tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σαν τον τραμουντάνα και τον παλέρμο ένα πράμα ε;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
γιατί έχεις αντίρηση καταυλακιώτη?
σαν τον τραμουντάνα και τον παλέρμο ένα πράμα ε;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
αντίρηση όχι.γιατί έχεις αντίρηση καταυλακιώτη?
δοξάστε με
Άμα είναι να στείλουν, μόνο επαγγελματίες και μάλιστα εθελοντικά.
Δεν γίνεται να γυρίσει φέρετρο κληρωτού στο σπίτι εν καιρώ ειρήνης για την Ελλάδα και συμφωνούμε σε αυτό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που αν διαφωνεί. Εδώ στη φύλαξη συνόρων δεν πρέπει να γυρίσει κανείς νεκρός σε καιρό ειρήνης.
Όταν υπηρετούσα, το τάγμα μου έστελνε διμοιρίες στα ελληνοαλβανικά σύνορα να αντιμετωπίσουν λαθρεμπόρους, εγκληματίες και δουλεμπόρους. Δεν είχε μα και μου. Σε στέλνουν, πας. Μόλις είχαν ανοίξει οι αποθήκες όπλων των Αλβανών και οι φυλακές. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τί είχε να αντιμετωπίσει αυτός που πήγαινε εκεί. Μετά ευτυχώς έκανε ο Σημίτης τους συνοριακούς φύλακες.
Όσο για την εμπειρία, για αυτό γίνονται οι ασκήσεις ρε παιδιά. Προσομοιώνουμε τις πολεμικές συνθήκες όσο γίνεται.
Τις καλημέρες μου
πάρε παράσημο...
γιατί έχεις αντίρηση καταυλακιώτη?
ντρούλη εκτός ότι κάνουμε χοντρά την πλάκα μας δω μέσα εσύ το χεις πάρει προσωπικά και εργολαβία λόγω κόμπλεξ να κυνηγάς ένα νικ.
συνέχισε.
όσο και να το κυνηγάς δεν αδυνατίζεις ούτε ομορφαίνεις.
σωστότατοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
...Α, Καταυλακιώτης είναι? Τώρα εξηγούνται όλα...
γιατι τον λες χοντρο, τον ξερεις τον ανθρωπο? και για μενα λεγατε οτι ειμαι χοντρος, ενω ειμαι απλα μυωδης.
Δεν θα με βρίσεις; Δεν θα φέρεις αντίρρηση; Ούτε ένα "Γαμώ τη ράτσα μου μέσα", ούτε ένα "Χου ρε στράκι"; Μία ειρωνία ότι είμαι στρατηγός του πληκτρολογίου; Ότι έχω όνειρο να πάρουμε την Πόλη και την ΑγιαΣοφιά; Στρατόκαυλος, Καρατζαφερικός Φασίστας, κάτι;
Δεν μπορώ, αποσυντονίστηκα...
εσένα σε αγαπάμε.
ε άει γαμήσου να ξανασυντονιστείς.
Ο Πορδόπαπος φταιει για ολα !
Αυτος ειναι ο εγκεφαλος της καταληψης !
Ηρθε απο τη Σαλονικη ,τους εξωθησε σε καταληψη και επεστρεψε πισω να εχει αλλοθι !
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ απαιτει να τα ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣτα πανεπιστιμια ειναι για διακινιση ιδεων οχι λαθρομεταναστων
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ απαιτει να τα ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣ
Άρθρο 334 Π.Κ.
Διατάραξη οικιακής ειρήνης
1. Όποιος εισέρχεται παράνομα ή παραμένει παρά τη θέληση του δικαιούχου στην κατοικία άλλου ή στο χώρο που αυτός χρησιμοποιεί για την εργασία του ή σε χώρο περικλεισμένο που αυτός κατέχει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
2. Οι πιο πάνω πράξεις ή οι πράξεις βίας εναντίον προσώπων ή πραγμάτων καθώς κι οι πράξεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που γίνονται με σκοπό να παρεμποδίσουν την έκδοση και την ελεύθερη κυκλοφορία εφημερίδων ή περιοδικών, καθώς και την ελεύθερη κυκλοφορία βιβλίων, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους. σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται μετατροπή ή αναστολή της ποινής.
3. Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή παραμένει στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέλησή του δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλός της κι προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
4.Η ποινική δίωξη στις περιπτώσεις της παρ.1 ασκείται ύστερα από έγκληση του δικαιούχου.
Υ.Γ.Για πείτε ρε ζωντόβολα ποια η παρανομία;;;
ε εισαι τελειως μαλακας αδερφακι μου! δεν εξηγειται αλλιως!
Μου φενεται οτι ξεχασες και αρκετες αλλες(Πολωνες,τσεχες,σλοβακες,εσθονες,λετονες,λιθουανες,ουσμπεκες,καζακες)ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΦΕΡΕ ΤΩΡΑειμαστε εναντια στο μνημονιο, εναντια στο ξεπουλημα της χωρας, εναντια στους λαθρομεταναστες και υπερ των μεταναστριων (ρωσιδες, ρουμανες, αλβανες,κτλ)