Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημερα.Η Αννα μαλλον σταματησε και δεν νομιζω να την ξαναδουμε εκτος αν αλλαξει γνωμη.
Καλημερα.Η Αννα μαλλον σταματησε και δεν νομιζω να την ξαναδουμε εκτος αν αλλαξει γνωμη.
Θα τις μεταφερω! ;)Είναι απίστευτο! Παρακαλώ κυρία Λίτσα μεταφέρτε στην Αννα τις θερμές παρακλήσεις των θαυμαστών της να επιστρέψει.
Κυρια Λιτσα για δωσε μερικες διευκρινησεις σε παρακαλω γιατι εχουμε μπερδευτει με τα ονοματα...[move] Σημερα 26/02 [/move]
Κασσανδρας 4(πανω): Λινα - Μονικα - Σιλβη
[size=15pt]
Το νεο[/size] [size=16pt]στουντιο Κασσανδρας 4 (κατω)[/size] σημερα ανοιξε και σας περιμενει να το επισκεφτειτε!!!!!
[size=13pt]Νεο στουντιο Κασσανδρας 4(κατω)[/size] σημερα 26/02: Μελινα - Βικυ - Νικολ
Η Λαουρα ηταν στο 3 (κατω) και η Αννα στο 3(πανω).Μηπως μπερδευτηκες με τα μαγαζια?Κυρια Λιτσα για δωσε μερικες διευκρινησεις σε παρακαλω γιατι εχουμε μπερδευτει με τα ονοματα...
σημερα το πρωι ηρθα και ηταν στο κατω η Λαουρα και στο πανω η Αννα , συμφωνα παντα με τις τσατσαδες των μαγαζιων...
εσυ λες αλλα στο προγραμμα παραπανω...
οχι τιποτα αλλο, αλλα να ξερουμε ποια κοπελα αναζηταμε και με ποιο ονομα θα την αναζητησουμε στο προγραμμα των μαγαζιων!
ευχαριστω!
Θα τις μεταφερω! ;)
καλημερα.Η Αννα η Σερβα δεν νομιζω να γυρισει το εχω ξαναγραψει καπου επειδη ρωτατε πολλοι. :-*Αγαπητη litsa.com .Θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Γνωριζεις ποτε θα επιστρεψει πισω η Αννα η Σερβα. Ειμαστε τρελλα ερωτευμενοι μαζι της. Τετοια γυναικα δες εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου. Ειναι κριμα να την χασουμε. Ειμαι ενας πολυ μεγαλος θαυμαστης της.