Νέα

Καταπληκτικο σωμα, μικρο στηθος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τυποι, εχω ενα μεγαλο διλλημα

Εδώ και κανα 2μηνο πηδαω ενα γκομενακι 35αρικο με σωμα λαμπαδα , ψηλό άλογο 1,79 με ποδάρες καλλιγραμμες, απίστευτης ομορφίας πρόσωπο και καύλας κόλο. Όμως εχει μικρό στήθος και με χαλαει αυτο αρκετα. Η γκομενα εχει εξηγηθει σπαθι, φουλ υγρη και δινει κολο αν και ζοριζεται. Ομως εχω θεμα, μου αρεσει η γκομενα να ειναι φορτωμενη με βυζι, και χαλιεμαι που δεν εχει. Να το αφησω το μωρο, ή να βρω και αλλο με βυζο δυνατό (μια κουβεντα ειναι και αυτο βεβαια!!)?

Βλεπω κατι μιλφόνια με βυζους βαρβατους και τρελενομαι...
Πες της να βαλει βυζι ρε τύπε, πού είναι το πρόβλημα  :think:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρε τυπε σε βλεπω αποψε έχεις αρχισει και τα παιζεις λιγο δε πας να κανεις τιποτα να ξελαμπικάρεις?

Τυπε μην μασας, απο πηδημα παω αρκετα καλα...με ποικιλια....

Μην ανυσηχεις για μενα.....κλαψε για κανεναν αλλον....!!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τυπε μην μασας, απο πηδημα παω αρκετα καλα...με ποικιλια....

Μην ανυσηχεις για μενα.....κλαψε για κανεναν αλλον....!!
Πρόσεχε μην στραβώσει ο πούτσος σου από το πολύ γαμήσι ρε ''φίλε''  :jerking:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πριν 9 χρονια πηδαγα μια 1,80 κολυμβητρια , αλογο,με βυζο απιστευτο..!!! Γυναικαρα...!!!

Παντρευτηκε πριν 3 χρονια, εκανε ενα παιδακι....

Πριν 1 χρονο επεσαν κανα δυο πηδηματα....ΑΥΤΗ ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ ...να θες να την χυνεις μεσα της καθε φορα..!!!
ολο μαλ..ιες διαβαζουμε εδω μεσα..... :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
βιλα ,γιατι εβαλες λευκο λιονταρι αβαταρ,δεν ειχε λευκη κομπρα στο νετ????

Επισκέπτης

Εδώ και κανα 2μηνο πηδαω ενα γκομενακι 35αρικο με σωμα λαμπαδα , ψηλό άλογο 1,79 με ποδάρες καλλιγραμμες, απίστευτης ομορφίας πρόσωπο και καύλας κόλο. Όμως εχει μικρό στήθος και με χαλαει αυτο αρκετα. Η γκομενα εχει εξηγηθει σπαθι, φουλ υγρη και δινει κολο αν και ζοριζεται. Ομως εχω θεμα, μου αρεσει η γκομενα να ειναι φορτωμενη με βυζι, και χαλιεμαι που δεν εχει. Να το αφησω το μωρο, ή να βρω και αλλο με βυζο δυνατό (μια κουβεντα ειναι και αυτο βεβαια!!)?

Ενας γνωστος μου τζονταρε στην γκομενα και εβαλε βυζια. Καντο κι εσυ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ενας γνωστος μου τζονταρε στην γκομενα και εβαλε βυζια. Καντο κι εσυ

Δεν υπαρχει σαλιο τυπε..

ασε που αν θελει η γκομενα να κανει παιδια και να τα θηλασει, δεν πρεπει να βαλεο βυζια. Μονο μετα......

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006

Το μικρο στηθος ειναι καλυτερο αρκη να ειναι η γεματο στο πανο μερος να εχει ογκο ενοω,...η να ειναι μυτερο με ταση προς τα εξω...χοραει και ολο μεσα στο στομα...τυπε μου  ;)  Τωρα αν ειναι μονο ρογα δεν τρελενομε... :rockon:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
τύπε σου αρέσει να πιπιλάς μυτερά βυζιά ε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
τύπε σου αρέσει να πιπιλάς μιτερα βυζιά ε
Ειναι οτι καλυτερο τυπε μου, και σπανιζουν τετοια βυζια....Εχω τσεκαρι μια ονοματι ιζαμπελα...που την διαφημηζουν σε φοτο...σε στουντιο ειναι μελαντιας 50 και γκολντεν παιζει...τσεκαρε και μου λες τετοιο σωμα με τετοιο βυζι ειναι ποιημα.. ;)

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
πράγματι είναι ποιημα, αρκει να εχει καλο service

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
πράγματι είναι ποιημα, αρκει να εχει καλο service
Θα δειξη στο σερβις τυπε μου  ;)  Αλλα για να μην ξεφευγο του θεματος...να εχεις εναν τετοιο μουναρο διπλα σου και να εχεις ενδιασμο οσο αναφορα το στηθος...επηδη ειναι μικρο...λαθος...Προτινο στον τυπο που ανοιξε το θεμα..να αφηση τα μεγαλα στηθοι...ναρχιση να πιπιλα με μανια τα μυτερα μικρα της δικιας του...και ισως της τα μεγαλοση λιγο απο το πολυ ρουφηγμα...Ος γνωστον τετοια στηθοι...απο το πολυ ζουληγμα κια ρουφηγμα ξεχιλονουν με τον καιρο..ειδικα για της παντρεμενες...Τυπε μην μασας δωσε πονοοοο  :rockon:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος

Stories