Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ενωμένο δυνατόΗ Βικυ σημερα ειναι εδω!
ενωμένο δυνατόΗ Βικυ σημερα ειναι εδω!
Η Βικυ σημερα ειναι εδω!
οχι αγαπη μου απο δευτερα.καλο σαββατοκυριακο φιλακιαΒίκυ δουλεύεις πουθενά κ μετά τις 17 00?
Καλή ξεκούραση μωρό ,οχι αγαπη μου απο δευτερα.καλο σαββατοκυριακο φιλακια
μωρο μου εδω κ τρεις δεν δοθλευω αυριο το πρωι θα ειμαι στο μαγαζι [glow=red,2,300]εχω περιοδο[/glow].φιλακια πολλα
Εισαι κακος koko !!!θαυμα
θαυμα
ασε ρε βικυ.
αιμορροιδες θα ειναι
κοιτα καλυτερα.
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ο βικος περιοδο?
Εισαι κακος koko !!!
παιχτες ρωτησα την ιδια τη Βικη, τι εννοει με αυτο που ειπε σχετικα με "περιοδο"...μωρο μου εδω κ τρεις δεν δοθλευω αυριο το πρωι θα ειμαι στο μαγαζι εχω περιοδο.φιλακια πολλα
ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.να περνατε καλα.ο βικοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.Αγαπητη φιλη μου Βικυ θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Εισαι 100% Γυναικα. Γεννηθηκες γυναικα. Δεν εισαι απο αλλαγη φυλλου δηλαδη τρανσεξουαλ η τραβεστι. Πολλα λεγονται εδω μεσα για εσενα και εχω φρικαρει. Πες μου οτι λενε μαλακιες καποιοι εδω μεσα. Γιατι εντος αυτες τις ημερες θα σε επισκεφτω. Εγω βγαινω μονο με γυναικες και κανω τις ανωμαλιες μου και τα βιτσια μου μονο με τις γυναικες. Δεν βγαινω με τρανσεξουαλ η τραβεστι με αηδιαζουν. Συχαινομαι ακομη και να με αγγιξουν.
Αγαπητη φιλη μου Βικυ θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Εισαι 100% Γυναικα. Γεννηθηκες γυναικα. Δεν εισαι απο αλλαγη φυλλου δηλαδη τρανσεξουαλ η τραβεστι. Πολλα λεγονται εδω μεσα για εσενα και εχω φρικαρει. Πες μου οτι λενε μαλακιες καποιοι εδω μεσα. Γιατι εντος αυτες τις ημερες θα σε επισκεφτω. Εγω βγαινω μονο με γυναικες και κανω τις ανωμαλιες μου και τα βιτσια μου μονο με τις γυναικες. Δεν βγαινω με τρανσεξουαλ η τραβεστι με αηδιαζουν. Συχαινομαι ακομη και να με αγγιξουν.
Αγαπητη φιλη μου Βικυ θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση. Εισαι 100% Γυναικα. Γεννηθηκες γυναικα. Δεν εισαι απο αλλαγη φυλλου δηλαδη τρανσεξουαλ η τραβεστι. Πολλα λεγονται εδω μεσα για εσενα και εχω φρικαρει. Πες μου οτι λενε μαλακιες καποιοι εδω μεσα. Γιατι εντος αυτες τις ημερες θα σε επισκεφτω. Εγω βγαινω μονο με γυναικες και κανω τις ανωμαλιες μου και τα βιτσια μου μονο με τις γυναικες. Δεν βγαινω με τρανσεξουαλ η τραβεστι με αηδιαζουν. Συχαινομαι ακομη και να με αγγιξουν.
παιχτες ρωτησα την ιδια τη Βικη, τι εννοει με αυτο που ειπε σχετικα με "περιοδο"...
και με διαβεβαιωσε οτι εχει πληρωσει [glow=red,2,300]25000€[/glow] παραπανω για να κανει την επεμβαση ετσι ωστε να εχει και περιοδο και επιπλεον συμπληρωσε πως με εξωσωματικη εχει δυνατοτητα να κανει και παιδι!
λοιπον μετα απο αυτο, νομιζω πως ηρθε η ωρα να ακουσω το βιολογικο μου ρολοι που χτυπα και να γινω και εγω μανα!
ρε μαγκες,αρχικα γελασα,μετα το εψαξα λιγο απο δικτυο αλλα δεν βρηκα ακρη...μηπως εχει προχωρησει τοοοοοσο πολυ η επιστημη?
ρε που παμε ρε?
ας απαντησει καποιος με γνωσεις πανω στο αντικειμενο