You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 123K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sorry Λόγο Ασθένειας μου δεν μπαίνω τακτικά στο ίντερνετ περιλαμβάνεται σε πρόγραμμά.Λίτσα, είναι η τρίτη φορά που σε ρώταω: Η ποδολατρεία περιλαμβάνεται σε κάποιο πρόγραμμα ή χρεώνεται έξτρα; Και αν ναι, πόσο;
Όσο για της τιμες της διαμορφωνουν οι κοπελες και οχι το μαγαζι ,για να το ξεκαθαρισουμε και αυτο !!
sorry Λόγο Ασθένειας μου δεν μπαίνω τακτικά στο ίντερνετ περιλαμβάνεται σε πρόγραμμά.
Όσο για της τιμες της διαμορφωνουν οι κοπελες και οχι το μαγαζι ,για να το ξεκαθαρισουμε και αυτο !!
Περαστικά κυρία λίτσα.κομ μας. Να είσι καλά να μας ενημερώνεις.
Δεν πιστευω να πέρασες καμια Η1Ν2Χ7
Περαστικά κυρία λίτσα.κομ μας. Να είσι καλά να μας ενημερώνεις.
Δεν πιστευω να πέρασες καμια Η1Ν2Χ7 ;
Μου έφτιαξες το κέφι... όχι βέβαια
sorry Λόγο Ασθένειας μου δεν μπαίνω τακτικά στο ίντερνετ περιλαμβάνεται σε πρόγραμμά.
περαστικά και απο εμένα γιατι και εγώ είμαι αρρωστος!
για να καταλάβω. Περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα των 50€ σε όλα τα στούντιο της αλυσίδας;
Και για το δευτερο που είπες, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο. Αμα το ζητήσω απο την κοπέλα μπορεί δηλαδή να μου πεί άλλη τιμή;;;
Περαστικά σου και απο μερους μου.Για να σου εξηγησω η καθε κοπελα ειναι που διαμορφωνει τις τιμες της και τα προγραμματα της, οπως σου είπα. Μπορει να ερθεις για παραδειγμα και να βρεις μια κοπελα που να το συμπεριλαμβανει στα 50 ευρω και να ερθεις την ιδια μερα αλλη ωρα και να σου πει αλλη κοπελα 70. Σε αυτο δεν ευθυνονται τα μαγαζια αλλα η κοπελα ειναι που φτιαχνει τις τιμες και το προγραμμα της.ωστοσο παντα συμπεριλαμβανεται και σεξ.Ελπιζω να εγινα κατανοητη. Ευχαριστω.περαστικά και απο εμένα γιατι και εγώ είμαι αρρωστος!
για να καταλάβω. Περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα των 50€ σε όλα τα στούντιο της αλυσίδας;
Και για το δευτερο που είπες, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο. Αμα το ζητήσω απο την κοπέλα μπορεί δηλαδή να μου πεί άλλη τιμή;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 500
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 269
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις