Παλικάρια ψυχραιμία. Η γνώμη μου είναι ότι πέφτετε στην παγίδα των ΜΜΕ.
Το πρόβλημα δεν είναι οι 250 «λαθρομετανάστες» στη νομική (κατά τα άλλα θρεφτάρια μου φάνηκαν εμένα, με κινητά κλπ κλπ) αλλά το ότι αυτοί χρησιμοποιούνται για κάποιο σκοπό.
Μετά τη Σενεγάλη και την Τυνησία έχουμε εξεγέρσεις σε Αίγυπτο και Λίβανο με μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών από αυτές τις χώρες προς την Ευρώπη.
Οι Γάλλοι κατάφεραν να περιορίσουν και μάλιστα με αυστηρά μέτρα την
λαθρομετανάστευση από Σενεγάλη, Τυνησία και οι Ισπανοί από Μαρόκο.
Έχουμε λοιπόν το εξής φαινόμενο. Φτιάχνουμε φράχτη στον Εύρο, περιορίζουμε τη λαθρομετανάστευση από Τουρκία αλλά γίνεται χαμός από την Βόρεια Αφρική μέσω Κρήτης!
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι πίσω από όλα αυτά είναι μια ομάδα αριστερών κλπ κλπ.
Πιστεύω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο είτε από δουλεμπόρους οι οποίοι παρεμπίπτοντος είναι οργανωμένοι και οικονομημένοι στο να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα σαν κέντρο διακίνησης πληρώνοντας το απαραίτητο αντίτιμο στο κύκλωμα μιζαδόρων φυσικά, είτε από κάποιους που επιδιώκουν ξεσηκωμό και εξέγερση των πολιτών προς τους λαθρομετανάστες με σκοπό να δημιουργηθεί αναταραχή στη χώρα προς όφελος κάποιων συμφερόντων.
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και μπορεί να κάνω λάθος αλλά αδυνατώ να δεχτώ ότι υπάρχει τόση ξεφτίλα μέσα σε ένα κράτος έστω και μπανανία.