sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ναι ρε τον ομπαμα περιμενα να μου χαρισει ελευθεριαΗ βίζα σου είναι, βγάλτην απο κει δεν την χρειάζεσαι πιά... ο ομπάμα σου χάρισε την ελευθερία!!
ναι ρε τον ομπαμα περιμενα να μου χαρισει ελευθεριαΗ βίζα σου είναι, βγάλτην απο κει δεν την χρειάζεσαι πιά... ο ομπάμα σου χάρισε την ελευθερία!!
Ρε φίλε το μόνο που έγινε είναι να μήν χρειάζεσαι βίζα πηγαίνοντας σαν τουρίστας, δεν είναι άδεια παραμονής αυτό.
Διαβασε με προσοχη τη γραφω στο πρωτο μηνυμα στη δευτερη παραγραφο.
Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινετε οτι εννοω ολους αυτους που θα πανε εκει σαν τουριστες, αλλα με αποτερω σκοπο την μονιμη εγκατασταση. Πως? Γαμπριζοντας.
Η μανα και ο μοναχος τους εβαλα στην ψηφοφορια για να ελαφρυνω το θεμα.
Το καταλαβες stefanD ή να κανω και κακα?
Τυπε μαλλον δικο σου αποθημενο ειναι να πας να γαμπρισεις στο usa,ωρα καλη στην πρυμνη σου,και αερα στα πανια σου.Μαγκες επειδη βλεπω οτι παρεκτρεπεστε το θεμα δεν ανοιχτηκε για το γεγονος, την καταργηση της βιζας, αλλα το τραγικο αποτελεσμα που θα επακολουθησει.
Ελληνες και Ελληνιδες που θα γαμπριζουν στο Αμερικα για ενα καλυτερο μελλον
Ελληνιδες μητερες που θα πανε να κανακευουν το μοσχοπαιδι τους.
Και μοναχοι που θα τρωνε τα λεφτα απ'το φιλοπτωχο στο Μαιαμι.
Το πρωτο μπορει να σας φαινεται εξωπραγματικο, αλλα να με θυμηθειτε, σε λιγα χρονια θα ακουμε αρκετες τετοιες ιστοριες.
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις ουτε εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.
StefanD φαινεται οτι εισαι αδαης. Τον Ελληνα δεν τον εμποδιζε το κομιστρο,ουτε η συνεντευξη αλλα το ακυρο που ετρωγε μετα την συνεντευξη.
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις οτι εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.
Αν λοιπον ησουν αγαμος και χωρις στον ηλιο μοιρα, στην καλυτερη θα σου βγαζανε το λαδι και στη χειροτερη θα ετρωγες ακυρο.
Sinnerman, σε καλεσε κανεις? Σε ρωτησε κανεις?
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να παρω την ευχη σου?
Ναι ειμαι η περιπτωση, πραγματι. Απο που βγαλατε το συμπερασμα εσυ και ο sinnerman οτι θελω να παω στο Αμερικα και οτι θελω να γαμπρισω εκει, ειναι αξιο αποριας
Παω για ξαπλες τωρα γιατι αυριο το πρωι εχω την 345η συνεντευξη μου στην πρεσβεια για βιζα. Ειναι το χομπυ μου...
φιλος μεγαλοδικηγορος κοντα στα 50 χρ ,με συζηγο καθηγητρια με εννοειτε μεγαλα εισοδηματα και βιλα με πισινα μου ειπε πως για να παρει βιζα για αλασκα του ζητουσαν να αποδειξει οτι δεν σκοπευει να παραμεινει εκειStefanD φαινεται οτι εισαι αδαης. Τον Ελληνα δεν τον εμποδιζε το κομιστρο,ουτε η συνεντευξη αλλα το ακυρο που ετρωγε μετα την συνεντευξη.
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις οτι εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.
Αν λοιπον ησουν αγαμος και χωρις στον ηλιο μοιρα, στην καλυτερη θα σου βγαζανε το λαδι και στη χειροτερη θα ετρωγες ακυρο.
Sinnerman, σε καλεσε κανεις? Σε ρωτησε κανεις?
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να παρω την ευχη σου?