Νέα

Κασσάνδρας 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

feetgr1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λιτσακι η ποδολαγνεια ποσο κοστιζει? καλσονακια εχετε στο μαγαζι? ποια θα ειναι αυριο?

Kopernikos_x

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις γιατι δεν απαντανε στο τηλεφωνο?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σήμερα:

Κασσάνδρας 3 (πάνω) Αντζελα-Ειρηνη-Ισαβελλα
Κασσανδρας 3 (κατω) Μιχαελα-Τζουλι-Ευα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Λιτσακι η ποδολαγνεια ποσο κοστιζει? καλσονακια εχετε στο μαγαζι? ποια θα ειναι αυριο?

Συναγωνιστή, άσε τα στούντια και για ποδολαγεία δωρεάν πήγαινε στο Φωκαίας 19 πρωινά (εκτός Κυριακής)
στην κουκλάρα την Πολωνέζα την Μαρίνα που γουστάρει να της γλύφουν τα πατουσάκια και το κορμί της όλο,
ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ και πιστεύω θα κολλήσεις.  (δες σχετική κριτική μου στο εν λόγω ίδρυμα)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σήμερα 13/07,

Κασσάνδρας 3 (κατω):  Τζενη-Μόνικα-Ευα
Κασσάνδρας 3 (πανω):  Μελινα-Μιχαελα- Έλενα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σήμερα 14/07

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μιχαελα-Ευα-Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πάνω): Άννα-Μελινα-Ισαβελλα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).

Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.

Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.

Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
:rockon:   

...και μην  μου πεις ότι όλα αυτά γίνονται, με 50 ευρωπουλάκια ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βερόνικα εχει δοκιμάσει κάποιος?
Ωραίο παιδί !!!!! ....
Πότε θα είναι στο πρόγραμμα , κυρία Λίτσα μας για να την επισκευθώ ?  :pipa2: :zfuck: :fuck1: :kissass: :pipa3:

Ευχαριστώ!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Αλλάγή στο σημερινο πρόγραμμα:

Κασσανδρας 3 (κατω): Μαρία Θεσσαλονικιά- Εύα -Μιχαέλα
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Αντζελα-μελίνα -Ισαβέλα

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).

Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.

Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.

Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
:rockon:  

Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Ρωτάω γιατι δεν τη βλέπω πουθενά στις βάρδιες του κάτω...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για κοίτα στην άλλη εταιρεία του ομίλου στο Σολωμού 32 πρωινές βάρδιες..

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αν θυμάμαι καλά η Ειρήνη έχει βάρδιες στο πάνω κυρίως...την έχω πετύχει όμως και στο Σολωμού 32!

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.037
Καλησπερα,σας δινω αναφορα.
Η Ειρηνη δουλευει καθε δευτερα,τεταρτη,κυριακη,απογευμα
και πεμπτη,σαββατο,πρωι στο ΣΟΛΩΜΟΥ 32 κατω.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καλησπερα,σας δινω αναφορα.
Η Ειρηνη δουλευει καθε δευτερα,τεταρτη,κυριακη,απογευμα
και πεμπτη,σαββατο,πρωι στο ΣΟΛΩΜΟΥ 32 κατω.
Εσύ καλή μου είσαι αύριο στο Κασσάνδρας 3? Σήμερα?

kostastaker1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
paidia ego to savvato piga sto 3 kato kai itan i eua...polu oraio nouni alla san na mou fanike oti ithele na mas ksepetaksei epeidi pigame tria atoma.....pantos apo fatsa kai apo kormi eskize..aksizei sxedon

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tετάρτη απογευμα δεν εισαι εσυ Μαρία στο Κασσάνδρας; (ρωτάω γιατι λες πως ειναι η Ειρηνη) την οποια στο προγραμμα δεν την αναφέρουν πουθενά..
Εκτος αν η Ειρηνη ειναι στο Κασσάνδρας 3 πάνω

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Tετάρτη απογευμα δεν εισαι εσυ Μαρία στο Κασσάνδρας; (ρωτάω γιατι λες πως ειναι η Ειρηνη) την οποια στο προγραμμα δεν την αναφέρουν πουθενά..
Εκτος αν η Ειρηνη ειναι στο Κασσάνδρας 3 πάνω
Αυτή την εβδομάδα η Ειρήνη εμφανίζεται στο πρόγραμμα Σολωμού 32. Βέβαια μέχρι τώρα η αξιοπιστία των πληροφοριών στο site είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας των κοριτσιών της αλυσίδας.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
paidia ego to savvato piga sto 3 kato kai itan i eua...polu oraio nouni alla san na mou fanike oti ithele na mas ksepetaksei epeidi pigame tria atoma.....pantos apo fatsa kai apo kormi eskize..aksizei sxedon
Μπορείς να δείς τις κριτικές αν θέλεις για αυτη που αναφέρεις, και να πάρεις κάποια γνώμη.  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom