Νέα

Καταπληκτικο σωμα, μικρο στηθος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι, εχω ενα μεγαλο διλλημα

Εδώ και κανα 2μηνο πηδαω ενα γκομενακι 35αρικο με σωμα λαμπαδα , ψηλό άλογο 1,79 με ποδάρες καλλιγραμμες, απίστευτης ομορφίας πρόσωπο και καύλας κόλο. Όμως εχει μικρό στήθος και με χαλαει αυτο αρκετα. Η γκομενα εχει εξηγηθει σπαθι, φουλ υγρη και δινει κολο αν και ζοριζεται. Ομως εχω θεμα, μου αρεσει η γκομενα να ειναι φορτωμενη με βυζι, και χαλιεμαι που δεν εχει. Να το αφησω το μωρο, ή να βρω και αλλο με βυζο δυνατό (μια κουβεντα ειναι και αυτο βεβαια!!)?

Βλεπω κατι μιλφόνια με βυζους βαρβατους και τρελενομαι...

Επισκέπτης

Εδώ και κανα 2μηνο πηδαω ενα γκομενακι 35αρικο με σωμα λαμπαδα , ψηλό άλογο 1,79 με ποδάρες καλλιγραμμες, απίστευτης ομορφίας πρόσωπο και καύλας κόλο. Όμως εχει μικρό στήθος και με χαλαει αυτο αρκετα. Η γκομενα εχει εξηγηθει σπαθι, φουλ υγρη και δινει κολο αν και ζοριζεται. Ομως εχω θεμα, μου αρεσεθι η γκομενα να ειναι φορτωμενη με βυζι, και χαλιεμαι που δεν εχει. Να το αφησω το μωρο, ή να βρω και αλλο με βυζο δυνατό?
κρατα αυτο και βρες αλλο ενα με βυζο  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ε ρε κατι προβληματα που βασανιζουν τον κοσμο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Εδώ και κανα 2μηνο πηδαω ενα γκομενακι 35αρικο με σωμα λαμπαδα , ψηλό άλογο 1,79 με ποδάρες καλλιγραμμες, απίστευτης ομορφίας πρόσωπο και καύλας κόλο. Όμως εχει μικρό στήθος και με χαλαει αυτο αρκετα. Η γκομενα εχει εξηγηθει σπαθι, φουλ υγρη και δινει κολο αν και ζοριζεται. Ομως εχω θεμα, μου αρεσει η γκομενα να ειναι φορτωμενη με βυζι, και χαλιεμαι που δεν εχει. Να το αφησω το μωρο, ή να βρω και αλλο με βυζο δυνατό (μια κουβεντα ειναι και αυτο βεβαια!!)?

κρατα αυτην που εχεις και βρες και μια αλλη με βυζαρες τυπε
δοκιμασε να τις πεισεις για παρτουζα

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ε ρε κατι προβληματα που βασανιζουν τον κοσμο  :grin:
Η προηγουμενη γκομενα ειχε βυζο τρελλο, αλλα οχι τετοιο σωμα σαν και την τελευταια. Αλλα αν δενε χεις βυζο το πρωι που ξυπνας να πεσει με τα μουτρα δεν ξερω ...κατι μου την σπαει πολυ ασχημα. Εντωμεταξυ παιχτηκε και μια φαση με αλλη μια γκομενα 29αρα, 5-6 πηδηματα ξοφαλτασα, και αυτη δεν ειχε βυζι ρε πουστη μου....1,77 αλογο και αυτη...

Τρελλα μου ερχεται..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η προηγουμενη γκομενα ειχε βυζο τρελλο, αλλα οχι τετοιο σωμα σαν και την τελευταια. Αλλα αν δενε χεις βυζο το πρωι που ξυπνας να πεσει με τα μουτρα δεν ξερω ...κατι μου την σπαει πολυ ασχημα. Εντωμεταξυ παιχτηκε και μια φαση με αλλη μια γκομενα 29αρα, 5-6 πηδηματα ξοφαλτασα, και αυτη δεν ειχε βυζι ρε πουστη μου....1,77 αλογο και αυτη...

Τρελλα μου ερχεται..
ολες οι αβυζες σου καθονται τυπε? :S

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
κρατα αυτην που εχεις και βρες και μια αλλη με βυζαρες τυπε
δοκιμασε να τις πεισεις για παρτουζα

Παλι καλα που την επεισα για να δωσει κολο...(θυμαστε που τα λεγαμε πριν μια βδομαδα..τελικα τον εδωσε) , αλλα ζοριζεται τρελλα.

Δεν θα το ρισκαρω και για παρτουζα τυπε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366

Τρελλα μου ερχεται..
τυπε βλεπω εχεις πλεον παρει το κολάι με τις ελλεινιδες!!! κιπ φακιννκ μπρο  :zfuck:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

να εχεις δυο μουνακια δεν το σκεφτεσαι καθολου?
μην την αφησεις ρε φιλε,οι αβυζες συνηθως κανουν καλο τσιμπουκι!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τυπε διαλεξε. Και τα 2 μαζι σε σπεσιαλ περιτυλιγμα δεν πανε. Επισης, η βυζομανιακ ή κωλο θα γουσταρεις. Αυτα ειναι μερακλυδικα πραματα και δε πρεπει να τα μπερδευεις. Το προβλημα ειναι σε εσενα που δεν εχεις βρει τον προσανατολισμο σου. Βγες μια βολτα και κοιτα γυναικες. Οπου κλησεις αυτο εισαι. Ακολουθα την κλιση σου.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε βλεπω εχεις πλεον παρει το κολάι με τις ελλεινιδες!!! κιπ φακιννκ μπρο  :zfuck:

Μου εκατσαν τελευταια οι φασεις ...μαζεμενες...

τυχη καθαρα

Την επεσα σε μια 55αρα σε ενα μπαρακι, με σωμα απιστευτο και βυζο τιγκο (στανταρ πλαστικη) και αν και συνοδευοταν της εδωσα το τηλεφωνο....αυτη τυποι ειναι το τρελλο μουνι......!!!! Δεν με πηρε τηλ, αλλα ξερω που συχναζει ......Αυτη μαλιστα!!!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πριν 9 χρονια πηδαγα μια 1,80 κολυμβητρια , αλογο,με βυζο απιστευτο..!!! Γυναικαρα...!!!

Παντρευτηκε πριν 3 χρονια, εκανε ενα παιδακι....

Πριν 1 χρονο επεσαν κανα δυο πηδηματα....ΑΥΤΗ ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ ...να θες να την χυνεις μεσα της καθε φορα..!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πριν 9 χρονια πηδαγα μια 1,80 κολυμβητρια , αλογο,με βυζο απιστευτο..!!! Γυναικαρα...!!!

Παντρευτηκε πριν 3 χρονια, εκανε ενα παιδακι....

Πριν 1 χρονο επεσαν κανα δυο πηδηματα....ΑΥΤΗ ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ ...να θες να την χυνεις μεσα της καθε φορα..!!!

Ρε τυπε σε βλεπω αποψε έχεις αρχισει και τα παιζεις λιγο δε πας να κανεις τιποτα να ξελαμπικάρεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom