Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δεν μπορεις να απαξιωνεις τις ελληνιδες γκομενες
και να δινεις 300αρες σε αλλες πατσαβουρες  :grin:

η θα απαξιωνεις και θα κινεισαι ως το 50ευρω (μεχρι και στουντιο δηλαδη μαξ)
η δεν θα απαξιωνεις και θα τα σκας αβερτα ειτε σε χρονο ειτε σε χρημα ειτε και στα 2 μαζι
αυτο ειναι λογικη.
επισης εχω σταματησει να δινω 300αρες.μαξιμουμ 150

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιες προυποθεσεις? οι μισοι κινουνται με δανεια για να το
κανουν αυτο που λες. Παρολαυτα και με δανεια να μην κινεισαι
ειναι σπαταλη που στο μελλον θα φανει.

Οσο για τα παιδια αυτα καλα κανουν....
για να δουλεψεις σωστα θα πρεπει να απαρτιζεσαι και
απο λογικους ανθρωπους.

Γνωστή μου ανακάλυψε στα 40 που βρέθηκε με τον σύζυγο πεθαμένο σε κρεββάτι ξενοδοχείου μετα απο οργιάκι με πουτάνες, οτι ο αείμνηστος ειχε φορτωσει τον οικογενειακο προυπολογισμό με απίστευτα ποσά τραπεζικών δανείων .... και μετα αυτη εμεινε να ξεχρεωνει ... εχει και 2 παιδιά .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης εχω σταματησει να δινω 300αρες.μαξιμουμ 150

σωστος.
Εγω απο 20-50.
Και τα 20 συμβολικα ειναι μην σου πω
το καλο μουνι θα επρεπε να κυκλοφορει τσαμπα...
οπως και η γνωση - πληροφορια... να ειναι ανοικτα στο κοινο  ;)
και αν πανε να τα κλεισουν πολυ απλα θα σπασουμε το συστημα τους...

εμεις ειμαστε πιο μαγκες απο αυτους

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω εχω κοψει τις σπαταλες παντως.η σπαταλη ομως ειναι σχετικη για τον καθενα μας.εγω ας πουμε πουλησα το φουσκωτο και τα λεφτα που μου κοστιζαν η συντηρηση των μηχανων του και η συντηρηση και κατοχη του σκαφους τα τρωω στις πουτανες και θα περισεψουν κιολας.μου εμειναν και τα λεφτα της πωλησης

Συμφέρει να νοικιάζεις σκάφος .... το χειμώνα μονο έξοδα ειναι και το καλοκαιρι πάνω απο 3-4 εξορμήσεις δεν κάνεις ....

για 1 μηνα απολαυσης γιατι να πληρώνω ακομα 11 ?

τωρα με την κριση βρισκεις ναυλους απιστευτα χαμηλούς ...  μια βολτα στον Αλιμο και θα μάθεις ....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Γνωστή μου ανακάλυψε στα 40 που βρέθηκε με τον σύζυγο πεθαμένο σε κρεββάτι ξενοδοχείου μετα απο οργιάκι με πουτάνες, οτι ο αείμνηστος ειχε φορτωσει τον οικογενειακο προυπολογισμό με απίστευτα ποσά τραπεζικών δανείων .... και μετα αυτη εμεινε να ξεχρεωνει ... εχει και 2 παιδιά .....
φιλε μου ειμαι τις αποψης οτι πρεπει να κανουμε αυτο που πραγματικα μπορουμε να κανουμε.κι εγω θελω φεραρι αλλα δεν μπορω νατην εχω.τωρα ο
αειμνηστος ηθελε πραγματα που δεν μπορουσε να εχει οπως και πολλοι αλλο ελληνες που σκανε το καλοκαιρι με τζιπαρες απο λιζινγκ που τους κατασχετουν το σεπτεμβρη μιας και τα λεφτα της δοσης τα εφαγαν σε συναγριδες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ελα ρε φιλε... αυτοι ειναι μαλακες.
τι μου τους αναφερνεις  :grin:
ειναι απο τους κλασσικους ελληναραδες που κλεινουν
τους κυκλους και τα επαγγελματα... τσιφλικαδες και ετσι.

ειπαμε μαγκες... 20 ευρω... και αυτα συμβολικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μεχρι 50 βασικα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Συμφέρει να νοικιάζεις σκάφος .... το χειμώνα μονο έξοδα ειναι και το καλοκαιρι πάνω απο 3-4 εξορμήσεις δεν κάνεις ....

για 1 μηνα απολαυσης γιατι να πληρώνω ακομα 11 ?

τωρα με την κριση βρισκεις ναυλους απιστευτα χαμηλούς ...  μια βολτα στον Αλιμο και θα μάθεις ....
καταρχην μενω συρο.συμφωνω απολυτα μαζι σου.αλλα εγω ψαρευω κανω ψαροντουφεκο,καταδυσεις και επισης το φουσκωτο το δουλευα κιολας.οποτε δεν το συζηταμε.αν το θες μονο για βολτα τοτε  οντως νοικιαζεις και τελειωνεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...Την ώρα που οι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ Αριστεροί έχουν διαλύσει τα Πανεπιστήμια και τρώγονται για το ΠΟΥΣΤΟΑΣΥΛΟ και τους μετανάστες, οι Αμερικάνοι μας κλέβουν τα καλύτερα μυαλά...

εσένα πώς και σε άφησαν ρε αινστάιν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχην μενω συρο.συμφωνω απολυτα μαζι σου.αλλα εγω ψαρευω κανω ψαροντουφεκο,καταδυσεις και επισης το φουσκωτο το δουλευα κιολας.οποτε δεν το συζηταμε.αν το θες μονο για βολτα τοτε  οντως νοικιαζεις και τελειωνεις
εκτός από πουτάνες και φουσκωτά και ψάρεμα με τι άλλο ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ωραια φαση τυπε  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι προνομοιούχοι πλέον μένουν εκτός Αττικής.
έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις τελευταία.

δε χρειαζεται ιδιαιτερα προνομια ουτε φραγκα για αυτη τη φαση. ειναι θεμα πως θα την δεις. καποια στιγμη στο μελλον θα τη δω και γω νησακι φουσκωτο και ψαρεμα και backstage ταβερνειο με VIP γεροντια θαλασσολυκους  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ποοοσο γαματα  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η πρόταση μου είναι να κλείσουν σε άσυλα

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ- ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΑΡΕΟΥΣ

Stories