το
αναφέρει
[ "Η μεγάλη απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργαζομένων ξεκινάει αύριο. Είναι ένας αγώνας
μεταναστών συμπολιτών μας που προτάσσουν χέρι φιλίας και αλληλεγγύης στην ελληνική κοινωνία. Γιατί είναι κοινό συμφέρον ντόπιων και μεταναστών-ριών να βγουν οι χιλιάδες συμπολίτες μας από την γκρίζα ζώνη της κοινωνίας. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χτυπηθεί η μαύρη εργασία, ο αποκλεισμός και
τα κάθε τα κάθε είδους κυκλώματα εκμετάλλευσης. Γιατί πρέπει επιτέλους να δοθεί επιτέλους απάντηση στις
ρατσιστικές φωνές που αυξάνονται επικίνδυνα." ]
Eγώ δεν κατάλαβα από πότε οι
λαθρομετανάστες είναι "Συμπολίτες μου"
και γιατί εγώ θα πρέπει να εχω ίσα δικαιώματα με αυτούς στην εργασία.
Επειδή όταν θα πάω στην χώρα τους θα με αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο;
Επειδή εμείς τους εαξαθλιώσαμε και θα πρέπει να τους αποκαταστήσουμε τους "ταλαίπωρους";
επειδή ως χώρα έχουμε τα χρήματα να τους υποστηρίξουμε;
επειδή αν δεν τους περιθάλψουμε είμαστε ρατσιστές;
το σύνολο των δικών μας πολιτών είναι με όλα τα προβλήματα λυμένα;
επίσης δεν κατάλαβα:
σε πόσους μπορούμε να δώσουμε άσυλο, σε εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια λαθρομετανάστες;
και που το πάμε.
Όποιος ζητήσει άσυλο πρέπει να το παίρνει αλλιώς θα κάνει "απεργία πεινάς"
με την συμπαράσταση των "σοσιαλιστών" και (συριζέων προέδρων δέκο με 24.000 ευρώ μηνιαίο μισθό)
τι λέτε ρε παιδάκια δεν σας στα είπαν καλά !
γιατί όπως ξέρετε, σοσιαλιστής "εργατοπατέρας" του σύριζα δίνει τον "αγώνα" για τα δικαιώματα των εργαζομένων με μηνιαίες απολαβές, της τάξης των 24.143 ευρώ μεικτά, 16.504 ευρώ καθαρά, δηλαδή αυτά που βάζει στην τσέπη… εν μέσω χαλεπών καιρών!
Άντε γαμηθείτε λοιπόν "Ανθρωπιστές".
κακός ψόφος λοιπόν, και στους λαθρομετανάστες και στους "σοσιαλιστές"
Υ.Γ. μόνο που οι ανθρωπιστές δεν πρόκειται να πεθάνουν από την πείνα αλλά από τον μηνιαίο "Μισθό" των
24.143 ευρώ μεικτά.
Γαμώ το "σοσιαλισμό" σας και το "ανθρωπισμό" σας πούστηδες "σοσιαλιστές"