Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kασσάνδρας 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
ερώτηση συγνώμη που ξέχασα το ερωτιματικό!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ερώτηση συγνώμη που ξέχασα το ερωτιματικό!!!!
αν και δεν ξερω σιγουρα, προγραμμα με τζακουζι σιγουρα υπαρχει. αν οχι στο 6 στο 4 σιγουρα γιατι εχουν. στο 6 δεν εχω παει. απο εκει και περα μια προφανης απαντηση ειναι οτι για δυο εκτονωσεις ειτε θα συνενοηθεις με την κοπελα ειτε θα παρεις δυο συνεχωμενες φορες το ιδιο προγραμμα. το αντεχει η τσεπη σου ομως... :think:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερινο προγραμμα 29/12,
Μελινα - Ναταλι - Ναταλι!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 30/12 το προγραμμα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:[/move]

Κασσανδρας 6: Νινα- Μιχαελα- Μελινα

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....

Η Βίκυ παιδιά είναι τόσο δύναμη όσο έχω διαβασει? Φοβερή φαίνεταί.Έχω λίγες μέρες στην διάθεση μου(φεύγει η γυναίκα) γι'αυτό ψάχνω να βρώ ότι καλύτερο και έχω καταλήξει στην Βικάρα...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....

Η Βίκυ παιδιά είναι τόσο δύναμη όσο έχω διαβασει? Φοβερή φαίνεταί.Έχω λίγες μέρες στην διάθεση μου(φεύγει η γυναίκα) γι'αυτό ψάχνω να βρώ ότι καλύτερο και έχω καταλήξει στην Βικάρα...
καλησπερα!
διαβασε τις κριτικες. ψαξε κιολας σε αυτο αλλα και στου κασσανδρας 4 να διαβασεις. εχουν ειπωθει πολλα. αλλα διαβασε καλα πριν πας. ;) ;) ;)
αυτα!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Εχω γραψει μια ασχιμη κριτικη για το Κασανδρας 6(Ναταλι)
και δεν δημοσιευτικε ποτε... 
Γιατιιι???  :idiot:
Μηπως εχουμε λογοκρισια εδω μεσα...????  >:(
Μηπως απαγορευται να λεμε ασχημες κριτικες για καποια συγκεριμενα studio...?  >:(

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!!![/move]

[move]Σημερα 01/01/2010 το προγραμμα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: [/move]

Κασσανδρας 6: Νινα- Μελινα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 02/01/2010 το προγραμμα  :grin: :grin: :grin: :grin: [/move]

Κασσανδρας 6: Νινα- Μιχαελα- Ευα

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα απο το εν λόγω σπίτι...τέλειος χώρος...πεντακάθαρος.......απίστευτα όμορφη κοπέλα...ελληνίδα όπως είπε η τσα2...η οποία και μου είπε τα προγράμματα πρίν έρθει η κοπέλα...έρχεται η κοπελιά και παθαίνω χοντρή πλάκα...τέλειο μωρό πραγματικά...φόραγε μόνο το στριγκάκι...με τέλεια στητά βυζιά...μικρή σε ηλικία...επειδή έχω και ένα πάθος με τα όμορφα πόδια...και επειδή η κοπέλα είχε τέλεια...έκανα το...λάθος (?) να ρωτήσω για ποδολαγνεία...μου λέει στην αρχή:''φυσικά με 20 € παραπάνω''...απαντάω:''εγώ να της κάνω''...καθώς θεώρησα δεδομένο ότι δεν μπορεί να πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό...και απλά η ερώτηση ήταν αν της αρέσει...αν το δέχεται...αν το αντέχει βρε αδερφέ...μου απαντάει ότι δέχεται με...10 € παραπάνω!!!!Της απαντάω:''καλά πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό???Θα της γλείψω τα πόδια και θα την πληρώσω???''...απαντάει:''γιατί αλλού δεν πληρώνεις γι'αυτό???''...της απαντάω:''όχι βέβαια''...και της λέω αμέσως:''εντάξει...δεν πειράζει...γειά σας και καλή χρονιά!!!''...και την ακούω να πηγαίνει μέσα που κάθεται η κοπέλα και να λέει βρισιές του στύλ ''μαλάκα''...απο εμένα φυσικά ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ ακόμα και αν φέρει την Μόνικα Μπελούτσι!!!!Τα λεφτά μου θα τα δίνω όπως και όπου γουστάρω!!!Και αυτή η απαράδεκτη τσατσά...θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι...καλή χρονιά σε όλους!!!
ΥΓ--->Μην δείτε ότι είναι το πρώτο μήνυμα και αρχίσετε να βγάζεται συμπεράσματα...απλά να πάτε και άλλοι...και κάντε την ίδια κουβέντα...να το διαπιστώσετε αμέσως!!!

Επισκέπτης
Μηπως εχουμε λογοκρισια εδω μεσα...????   >:(
Μηπως απαγορευται να λεμε ασχημες κριτικες για καποια συγκεριμενα studio...?  >:(
Αν έσωσες αντίγραφό της, στείλε την πάλι.
Σου έβγαλε μήνυμα "Η κριτική σας στάλθηκε με επιτυχία, περιμένετε να ελεγχθεί από την ομάδα μας";
Όπως και νά'χει, γράψε την εδώ που δημοσιεύεται άμεσα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σωστος!
Να μας πει και για ποια Ναταλι προκειται γιατι αν δεν κανω λαθος εργαζονται δυο με αυτο το ονομα!Η Αλβανιδα απο τα Λελας και η Βουλγαρα η Ελλη απο το Φυλης 80

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σωστος!
Να μας πει και για ποια Ναταλι προκειται γιατι αν δεν κανω λαθος εργαζονται δυο με αυτο το ονομα!Η Αλβανιδα απο τα Λελας και [glow=red,2,300]η Βουλγαρα η Ελλη απο το Φυλης 80[/glow]

το γυρισε στα στουντιο αυτη?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Eλλη η καβαλημενη ειναι τουτη ?
Καλη Χρονια koko !!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
H Eλλη η καβαλημενη ειναι τουτη ?
Καλη Χρονια koko !!!

η τρελοφρεγατα που λεει και ο φαρκελι
που δουλευε στο 80 για πολυ καιρο κ κανα 6μηνο τωρα εχει βαλει σιλικονη

καλη χρονια τρεζ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μηπως εχουμε λογοκρισια εδω μεσα...????   >:(
Εγω εχω γραψει πολύυ ασχημες κριτικες για στουντια που εχουν διαφημιση εδω μεσα και μου εχουν δημοσιευσει τα παντα προς τιμην τους οι διαχειριστες,οπότε καλυτερα να αιτιολογουμε αυτα που λεμε...

Καταρχην γραψε την κριτικη σου και εδω περα,να δουμε ολοι αν ''στεκει'' η κριτική σου...

Γιατι υπαρχουν καποιοι κανονες στις κριτικες,όπως να ειναι(σχετικα)ορθα συνταγμενη και να αιτιολογουνται αυτα που γραφονται με ορισμενες λεπτομερειες.

Επισκέπτης
Εγω εχω γραψει πολύυ ασχημες κριτικες για στουντια που εχουν διαφημιση εδω μεσα και μου εχουν δημοσιευσει τα παντα προς τιμην τους οι διαχειριστες,οπότε καλυτερα να αιτιολογουμε αυτα που λεμε...

Καταρχην γραψε την κριτικη σου και εδω περα,να δουμε ολοι αν ''στεκει'' η κριτική σου...

Γιατι υπαρχουν καποιοι κανονες στις κριτικες,όπως να ειναι(σχετικα)ορθα συνταγμενη και να αιτιολογουνται αυτα που γραφονται με ορισμενες λεπτομερειες.
αστον να τραγουδαει μωρε..
κανα κλωναρι θα ειναι..
οποιοι ξερουν πως λειτουργει το site δεν χρειαζεται να του δωσουν σημασια..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Αν έσωσες αντίγραφό της, στείλε την πάλι.
Σου έβγαλε μήνυμα "Η κριτική σας στάλθηκε με επιτυχία, περιμένετε να ελεγχθεί από την ομάδα μας";
Αντιγραφο δεν εσωσα..
ναι..μου εβγαλε κανονικα το μυνιμα οτι σταλθικε με επιτυχια..
Βαριεμαι να την ξαναγραφω..  η επομενη ομως 8α γραφτει ΚΑΙ εδω μεσα!
Σε γενικες γραμμες ηταν για μια Ναταλι 40αρα περιπου,ξανθια, και στο δωματιο ηταν πολυ χαλια..
Δεν την προτεινω σε κανενα..
Σωστος!
Να μας πει και για ποια Ναταλι προκειται γιατι αν δεν κανω λαθος εργαζονται δυο με αυτο το ονομα!Η Αλβανιδα απο τα Λελας και η Βουλγαρα η Ελλη απο το Φυλης 80
Δεν τις ξερω αυτες φιλε.. δες την παραπανω περιγραφη μου..μπας κ καταλαβεις!

αστον να τραγουδαει μωρε..
κανα κλωναρι θα ειναι..
οποιοι ξερουν πως λειτουργει το site δεν χρειαζεται να του δωσουν σημασια..
Καλα..εσυ την ειπες την μαλακια σου!!!
Κλωναρι λεει... με 100+ ποστ...  :idiot:
Οποιος λεει κατι ασχημο για το site ειναι κλωναρι??? :huh:

Τεσπα.. εγω απορω γιατι δεν μιλαει καποιος υπευθηνος του site...???
ή να μου στειλει καποιο πμ..να μου πει γιατι δεν δυμοσιευτικε..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν την προτεινω σε κανενα..Δεν τις ξερω αυτες φιλε.. δες την παραπανω περιγραφη μου..μπας κ καταλαβεις!
Καταλαβα
Αν θες προσδιορισε το πολυ χαλια αφου βαριεσαι να ξαναγραψεις την κριτικη!Το πολυ χαλια για εμενα π.χ ειναι με το καλησπερα καποτα κι ολες οι στασεις απο μακρια κι αγαπημενα!Κατι τετοιο εννοεις?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ο φιλος σαφως μιλαει για την Ναταλι απο το Λελας.

Αν δεν σου κανει κοπο δωσε ενα στιγμα για την τοσο αρνητικη εμπειρια σου, οπως λεει και ο PIATSAS.
Εγω παντως 4 φορες εχω παει μαζι της και εχω περασει απο μετρια εως πολυ καλα.

Εξαρταται σε τι φαση την πετυχες, γιατι θεωρηται απο τις καλες.

Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την εκδοχη σου και οντως ειναι περιεργο που δεν εχει δημοσιευτει η κριτικη σου, μιας και αλλες κακες κριτικες για την αλυσιδα εχουν δημοσιευτει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom