Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• Double_Moutza.jpg
    Double_Moutza.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 23

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα είναι να στείλουν, μόνο επαγγελματίες και μάλιστα εθελοντικά.

Δεν γίνεται να γυρίσει φέρετρο κληρωτού στο σπίτι εν καιρώ ειρήνης για την Ελλάδα και συμφωνούμε σε αυτό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που αν διαφωνεί. Εδώ στη φύλαξη συνόρων δεν πρέπει να γυρίσει κανείς νεκρός σε καιρό ειρήνης.

Όταν υπηρετούσα, το τάγμα μου έστελνε διμοιρίες στα ελληνοαλβανικά σύνορα να αντιμετωπίσουν λαθρεμπόρους, εγκληματίες και δουλεμπόρους. Δεν είχε μα και μου. Σε στέλνουν, πας. Μόλις είχαν ανοίξει οι αποθήκες όπλων των Αλβανών και οι φυλακές. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τί είχε να αντιμετωπίσει αυτός που πήγαινε εκεί. Μετά ευτυχώς έκανε ο Σημίτης τους συνοριακούς φύλακες.

Όσο για την εμπειρία, για αυτό γίνονται οι ασκήσεις ρε παιδιά. Προσομοιώνουμε τις πολεμικές συνθήκες όσο γίνεται.

Τις καλημέρες μου

σωστότατοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ντρούλη εκτός ότι κάνουμε χοντρά την πλάκα μας δω μέσα εσύ το χεις πάρει προσωπικά και εργολαβία λόγω κόμπλεξ να κυνηγάς ένα νικ.
συνέχισε.
όσο και να το κυνηγάς δεν αδυνατίζεις ούτε ομορφαίνεις.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ντρούλη εκτός ότι κάνουμε χοντρά την πλάκα μας δω μέσα εσύ το χεις πάρει προσωπικά και εργολαβία λόγω κόμπλεξ να κυνηγάς ένα νικ.
συνέχισε.
όσο και να το κυνηγάς δεν αδυνατίζεις ούτε ομορφαίνεις.

γιατι τον λες χοντρο, τον ξερεις τον ανθρωπο? και για μενα λεγατε οτι ειμαι χοντρος, ενω ειμαι απλα μυωδης.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σωστότατοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

:think:

Δεν θα με βρίσεις; Δεν θα φέρεις αντίρρηση; Ούτε ένα "Γαμώ τη ράτσα μου μέσα", ούτε ένα "Χου ρε στράκι"; Μία ειρωνία ότι είμαι στρατηγός του πληκτρολογίου; Ότι έχω όνειρο να πάρουμε την Πόλη και την ΑγιαΣοφιά; Στρατόκαυλος, Καρατζαφερικός Φασίστας, κάτι;

Δεν μπορώ, αποσυντονίστηκα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think:

Δεν θα με βρίσεις; Δεν θα φέρεις αντίρρηση; Ούτε ένα "Γαμώ τη ράτσα μου μέσα", ούτε ένα "Χου ρε στράκι"; Μία ειρωνία ότι είμαι στρατηγός του πληκτρολογίου; Ότι έχω όνειρο να πάρουμε την Πόλη και την ΑγιαΣοφιά; Στρατόκαυλος, Καρατζαφερικός Φασίστας, κάτι;

Δεν μπορώ, αποσυντονίστηκα...

ε άει γαμήσου να ξανασυντονιστείς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο Πορδόπαπος φταιει για ολα !
Αυτος ειναι ο εγκεφαλος της καταληψης !
Ηρθε απο τη Σαλονικη ,τους εξωθησε σε καταληψη και επεστρεψε πισω να εχει αλλοθι !

όταν το γράφεις αυτό θα γράφεις δίπλα και (C)opyright Tramountana....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τα πανεπιστιμια ειναι για διακινιση ιδεων οχι λαθρομεταναστων

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ απαιτει να τα ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣ

ειμαστε εναντια στο μνημονιο, εναντια στο ξεπουλημα της χωρας, εναντια στους λαθρομεταναστες και υπερ των μεταναστριων (ρωσιδες, ρουμανες, αλβανες,κτλ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άρθρο 334 Π.Κ.

Διατάραξη οικιακής ειρήνης

1. Όποιος εισέρχεται παράνομα ή παραμένει παρά τη θέληση του δικαιούχου στην κατοικία άλλου ή στο χώρο που αυτός χρησιμοποιεί για την εργασία του ή σε χώρο περικλεισμένο που αυτός κατέχει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

2. Οι πιο πάνω πράξεις ή οι πράξεις βίας εναντίον προσώπων ή πραγμάτων καθώς κι οι πράξεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που γίνονται με σκοπό να παρεμποδίσουν την έκδοση και την ελεύθερη κυκλοφορία εφημερίδων ή περιοδικών, καθώς και την ελεύθερη κυκλοφορία βιβλίων, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους. σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται μετατροπή ή αναστολή της ποινής.

3. Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή παραμένει στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέλησή του δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλός της κι προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

4.Η ποινική δίωξη στις περιπτώσεις της παρ.1 ασκείται ύστερα από έγκληση του δικαιούχου.

Υ.Γ.Για πείτε ρε ζωντόβολα ποια η παρανομία;;;

αυτή ρε παπάρα... εισήλθαν παρανόμως (ήταν κλειστή η σχολή και σπάσαν τα λουκέτα) παραμένουν παρά την θέληση της υπηρεσίας που χρησιμοποιεί τον χώρο, θέληση η οποία δηλώθηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο της υπηρεσίας (υφυπουργός Παιδείας) και προκάλεσαν διακοπή της υπηρεσίας .. δεν σου φτάνει μαλακιστήρι? θες να γίνεις και δικηγόρος πανάθεμα σε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε εισαι τελειως μαλακας αδερφακι μου! δεν εξηγειται αλλιως!

φταίει ο πάκης που τον λήστεψε γαι το κατάντημα του. .από τότε δεν κονόμησε αλλο πενηντάρικο για να γαμίσει και τον έχει φάει η μαλακία...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
ειμαστε εναντια στο μνημονιο, εναντια στο ξεπουλημα της χωρας, εναντια στους λαθρομεταναστες και υπερ των μεταναστριων (ρωσιδες, ρουμανες, αλβανες,κτλ)
Μου φενεται οτι ξεχασες και αρκετες αλλες(Πολωνες,τσεχες,σλοβακες,εσθονες,λετονες,λιθουανες,ουσμπεκες,καζακες)ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom