κουλούριι ποιες προσφερουν?Καλημέρα παιδιά!
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Τζέσικα-Μελίνα
Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μόνικα-Χριστίνα-Εύα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 122K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kopernikos_x
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις γιατι δεν απαντανε στο τηλεφωνο?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Λιτσακι η ποδολαγνεια ποσο κοστιζει? καλσονακια εχετε στο μαγαζι? ποια θα ειναι αυριο?
Συναγωνιστή, άσε τα στούντια και για ποδολαγεία δωρεάν πήγαινε στο Φωκαίας 19 πρωινά (εκτός Κυριακής)
στην κουκλάρα την Πολωνέζα την Μαρίνα που γουστάρει να της γλύφουν τα πατουσάκια και το κορμί της όλο,
ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ και πιστεύω θα κολλήσεις. (δες σχετική κριτική μου στο εν λόγω ίδρυμα)
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Προγραμματάκι για τα μαγαζιά κα. Λίτσα μας?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).
Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.
Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.
Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
...και μην μου πεις ότι όλα αυτά γίνονται, με 50 ευρωπουλάκια ?
Λοιπόν, η Ειρήνη είναι Ελληνίδα (από Αρκαδία), 22 χρονών (τόσο λέει τουλάστιχον).
Όπως αναφέρθηκε μετρίου αναστήματος, με μαύρα, κοντά σχετικά μαλλιά, πληθωρικό φυσικό στήθος (3,5-4) και κώλο να χαίρεσαι να χουφτώνεις. Όσοι ψάχνουν για ανορεξικές/μοντέλα ας μείνουν μακριά.
Επιπλέον, όποιος έχει όρεξη για κουβεντούλα και GFE είτε πριν, είτε μετά, δεν θα απογοητευτεί. Η κοπέλα είναι φιλικότατη και τελείως ακομπλεξάριστη. Δεν έχει βέβαια το νάζι των επιστημόνων του είδους (Πάολα, Ντάρια) αλλά δεν έχει και καμία σχέση με ξεπέτες.
Στα θετικά της μετράται το γεγονός ότι μόλις ...σήμανε το τέλος των εχθροπραξιών, όχι μόνο μου έβγαλε το προφυλακτικό, αλλά μου καθάρισε και την ...κάνη του όπλου με αρωματικά μαντιλάκια. Επαγγελματίας με τα όλα της.
Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Ρωτάω γιατι δεν τη βλέπω πουθενά στις βάρδιες του κάτω...
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Για κοίτα στην άλλη εταιρεία του ομίλου στο Σολωμού 32 πρωινές βάρδιες..Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Αν θυμάμαι καλά η Ειρήνη έχει βάρδιες στο πάνω κυρίως...την έχω πετύχει όμως και στο Σολωμού 32!Eιναι σιγουρα στο κάτω μαγαζι αυτη η στο πάνω;
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Εσύ καλή μου είσαι αύριο στο Κασσάνδρας 3? Σήμερα?Καλησπερα,σας δινω αναφορα.
Η Ειρηνη δουλευει καθε δευτερα,τεταρτη,κυριακη,απογευμα
και πεμπτη,σαββατο,πρωι στο ΣΟΛΩΜΟΥ 32 κατω.
kostastaker1986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
paidia ego to savvato piga sto 3 kato kai itan i eua...polu oraio nouni alla san na mou fanike oti ithele na mas ksepetaksei epeidi pigame tria atoma.....pantos apo fatsa kai apo kormi eskize..aksizei sxedon
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αυτή την εβδομάδα η Ειρήνη εμφανίζεται στο πρόγραμμα Σολωμού 32. Βέβαια μέχρι τώρα η αξιοπιστία των πληροφοριών στο site είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας των κοριτσιών της αλυσίδας.Tετάρτη απογευμα δεν εισαι εσυ Μαρία στο Κασσάνδρας; (ρωτάω γιατι λες πως ειναι η Ειρηνη) την οποια στο προγραμμα δεν την αναφέρουν πουθενά..
Εκτος αν η Ειρηνη ειναι στο Κασσάνδρας 3 πάνω
Μπορείς να δείς τις κριτικές αν θέλεις για αυτη που αναφέρεις, και να πάρεις κάποια γνώμη. ;)paidia ego to savvato piga sto 3 kato kai itan i eua...polu oraio nouni alla san na mou fanike oti ithele na mas ksepetaksei epeidi pigame tria atoma.....pantos apo fatsa kai apo kormi eskize..aksizei sxedon
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K