Νέα

Κασσάνδρας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αστο βρε manolito_21 !!!

URL]]

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
manolito_21 η αλήθεια πονάει  :headbang: :fuck1:
μια ερωτηση εκανα οκ δεν παιζει ρολο εμενα μ αρεσει αλλα μου εκανε εντυπωσει οτι η βικυ και η αντζελα ειναι οι μονεσ ποθυ δεν καμουφλαρουν το προσωπο τουσ στα στουντιο κατα τ αλλα θα το επισκεφθω τουλαχιστον αξιζει σαν υπηρεσια?

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μια ερωτηση εκανα οκ δεν παιζει ρολο εμενα μ αρεσει αλλα μου εκανε εντυπωσει οτι η βικυ και η αντζελα ειναι οι μονεσ ποθυ δεν καμουφλαρουν το προσωπο τουσ στα στουντιο κατα τ αλλα θα το επισκεφθω τουλαχιστον αξιζει σαν υπηρεσια?
Για δες και της Αμάντας,Σίντυς και του υπόλοιπου team του Σπύρου του Πάτση! Λες να είναι trasnsformers και για αυτό να μην κρύβουν πρόσωπα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για δες και της Αμάντας,Σίντυς και του υπόλοιπου team του Σπύρου του Πάτση! Λες να είναι trasnsformers και για αυτό να μην κρύβουν πρόσωπα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι τα κρυβουνε φιλε στα στουντιο δεξια τησ σελιδασ τωρα αν εχουνε βγαλει και με τα προσωπα τουσ ειαι στα φορουμ μονο οκ εξυπννακια?

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
στισ σελιδεσ στα στουντιο τα κρυβουνε μπεσ και θα δεισ τισ εχω δει και γω τισ φωτο απλα ρωταω για την βικυ ομωσ ρε φιλε αυτο μ ενδιαφερει χεστηκα για το αλβανιδακι την σιντυ και την κωλογρια την αμαντα

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
στισ σελιδεσ στα στουντιο τα κρυβουνε μπεσ και θα δεισ τισ εχω δει και γω τισ φωτο απλα ρωταω για την βικυ ομωσ ρε φιλε αυτο μ ενδιαφερει χεστηκα για το αλβανιδακι την σιντυ και την κωλογρια την αμαντα
Σε πάω με χίλια manolito_21!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Η Βίκυ είναι trans!Είναι γεγονός κι εγώ σοκαρίστηκα όταν το έμαθα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η Σίντυ δεν ξέρω από που είναι αλλά η Αμάντα πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα και μάλιστα από τη Πάτρα όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Letona η Sindy !!
Sorry και η Αμαντα ειναι πιτσιρικα !!
Καπου το εχεις χασει !!

Εκτος εαν εισαι 12 βεβαια και εχει τα διπλασια σου χρονια !!! ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom