smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φίλε papazoglou, τελικά έχουμε παρόμοιες απόψεις. Ναι, έχω και εγώ παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κάτι αλλάζει στα στριπτιζάδικα, δηλαδή ενώ (ξανα)ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην Συγγρού κυρίως, περνάνε παράληλα περίοδο ισχνών αγελάδων. Οι ντίβες εκεί που παλαιότερα δεν προλαβαίνανε να τους κάνουν οι σερβιτόροι κατάδειξη στόχου με τα λέηζερ, τώρα πασχίζουν να βγάλουν κάποιες κάρτες. Είμαι πεπεισμένος, ότι οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες παρασυρμένες από τα καλά λεφτά που βγάζανε τον πρώτο καιρό, έχουν ανοιχτεί σε υποχρεώσεις (αγορές, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ), θα ειναι πολύ ευκολότερα επιρρεπείς σε αντίστοιχες προτάσεις για περαιτέρω... και με "λογικά" λεφτά.Αφου λοιπον στον υπολοιπο "πολιτισμενο" κοσμο γαμανε στα στριπτηζαδικα, ας προσπαθησουμε το ιδιο και εδω. Οταν λοιπον μας ξαναπλησιασει κοπελλα σε μαγαζι ας της απαντησουμε "κοριτσι μου για να χαλασω 200 ευρω για σενα σημερα πρεπει να σε γαμισω"...Στην αρχη θα μας περασουν για γραφικους, και μετα πιθανως θα γελασουν με τις φιλες τους λεγοντας "κοιτα τι μου ειπε ο μαλακας.." Ομως οταν τους το πουνε καμμια 20αρια ατομα κατι θα αρχιζει να αλλαζει.
Ηδη τα στριπτηζαδικα περνανε περιοδο ισχνων αγελαδων, οι queens των μαγαζιων που μεχρι περυσι εκαναν χαλαρα γυρω στις 50 καρτες χορου καθε βραδυ τωρα παλευουν για να κανουν τις μισες.
Ειμαστε αυτοι που εχουν το χρημα στο πορτοφολι και κανονας ειναι οτι "ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.."