Νέα

Κασσάνδρας 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ανωτερο ποσο σε χρηματα που μπορω να δωσω σε ενα studio ειναι 80-90 ευρω και πολλα τους ειναι για 40 λεπτα. Γνωριζει κανενας αν η φιλη μου η βικυ κανει ανωμαλιες στο κρεββατι. Γουσταρω πολυ να ανωμαλα και βιτσιοζικα παιχνιδια στο κρεββατι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Ελεγα να κάνω μια κατεβασιά Κασανδρας.Από αυτά που παίζουν τωρα προτεινετε καμία?Σαντρα-Λαουρα-Μαριανα.Τη Ιρενα τη πηρα στο Β60 οποτε δεν μετραει.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Ελεγα να κάνω μια κατεβασιά Κασανδρας.Από αυτά που παίζουν τωρα προτεινετε καμία?Σαντρα-Λαουρα-Μαριανα.Τη Ιρενα τη πηρα στο Β60 οποτε δεν μετραει.
Αφου κανεις δεν απάντησε πήγα και ερευνησα το τοπίο.Η Σαντρα ψηλη καλονη με φυσικο βυζι-βυζαρες και κωλο-κωλάρα!Η Λαουρα ψηλη πιο αδυνατο στυλ απο τη Σαντρα βυζαρες και αυτη αλλα καπως βαριεστημένη.Η Μαριανα οχι τοσο ψηλη,ρωσιδα γκομεναρα οσο περιμενα άκουγα τα βογηγητα της απο το δωμάτιο και κοντευα να χυσω! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: Τελικα πηγα Σαντρα μιας και αυτη η καλονη εχει αποσπασει θετικά σχόλια απο αλλους!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αφου κανεις δεν απάντησε πήγα και ερευνησα το τοπίο.Η Σαντρα ψηλη καλονη με φυσικο βυζι-βυζαρες και κωλο-κωλάρα!Η Λαουρα ψηλη πιο αδυνατο στυλ απο τη Σαντρα βυζαρες και αυτη αλλα καπως βαριεστημένη.Η Μαριανα οχι τοσο ψηλη,ρωσιδα γκομεναρα οσο περιμενα άκουγα τα βογηγητα της απο το δωμάτιο και κοντευα να χυσω! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: Τελικα πηγα Σαντρα μιας και αυτη η καλονη εχει αποσπασει θετικά σχόλια απο αλλους!
Περασες καλα?

Περιμενουμε την κρτικη σου. Πραγματι η Σαντρα ειναι απο τα δυνατα χαρτιά της Κασσανδρας. Εγω εχω περασει πολυ καλά και με ενα outsider του ομιλου, την Αννα.
Οσο την βλεπω, τοσο και πιο πολυ μου αρέσει.......

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Περασες καλα?

Περιμενουμε την κρτικη σου. Πραγματι η Σαντρα ειναι απο τα δυνατα χαρτιά της Κασσανδρας. Εγω εχω περασει πολυ καλά και με ενα outsider του ομιλου, την Αννα.
Οσο την βλεπω, τοσο και πιο πολυ μου αρέσει.......
Ειναι πολύ καλή η Σαντρα αλλα στη πιπα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: χανει λιγο αλλα δεν φαινεται γιατι στο σεξ ειναι πολυ καλη τα εγραψα και σε κριτικη μαν

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom