- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
χοχοχο 150 πηγε το φουλ
ρε μαγκα παιρνεις προμηθεια απο την αννα,η ξερογλυφεσε μπας και σου φερθει καλυτερα απο τους αλλους παρτο χαμπαρι μοιραζει φωλες αβερτα στο πενηνταρικο ασε το ποιημα εχεις αρχισει να με εκνευριζεις σιγα μην καψουρευτουμε κιολας την εν λογω κυρια.υπαρχουν και αλλες αποψεις τι νακανουμε τωρα τρεις μερες περιμενω ναμπει ηκριτικη μου αν σας λεει τιποτα αυτο χαιρετε
ρε μαγκα παιρνεις προμηθεια απο την αννα,η ξερογλυφεσε μπας και σου φερθει καλυτερα απο τους αλλους παρτο χαμπαρι μοιραζει φωλες αβερτα στο πενηνταρικο ασε το ποιημα εχεις αρχισει να με εκνευριζεις σιγα μην καψουρευτουμε κιολας την εν λογω κυρια.υπαρχουν και αλλες αποψεις τι νακανουμε τωρα τρεις μερες περιμενω ναμπει ηκριτικη μου αν σας λεει τιποτα αυτο χαιρετε
Τελικά ποιος είναι πιο πιτσιρίκος από τα γραφόμενα?ρε μαγκα παιρνεις προμηθεια απο την αννα,η ξερογλυφεσε μπας και σου φερθει καλυτερα απο τους αλλους παρτο χαμπαρι μοιραζει φωλες αβερτα στο πενηνταρικο ασε το ποιημα εχεις αρχισει να με εκνευριζεις σιγα μην καψουρευτουμε κιολας την εν λογω κυρια.υπαρχουν και αλλες αποψεις τι νακανουμε τωρα τρεις μερες περιμενω ναμπει ηκριτικη μου αν σας λεει τιποτα αυτο χαιρετε
εχω τα διπλα σου χρονια στο χωριο μου ξερεις τι λενε? μακρια απο νεο επιχειρηματια και απο παλια πουτανα... αμα δεν το καταλαβες ρωτα το μπαμπα σουΤελικά ποιος είναι πιο πιτσιρίκος από τα γραφόμενα?
Όσο για την κριτική σου... φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις... αλλά το θέμα είναι και πως τις εκφράζουμε αυτές...
H αυθόρμητη γραφή (σαν να μιλάς) καθόλου δεν μοιώνει την γνησιότητα και ειλικρίνεια των γραφομένων.Τελικά ποιος είναι πιο πιτσιρίκος από τα γραφόμενα?
Όσο για την κριτική σου... φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις... αλλά το θέμα είναι και πως τις εκφράζουμε αυτές...
Μήπως έκανες κάποιο λάθος στην εισαγωγή κώδικα...ρε μαγκα παιρνεις προμηθεια απο την αννα,η ξερογλυφεσε μπας και σου φερθει καλυτερα απο τους αλλους παρτο χαμπαρι μοιραζει φωλες αβερτα στο πενηνταρικο ασε το ποιημα εχεις αρχισει να με εκνευριζεις σιγα μην καψουρευτουμε κιολας την εν λογω κυρια.υπαρχουν και αλλες αποψεις τι νακανουμε τωρα τρεις μερες περιμενω ναμπει ηκριτικη μου αν σας λεει τιποτα αυτο χαιρετε
το σιγουρο ειναι οτι δεν μου ανεφερε οτι ειναι ανεπιτυχες... λεβεντες παταξτε την αδιαφανεια αλλωστε ειναι το μηνυμα της εποχης οχι αλλους αυλικους...ζητιανους του αιδοιουΜήπως έκανες κάποιο λάθος στην εισαγωγή κώδικα...
Το μήνυμα επιτυχούς υποβολής στο έβγαλε;