    368,6 KB · Εμφανίσεις: 36

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δε ξεφευγεις με εξυπναδουλες!!!

εβαλα εγγραφο που λεει οτι 216.366 ελληνες σφαχτηκαν απο το ΚΚΕ και αλλο 1500000 υπεστησαν ζημιες οποιουδήποτε είδους!

Βαλε μου εσυ ενα εγγραφο που να λεει ποσους εσφαξε η δεξια! Η μακρονησσος ηταν χαδι, μη συγκρισιμο ,μπροστα στη γεννοκτονια που επιχειρησε το ΚΚΕ!!!!
Ναι ρε παλικάρια ναι,μόνο οι ''πατριώτες'' είχανε απώλειες κατά τον εμφύλιο,οι κομμουνιστές ούτε έναν δεν είχανε,μόνο τζάμπα διακοπές σε νησιά του Αιγαίου!!! :jerking:

:idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

η Ο.Π.Λ.Α ήταν κατι εφαμμιλο της NKVD .. επίσης διάβασε και το βιβλίο της Έλλης παππά... ή  σου παν εκεί στον περισσό ότι είναι οπορτουνίστρια και εργαλείο του κεφαλαίου?

Επισκέπτης
Κυριοι της κυβερνησης! Ακομη δεν εχετε δρασει????

δημιουργειτε επικινδυνο προηγουμενο!!!!!

Οποιος εχει ενα παρανομο αιτημα θα μπορει να καταλαμβανει και απο ενα δημοσιο κτιριο???? Εχουμε τρελλαθει τελειως σε αυτη τη χωρα? Δηλαδη εαν αποφασισουν οι Τουρκοι να καταλαβουν το Καστελλοριζο για να απαιτησουν τη συζητηση για την υφαλοκρηπιδα θα το επιτρεψετε? Εαν καταλαβουν τον Εβρο για να απαιτησουν την αναγνωριση της μουσουλμανικης μειωνοτητας ως τουρκικης θα το δεχθειτε?

Κυριοι της κυβερνησης! Εδω ειναι κρατος! χωρα! με εθνικη κυριαρχια, νομους και συνταγμα!!! Εχετε υποχρεωση να τα σεβαστειτε! Αν δε μπορειτε να παραιτηθειτε!!!

Επισκέπτης
Ναι ρε παλικάρια ναι,μόνο οι ''πατριώτες'' είχανε απώλειες κατά τον εμφύλιο,οι κομμουνιστές ούτε έναν δεν είχανε,μόνο τζάμπα διακοπές σε νησιά του Αιγαίου!!! :jerking:

:idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:
το ιδιο το ΚΚΕ λεει για 780 νεκρους δικους του! 780 απεναντι σε 216.366 !!!! μηπως περιμεναν κιολλας οτι θα σκοτωναν ανενοχλητοι διχως αντιδραση? μωρε τι μας λες?

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Οποιος εχει ενα παρανομο αιτημα θα μπορει να καταλαμβανει και απο ενα δημοσιο κτιριο???? Εχουμε τρελλαθει τελειως σε αυτη τη χωρα? Δηλαδη εαν αποφασισουν οι Τουρκοι να καταλαβουν το Καστελλοριζο για να απαιτησουν τη συζητηση για την υφαλοκρηπιδα θα το επιτρεψετε? Εαν καταλαβουν τον Εβρο για να απαιτησουν την αναγνωριση της μουσουλμανικης μειωνοτητας ως τουρκικης θα το δεχθειτε?

Κυριοι της κυβερνησης! Εδω ειναι κρατος! χωρα! με εθνικη κυριαρχια, νομους και συνταγμα!!! Εχετε υποχρεωση να τα σεβαστειτε! Αν δε μπορειτε να παραιτηθειτε!!!

ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί απευθύνεσαι στην κυβέρνηση μέσα απο αυτό το site.λες όλοι οι υπουργοί να είναι συνδεδεμένοι με τα bourdela? :grin: :2funny: :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Άντε κύριοι της κυβέρνησης που διαβάζετε το forum του bou,ακούστε επιτέλους τον παρλαπιπούλη!!! :boobies: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το ιδιο το ΚΚΕ λεει για 780 νεκρους δικους του! 780 απεναντι σε 216.366 !!!! μηπως περιμεναν κιολλας οτι θα σκοτωναν ανενοχλητοι διχως αντιδραση? μωρε τι μας λες?
Έχεις πηγούλα κ γι'αυτό;;; :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom