Νέα

Κατάργηση Αμερικανικής Βίζας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το πιο επιτυχημενο εξαγωγιμο προιον?

• Ο Ελλην Γαμπρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η Ελληνιδα Νυφη

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Η Ελληνιδα Μανα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ο Ελληνο-ορθοδοξος Νεοπλουτος Μοναχος

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Μαγκες επειδη βλεπω οτι παρεκτρεπεστε το θεμα δεν ανοιχτηκε για το γεγονος, την καταργηση της βιζας, αλλα το τραγικο αποτελεσμα που θα επακολουθησει.
Ελληνες και Ελληνιδες που θα γαμπριζουν στο Αμερικα για ενα καλυτερο μελλον  :jerking:
Ελληνιδες μητερες που θα πανε να κανακευουν το μοσχοπαιδι τους.
Και μοναχοι που θα τρωνε τα λεφτα απ'το φιλοπτωχο στο Μαιαμι.

Το πρωτο μπορει να σας φαινεται εξωπραγματικο, αλλα να με θυμηθειτε, σε λιγα χρονια θα ακουμε αρκετες τετοιες ιστοριες.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε φίλε το μόνο που έγινε είναι να μήν χρειάζεσαι βίζα πηγαίνοντας σαν τουρίστας, δεν είναι άδεια παραμονής αυτό.

Επισκέπτης
Με τουριστική βίζα , μπορείς να μείνεις μέχρι 6 μήνες
και απαγορεύεται αυστηρώς η εργασία.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Ρε φίλε το μόνο που έγινε είναι να μήν χρειάζεσαι βίζα πηγαίνοντας σαν τουρίστας, δεν είναι άδεια παραμονής αυτό.

Διαβασε με προσοχη τη γραφω στο πρωτο μηνυμα στη δευτερη παραγραφο.
Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινετε οτι εννοω ολους αυτους που θα πανε εκει σαν τουριστες, αλλα με αποτερω σκοπο την μονιμη εγκατασταση. Πως? Γαμπριζοντας.
Η μανα και ο μοναχος τους εβαλα στην ψηφοφορια για να ελαφρυνω το θεμα.

Το καταλαβες stefanD ή να κανω και κακα?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Διαβασε με προσοχη τη γραφω στο πρωτο μηνυμα στη δευτερη παραγραφο.
Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινετε οτι εννοω ολους αυτους που θα πανε εκει σαν τουριστες, αλλα με αποτερω σκοπο την μονιμη εγκατασταση. Πως? Γαμπριζοντας.
Η μανα και ο μοναχος τους εβαλα στην ψηφοφορια για να ελαφρυνω το θεμα.

Το καταλαβες stefanD ή να κανω και κακα?

Ενω χέζεις απάντησε μου, τόσο καιρό τι τους σταματούσε ? τα 80 ευρώ και η συνέντευξη στην Β. Σοφίας ?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πριν μερικά χρόνια για να πάρεις βίζα σε ξεσκόνιζαν στην κυριολεξία....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μαγκες επειδη βλεπω οτι παρεκτρεπεστε το θεμα δεν ανοιχτηκε για το γεγονος, την καταργηση της βιζας, αλλα το τραγικο αποτελεσμα που θα επακολουθησει.
Ελληνες και Ελληνιδες που θα γαμπριζουν στο Αμερικα για ενα καλυτερο μελλον  :jerking:
Ελληνιδες μητερες που θα πανε να κανακευουν το μοσχοπαιδι τους.
Και μοναχοι που θα τρωνε τα λεφτα απ'το φιλοπτωχο στο Μαιαμι.

Το πρωτο μπορει να σας φαινεται εξωπραγματικο, αλλα να με θυμηθειτε, σε λιγα χρονια θα ακουμε αρκετες τετοιες ιστοριες.
Τυπε μαλλον δικο σου αποθημενο ειναι να πας να γαμπρισεις στο usa,ωρα καλη στην πρυμνη σου,και αερα στα πανια σου.
Τι αλλο θελεις να σου πουμε

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
StefanD φαινεται οτι εισαι αδαης. Τον Ελληνα δεν τον εμποδιζε το κομιστρο,ουτε η συνεντευξη αλλα το ακυρο που ετρωγε μετα την συνεντευξη.
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις οτι εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.
Αν λοιπον ησουν αγαμος και χωρις στον ηλιο μοιρα,  στην καλυτερη θα σου βγαζανε το λαδι και στη χειροτερη θα ετρωγες ακυρο.

Sinnerman, σε καλεσε κανεις? Σε ρωτησε κανεις?
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να παρω την ευχη σου?  :think:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις ουτε εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.

Ετσι ακριβώς ήταν. Πριν κάτι χρόνια ο πατέρας μου 75 χρονών για να πάει να βρει έναν συγγενή του ζήταγαν εκκαθαριστικά - Ε9 κλπ....
Τον έκοψαν μάλλον ότι θα πήγαινε για μεροκάματο ή για γάμπρισμα  :2funny:  :2funny:  :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
StefanD φαινεται οτι εισαι αδαης. Τον Ελληνα δεν τον εμποδιζε το κομιστρο,ουτε η συνεντευξη αλλα το ακυρο που ετρωγε μετα την συνεντευξη.
Για να σου εκδωσουν βυζα θα επρεπες να εφερνες "δυνατες" αποδειξεις οτι εχεις καλο λογο να γυρισεις πισω στην Ελλαδα, και γι'αυτο ας με διαψευσουν οι φιλοι συναγωνιστες.
Αν λοιπον ησουν αγαμος και χωρις στον ηλιο μοιρα,  στην καλυτερη θα σου βγαζανε το λαδι και στη χειροτερη θα ετρωγες ακυρο.

Μην τρελένεσαι, ξέρω αρκετό κόσμο που πήγε και δεν έκοψαν κανέναν. Σε όλους ζαλίζουν τα αρχίδια με ερωτήσεις κλπ. για να σε κόψουν μάλλον πρέπει να είσαι περίπτωση.

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ειμαι η περιπτωση, πραγματι. Απο που βγαλατε το συμπερασμα εσυ και ο sinnerman οτι θελω να παω στο Αμερικα και οτι θελω να γαμπρισω εκει, ειναι αξιο αποριας  :think:

Παω για ξαπλες τωρα γιατι αυριο το πρωι εχω την 345η συνεντευξη μου στην πρεσβεια για βιζα. Ειναι το χομπυ μου...  :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ειμαι η περιπτωση, πραγματι. Απο που βγαλατε το συμπερασμα εσυ και ο sinnerman οτι θελω να παω στο Αμερικα και οτι θελω να γαμπρισω εκει, ειναι αξιο αποριας  :think:

Παω για ξαπλες τωρα γιατι αυριο το πρωι εχω την 345η συνεντευξη μου στην πρεσβεια για βιζα. Ειναι το χομπυ μου...  :jerking:

Να τις χιλιασεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι τετοια εμμονη για το αμερικα ?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

φιλος μεγαλοδικηγορος κοντα στα 50 χρ ,με συζηγο καθηγητρια με εννοειτε μεγαλα εισοδηματα και βιλα με πισινα μου ειπε πως για να παρει βιζα για αλασκα του ζητουσαν να αποδειξει οτι δεν σκοπευει να παραμεινει εκει  :jerking: :think: :uglystupid:
και τους εδειξε το-τα διαβατηρια του που ειχαν σφραγιδες απο σχεδον ολο τον κοσμο μια ς και του αρεσει να ταξιδευει πολυ :uglystupid: :idiot: :idiot:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τι του λείπει του ψωριάρη? Φούντα με μαργαριτάρι. Τι βίζα και μαλακίες, να δω τώρα που πέφτει τρελό κωλοδάχτυλο ποιός θα πάει. Έτσι και αλλιώς ψωχολογικό είναι το θέμα, αυτοί που πήγαιναν θα πηγαίνουν και αυτοί που δεν πήγαιναν πάλυ δεν θα πηγαίνουν. Αλλά έτσι είναι αυτά, καλά που υπάρχει μια Τζούλια και ένας Ομπάμα να μας κάνουν να ξεχνιώμαστε από την καθημερινότητα μας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Γιά άλλα πήγαμε......... Αλλο πήραμε :think: :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εχη κριση η αμερικη και πρεπει να την βοηθησουμε ,ολοι οι ελληνες περιμεναμε πως και πως να κανουμε εκει τουρισμο,ρε δεν μας  :shit:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εβγαλα βίζα τον Οκτώμβη πολύ εύκολα (διάρκεια 10 χρόνια)

Νομίζω οτι με την βίζα έχεις κάποια δικαιόματα και μπορεις να κάτσεις 6 μήνες

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε καταργηθηκε η βιζα και νομιζετε οτι ανοιξε ο δρομος για μεταναστευση  :2funny: :2funny:
Τοτε η πρασινη καρτα γιατι υπαρχει?
Το μονο που γλιτωνουν οι Ελληνες ειναι η συνεντευξη στην Πρεσβεια και τα λεφτα για βιζα τιποτα αλλο.
Μεχρι 3 μηνες μπορεις να μεινεις για τουρισμο και μετα το μπουλο.
Οτι ισχυει δηλαδη  και για Ισημερινο,Κορεα,Κοστα Ρικα,Ονδουρα ,νησια Φιτζι κτλ...
Η πρασινη καρτα ειναι αυτη με την οποια μπορεις να μεταναστευσεις ,να μεινεις οσο γουσταρεις και να δουλεψεις
Ο αλλος πιστευει σε μεταναστευσεις για γαμους κτλ φιλε φαινεται εχεις δει πολλες φορες την ταινια νυφες του Βουλγαρη  :dancing:
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι απλως μπορουμε να ταξιδεψουμε στην Αμερικη οπως ενας πολιτης της Ιταλιας,της Ισπανιας,της Πορτογαλλιας,της Γερμανιας,της Αγγλιας,της Γαλλιας,του Βελγιου κτλ(Ευρωπη) και οχι οπως ενας πολιτης απο Αλβανια,Μεξικο,Ιραν,Ουγκαντα κτλ

Επισκέπτης

Φυσικά.
Εμένα και της γυναίκας μου ,
μας έδιναν αμέσως.
Πηγαίναμε και μόλις άκουγαν τις δουλειές μας ,
μας έλεγαν
"Αύριο είναι έτοιμες".
Χωρίς δεύτερη ερώτηση.
Αν πάει όμως κανένας ξεφτύλας υπάλληλος ,
ακόμη και να έχει ... amg τρίτο χέρι αγορασμένη στο Βούπερταλ ή στο Μάντσεστερ,
θα του έδιναν τα αρχίδια μου ...
Γιατί μπορεί να τους έμενε εκεί αμανάτι ,
για να κάνει τη δουλειά που ταιριάζει με τα προσόντα του:
Να πλένει πιάτα , αυτοκίνητα ή να αδειάζει σκατά από βόθρους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom