You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 122K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Κυρια Λιτσα λυστε μου αν θελετε την εξης απορια.Εχετε ενα πολυ ωραιο στουντιο, το Κασσανδρας 4, που οντως αξιζει τα 50 ευρω.Και απο την αλλη εχετε το 3 πανω/κατω,που πραγματικα απο ολες τις αποψεις-αισθητικη,παροχες,κοσμος- ειναι επιπεδου μπουρδελου.Ενω στο 4 χαιρεσαι να πηγαινεις στο 3 πας μονο και μονο αν εχει την κοπελα μου θες και μονο απο αναγκη.
Ας πουμε την Αννα,μια κοπελα με πολλα προσοντα για τον χωρο,την βαζετε σε αυτο το απαραδεκτο στουντιο και η κατασταση γινεται πραγματικα τριτοκοσμικη.Ουρες απεξω λες και ειναι στο ΙΚΑ,η κοπελα δικαιολογημενα βιαζεται κ ειναι ξεπετα,απεξω ο καθε βρωμιαρης οπως στο Μεταξουργειο..Βαλτε την κοπελα στο 4,να πηγαινει ο πελατης με ολες του τις ανεσεις,και ας δινει κ 60,να ξεσκαρταρετε τον κοσμο.Χαραμιζετε το προιον σας νομιζω.Το 3 δεν αξιζει 50 ευρω με τιποτα.
Ας πουμε την Αννα,μια κοπελα με πολλα προσοντα για τον χωρο,την βαζετε σε αυτο το απαραδεκτο στουντιο και η κατασταση γινεται πραγματικα τριτοκοσμικη.Ουρες απεξω λες και ειναι στο ΙΚΑ,η κοπελα δικαιολογημενα βιαζεται κ ειναι ξεπετα,απεξω ο καθε βρωμιαρης οπως στο Μεταξουργειο..Βαλτε την κοπελα στο 4,να πηγαινει ο πελατης με ολες του τις ανεσεις,και ας δινει κ 60,να ξεσκαρταρετε τον κοσμο.Χαραμιζετε το προιον σας νομιζω.Το 3 δεν αξιζει 50 ευρω με τιποτα.
Προγραμμα απο 24/08 εως 27/08:
Κασσανδρας 3 (πανω):
24/08: Αμαντα- Μαρια- Μαρια
25/08: Λιλιανα- Μελινα- Αννα η Σερβα
26/08: Αμαντα- Αννα η Σερβα- Μελινα
27/08: ? - Καρολινα- Μελινα
Κασσανδρας 3 (κατω):
24/08: Ευα- Λιλιανα- Μιχαελα
25/08: Ευα- Μιχαελα- Μιχαελα
26/08: Λιλιανα- Μιχαελα- Μιχαελα
27/08: Αμαντα- Λιλιανα- Λιλιανα
Κασσανδρας 3 (πανω):
24/08: Αμαντα- Μαρια- Μαρια
25/08: Λιλιανα- Μελινα- Αννα η Σερβα
26/08: Αμαντα- Αννα η Σερβα- Μελινα
27/08: ? - Καρολινα- Μελινα
Κασσανδρας 3 (κατω):
24/08: Ευα- Λιλιανα- Μιχαελα
25/08: Ευα- Μιχαελα- Μιχαελα
26/08: Λιλιανα- Μιχαελα- Μιχαελα
27/08: Αμαντα- Λιλιανα- Λιλιανα
Αγορι μου σε καταλαβαινω αλλα δεν εξαρταται μονο απο μενα που θα παει καθε κοπελα να δουλεψει.Κυρια Λιτσα λυστε μου αν θελετε την εξης απορια.Εχετε ενα πολυ ωραιο στουντιο, το Κασσανδρας 4, που οντως αξιζει τα 50 ευρω.Και απο την αλλη εχετε το 3 πανω/κατω,που πραγματικα απο ολες τις αποψεις-αισθητικη,παροχες,κοσμος- ειναι επιπεδου μπουρδελου.Ενω στο 4 χαιρεσαι να πηγαινεις στο 3 πας μονο και μονο αν εχει την κοπελα μου θες και μονο απο αναγκη.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Εδώ και καιρό έχει "κατασκηνώσει" στο Σολωμού 32 ισόγειο.Βρε παιδια , η Ειρήνη ξέρεις κανείς που ειναι , που εχει πάει?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Προχθες ηταν στο Βριλλησου 36 και χθες στο Κηφισου 30 παντα πρωινη βαρδια!Βρε παιδια , η Ειρήνη ξέρεις κανείς που ειναι , που εχει πάει?
Νομιζω εχει σταματησει απο την Κασσανδρας και την Σολωμου
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Μπιάνκα πρώτος.Alki εισαι σιγουρος για την Ειρηνη και Σολωμου, γιατι εκει βωλέπω μια Μπιάνκα.. Συγνώμη που ρωτάω εδω , αλλα μάλλον αυτοί που εχουν πάει εδω την ξέρουν.
Ρένα ισόγειο.
Δες πάλι το banner που έκανες κλικ.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.035
Είμαι η Αννα-Μαρία;;να 'σαι καλα μωρακι...εσυ ποια μαρια εισαι;;;
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χτές απόγευμα πηγα για την Σέρβα.Λέει τα προγράμματα η τσατσά.50 απλό,100 ευρώ owo και 100 ευρώ κώλος.Την ρωτάω owo + anal πόσο πάει και μου λέει 200.Κυρία Λίτσα πριν λίγες μέρες σου έκαναν παράπονα πολλοί απο το σαιτ γιατί το owo+anal το είχατε 150 και αντί να καταλάβετε το λάθος που κάνετε το πήγατε 200.Μάλλον στα μαγαζιά σας οτι θέλει η κάθε τσατσά λέει.Αν συνεχίσεται έτσι βλέπω σε λίγο καιρό να βαράτε μύγες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K