Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Kασσάνδρας 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλαρακι μαλλον δεν καταλαβες πρεπει να πλενετε που και που

Φιλε δεν διαπιστωσα κατι τετοιο και πιστεψεμε εψαξα καλα !! :grin: :grin: :grin:

Παρολα αυτα εφαγα την πορτα στην μουρη την δευτερη φορα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
:) :) :) Αν πληρωνετε φουλ και δεν το κανουν τοτε πρεπει να μας το λετε.Οταν θα συμβαινει κατι τετοιο να μου στελνετε ενα προσωπικο μυνημα  :) :) :)
και...?
με την ελπιδα οτι ο επομενος θα εχει το σωστο αντικρισμα μετα την κατσαδα?

ναι μεν θα την "επιπληξετε" την κοπελα αλλα ο πελατης θα τα εχει χασει τα λεφτα του!
τα 150 που ζηταει το στουντιο οι περισσοτεροι απο εδω θελουν κοντα μια εβδομαδα δουλειας για να τα βγαλουν.
επειδη ξερω οτι ανοιγω παλι ενα πολυσυζητημενο θεμα για μενα μονος τροπος ειναι να καταλαβουν οι κοπελες οτι τα λεφτα αυτα που αυτες βγαζουν σε 1-2 ωρες εγω θελω 4-7 μερες και να τα σεβονται.
αφου δεν το καταλαβαινουν με συζητηση τοτε ο μονος τροπος ειναι να το καταλαβουν απο την τσεπη τους.
εαν δεν προσφερουν το προγραμμα που πληρωθηκαν τοτε να επιστρεφουν τα λεφτα πισω στον πελατη!
οπως κανουν πολλα παιδια εδω στα μπουρδελα που απο τα 20 δινουν το πολυ τα 10ευρω και παιρνουν πισω τα υπολοιπα 10.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Στα 150 πάντως η Μελίνα, ελεύθερο στοματικό δεν κάνει!!!!!
Δεν κάνει ούτε με όλα τα λεφτά του σεϊχη...που λέει ο λόγος!!!!
Μην τρελαθούμε κ. Λίτσα που δεν το ξέρετε αυτό και πρέπει να το γράψουμε με ΠΜ!!!!!
Άρα το φουλ πρόγραμμα έτσι όπως το προσφέρει η κορασίδα σταματάει στα 100.....θέλουμε δεν θέλουμε!!!
Παρόλα αυτά πάντα η κυριούλα στην παρουσίαση των προγραμμάτων αναφέρει και το φουλ πρόγραμμα των 150!!!!!!
Και λίγα λόγια γενικά.....αν γουστάρετε βέβαια την γνώμη μας....
Όταν πληρώνουμε 100σταρούμπες και δεν είμαστε και γρήγορα πιστόλια θα πρέπει να λέτε στις κοπέλες να μην είναι βιαστικές....εκεί να υπάρχει από μέρους σας πρόνοια, να δίνουν οι κοπέλες σας τον απαιτούμενο χρόνο στον πελάτη με σεβασμό πάνω από όλα και από όλους βέβαια!!!!!
Μην γράψω και άλλα και γίνομαι κουραστικός.....ξέρουμε να καταλαβαινόμαστε......νομίζω δηλ.!!!!!

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στα 150 πάντως η Μελίνα, ελεύθερο στοματικό δεν κάνει!!!!!
Δεν κάνει ούτε με όλα τα λεφτά του σεϊχη...που λέει ο λόγος!!!!
Μην τρελαθούμε κ. Λίτσα που δεν το ξέρετε αυτό και πρέπει να το γράψουμε με ΠΜ!!!!!
Άρα το φουλ πρόγραμμα έτσι όπως το προσφέρει η κορασίδα σταματάει στα 100.....θέλουμε δεν θέλουμε!!!
Παρόλα αυτά πάντα η κυριούλα στην παρουσίαση των προγραμμάτων αναφέρει και το φουλ πρόγραμμα των 150!!!!!!
Και λίγα λόγια γενικά.....αν γουστάρετε βέβαια την γνώμη μας....
Όταν πληρώνουμε 100σταρούμπες και δεν είμαστε και γρήγορα πιστόλια θα πρέπει να λέτε στις κοπέλες να μην είναι βιαστικές....εκεί να υπάρχει από μέρους σας πρόνοια, να δίνουν οι κοπέλες σας τον απαιτούμενο χρόνο στον πελάτη με σεβασμό πάνω από όλα και από όλους βέβαια!!!!!
Μην γράψω και άλλα και γίνομαι κουραστικός.....ξέρουμε να καταλαβαινόμαστε......νομίζω δηλ.!!!!!

Ευτυχως που δεν κανει ακάποτο, γιατι πριν λιγο γυρισα απο συναντηση μαζι της...θα ξενερωνα :S
Μιας και μιλαμε για την Μελινα...απλα η κοπέλα αν και ειναι αρκετα αδυνατη για τα γουστα μου....με εκανε να περασω τελεια! Ειναι λίγο συνενσταλμενη ή ειναι η εντυπωση μου? Για εμενα ειναι το δευτερο στανταρακι μετα την Βαλεντινα για καλο πηδημα! Και οι 2 δεν θα σου κανουν τα αεροπλανικα της ζωης σου (μπορει αν σε κοψουν οτι θες τετοια να τα κανουν ή όχι για αυτο μονο υποθεσεις μπορω να κανω ) αλλα νομιζεις οτι κανεις κρεβατι με καποιον που ξερεις καιρο, και δεν εχεις πληρωσει για να γινει αυτο!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να πω κάτι κι εγώ, μιά και γίνεται λόγος για τιμές σε φουλ προγράμματα κ.α

Λοιπον

για μένα μετράει διπλά η πουτάνα που,

πληρώνεις 60 ή 70 ευρά και ξηγιέται χαλαρά και χωρίς βιασύνες και στα δινει όλα όσα !

Δηλαδή, άμα τόχει η κοπέλα, μπορεί και το βγάζει και στα 50 και στα 60 και στα 70 και παντού !

Τώρα το πόσα θα της δώσεις την επόμενη φορά , ιτς απ του γιού !  ;)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 29/05  :)  :)  :)  [/move]

Κασσανδρας 6: Νινα - Μελινα - Νικολ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
[move] :)  :)  :)  Σημερα 29/05  :)  :)  :)  [/move]

της νικόλ πείτε της να σταματήσει τα σουβλάκια,τις πίτσες και τις μπουγάτσες,να πίνει λίγο νεράκι παραπάνω γιατί γέμισε κυτταρίτιδα.Πέρασα τις προάλλες και την είδα και έφυγα τρέχοντας προς τα πίσω...ευτυχώς μετά είδα την μαρία τη σέρβα και τη σάντρα με τη ρωξάνη και ήρθα στα ίσια μου

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 30/05  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 6: Λαουρα - Μιχαελα - Νικολ

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 31/05  :)  :)  :)  [/move]

Κασσανδρας 6: Λαουρα - Ρωξανη - Νικολ

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
!!!!!! Καλο μηνα!!!!!!

:)  :)  :)  Σημερα 01/06  :)  :)  :)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 02/06  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 6: Ξενια - Νικολ - Μιχαελα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καρμεν: Πρέπει να είναι κοντά στα 30 αν και δεν είμαι καλός στην εκτίμηση ηλικιών. Δε φιλάει δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος αλλά φυσικό και ωραίο, ωραίο πρόσωπο αλλά με βαρύ μακιγιάζ, καλή κίνηση και καλή τεχνική στο sex.
Αυτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom