Νέα

Κάρτες χορού και ... CG !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Αφου λοιπον στον υπολοιπο "πολιτισμενο" κοσμο γαμανε στα στριπτηζαδικα, ας προσπαθησουμε το ιδιο και εδω. Οταν λοιπον μας ξαναπλησιασει κοπελλα σε μαγαζι ας της απαντησουμε "κοριτσι μου για να χαλασω 200 ευρω για σενα σημερα πρεπει να σε γαμισω"...Στην αρχη θα μας περασουν για γραφικους, και μετα πιθανως θα γελασουν με τις φιλες τους λεγοντας "κοιτα τι μου ειπε ο μαλακας.." Ομως οταν τους το πουνε καμμια 20αρια ατομα κατι θα αρχιζει να αλλαζει.

Ηδη τα στριπτηζαδικα περνανε περιοδο ισχνων αγελαδων, οι queens των μαγαζιων που μεχρι περυσι εκαναν χαλαρα γυρω στις 50 καρτες χορου καθε βραδυ τωρα παλευουν για να κανουν τις μισες.

Ειμαστε αυτοι που εχουν το χρημα στο πορτοφολι και κανονας ειναι οτι "ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.."
Φίλε papazoglou, τελικά έχουμε παρόμοιες απόψεις. Ναι, έχω και εγώ παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κάτι αλλάζει στα στριπτιζάδικα, δηλαδή ενώ (ξανα)ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην Συγγρού κυρίως, περνάνε παράληλα περίοδο ισχνών αγελάδων. Οι ντίβες εκεί που παλαιότερα δεν προλαβαίνανε να τους κάνουν οι σερβιτόροι κατάδειξη στόχου με τα λέηζερ, τώρα πασχίζουν να βγάλουν κάποιες κάρτες. Είμαι πεπεισμένος, ότι οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες παρασυρμένες από τα καλά λεφτά που βγάζανε τον πρώτο καιρό, έχουν ανοιχτεί σε υποχρεώσεις (αγορές, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ), θα ειναι πολύ ευκολότερα επιρρεπείς σε αντίστοιχες προτάσεις  για περαιτέρω... και με "λογικά" λεφτά.

Επισκέπτης
Φίλε papazoglou, τελικά έχουμε παρόμοιες απόψεις. Ναι, έχω και εγώ παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό κάτι αλλάζει στα στριπτιζάδικα, δηλαδή ενώ (ξανα)ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην Συγγρού κυρίως, περνάνε παράληλα περίοδο ισχνών αγελάδων. Οι ντίβες εκεί που παλαιότερα δεν προλαβαίνανε να τους κάνουν οι σερβιτόροι κατάδειξη στόχου με τα λέηζερ, τώρα πασχίζουν να βγάλουν κάποιες κάρτες. Είμαι πεπεισμένος, ότι οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες παρασυρμένες από τα καλά λεφτά που βγάζανε τον πρώτο καιρό, έχουν ανοιχτεί σε υποχρεώσεις (αγορές, δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ), θα ειναι πολύ ευκολότερα επιρρεπείς σε αντίστοιχες προτάσεις  για περαιτέρω... και με "λογικά" λεφτά.

Στον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του δηλαδή, παραφράζοντας κάπως τον Μαρξ!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Στρίπερς στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση. Σαν αφιέρωμα στο History Channel.

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Στρίπερς στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση. Σαν αφιέρωμα στο History Channel.

Πράγματι, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες από αυτές είναι χρόνια στην Ελλάδα, ανακυκλώνονται απο μαγαζί σε μαγαζί, όσες είναι κάπως πιό μεγάλες δουλεύουν και μέσα απο τα μπάρ αυτών των μαγαζιών, δεν ξέρουν άλλη δουλειά να κάνουν, αλλά και να είχαν κάποια άλλη επαγγελματική δεξιότητα τα χρήματα που θά εβγαζαν ως αλλοδαπές θα ήταν πολύ λιγώτερα από εκείνα της νύχτας. Δεν είναι τυχαίο που οποιοδήποτε στριπτιζάδικο αποπειράθηκε να γίνει μπουζουκξίδικο/ελληνάδικο απέτυχε παταγωδώς και ξανάγινε κωλάδικό !  Το αίμα νερό δεν γίνεται.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ηδη τα στριπτηζαδικα περνανε περιοδο ισχνων αγελαδων, οι queens των μαγαζιων που μεχρι περυσι εκαναν χαλαρα γυρω στις 50 καρτες χορου καθε βραδυ τωρα παλευουν για να κανουν τις μισες.

Ειμαστε αυτοι που εχουν το χρημα στο πορτοφολι και κανονας ειναι οτι "ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.."

το προηγουμενο σαββατο το αμαζον στην καλλιροης βαραγε μυγες, τουλαχιστον μεχρι τις 3.30 που εφυγα. λυσσα τις ειχε πιασει, γυριζαν σαν τις αδικες καταρες στα τραπεζια για να παρουν κανα χορο η να πιουν κανα νερακι.
εμεις πληρωνουμε, εμεις ουσιαστικα καθοριζουμε και την ποιοτητα των υπηρεσιων που λαμβανουμε απο τις κυριες. εαν τα ευρω ρεουν αφθονα και απο πολλους γιατι να κατσει πχ μαζι σου η γκομενα στο τραπεζι παραπανω ωρα και να μην ειναι κρυοκωλη σαν την κινεζα του συγκεκριμενου μαγαζιου?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κ στην ελλαδα υπαρχουν μαγαζια που μπορεις να δεις κ μετα να αποφασισεις αν θες να πηδηξεις στο δωματιακι η να την παρεις την γκομενα κ να πατε σε συνεργαζομενο ξενοδοχειακι...Κονσομασιον τα ελεγαν στην εποχη του πατερα μου κ τοτε υπερλειτουργουσαν κ τα ηξερε ο λαος....τωρα ομως που ο πολυς ο κοσμος δν εχει χρημα κ τα λαμογια τα στρουμφ κυνηγουν αυτους που δν λαδωνουν,τα μαγαζια αυτα εγινα (ημι)-υπογεια κ συνεχιζουν να λειτουργουν ομως εχουν στανταρ πελατες κυριως ατομα της νυχτερινης ζωης...(κυριως μαγαζατορες σκυλαδικων...τραγουδιστες-σκυλια κλπ)...αν μπειτε στο κυκλωμα θα περασετε καλα ομως ειναι δυσκολο να χωθει καποιος ο οποιος στις 3 το πρωι πρεπει να σπιτι γιατι το πρωι εχει δουλεια ή η γυναικα-γκομενα περιμενει με την παντοφλα....Αυτα τα ολιγα απο μενα...Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να ψαξετε περισσοτερο κατι που σας ενδιαφερει κ απασχολει πριν γραψετε αρνητικα γι αυτο...
Όντως υπάρχουν ακόμα τέτοια μαγαζιά. Αν και δύο που ήξερα προ 5ετίας έχουν κλείσει. Και είναι όπως τα περιγράφει ο σύντροφος. ΑΛΛΑ, οι γυναίκες στην συντριπτική πλειοψηφία είναι μπάζα και το όλο περιβάλλον παρακμή σκέτη. Δεν είναι συμβατά με την ατμόσφαιρα και τις γυναίκες του στριπτιζάδικου. Επίσης όπως υπανίσσεται και ο σύντροφος είναι για ένα συγκεκριμένο κοινό.

Τώρα για το ποιός διαμορφώνει την κατάσταση, αυτός είναι ο πελάτης με την εξαίρεση των πλυντηρίων χρημάτων (βλ. Dolls). Ο πελάτης που πληρώνει είναι το αφεντικό. Αν ο πελάτης αρκείται στα λίγα γιατί το μαγαζί να του δώσει περισσότερα; Τωρα αν γινόταν παλιά να πάρεις την γκόμενα από στριπτιζάδικο και να γαμήσεις ναι γινόταν (Million Dollars, Millionaire 1995-99). Αλλά δεν ήταν ο κανόνας.

Αλλά ας δούμε συνολικά πως είναι η διασκέδαση στην Ελλάδα. Υπάρχουν οι ντίσκο που δεν χορεύεις! τα μπουζούκια που δεν έχουν καμμία σχέση με τα μπουζούκια των 70ς, όπου μπορούσες να φας, να κάθεσαι άνετα, να χορεύεις κανονικά και όχι ως χιμπατζής νταλκαδιάρης!

'Οταν ο πελάτης δεν ζητάει ποιότητα ας μην περιμένει από τον επιχειρηματία και πολύ περισσότερο το κράτος (αυτό για τον hrys!!) να του την δώσει.

giwrath

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είχα πάει στο baby gold και παίρνω μια μελαχρινή ρωσίδα, με μικρά βυζιά, αλλά γλυκό πρόσωπο, μου φαίνεται ήταν η Κατερίνα . Αρχίζει... και την ρωτάω, δίνεις κινητό; Μου απαντάει η κυρία, δώσε μου 100 ευρώ να σου το δώσω. Σε ξενοδοχείο πας, να περάσουμε καλύτερα; Μου λέει δεν τα χεις. Της λέω 200 ευρώ και τρελένεται. Λέει εκνευρισμένα και κουνόντας το κεφάλι έχοντας προσβληθεί: είσαι καλά; εδώ βγάζω 400-500 ευρώ τη νύχτα και θα πάω στο ξενοδοχείο μαζί σου για 200 ευρώ; :jerking: Ήθελα να ξερα αν αξίζει παραπάνω για να την γαμήσεις; Θα γαμούσα την καλύτερή της φίλη για 2000 ευρώ και κείνη ασ'την να συνεχίσει τη γύρα.
Πολύ αέρα πήραμε.
ʼντε πίσω κούκλα μου! 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Παιδιά κομμένα τα γκουβαρνταλίκια, ξεφύγανε.

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή studian , και ανετα μπορώ να προεκτείνω την ανάλυσή του σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς χώρους.. επειδή όλοι έχουμε την αρπαχτή μέσα μας γι' αυτό και την ανεχόμαστε και δεν απαιτούμε αυτό που πρέπει. Ενδόμυχα καταλαβαίνουμε ότι και εμείς σε αυτά που προσφέρουμε είμαστε μια απ' τα ίδια-και κάνουμε το παγώνι..

Επισκέπτης
Παιδιά είχα πάει στο baby gold και παίρνω μια μελαχρινή ρωσίδα, με μικρά βυζιά, αλλά γλυκό πρόσωπο, μου φαίνεται ήταν η Κατερίνα . Αρχίζει... και την ρωτάω, δίνεις κινητό; Μου απαντάει η κυρία, δώσε μου 100 ευρώ να σου το δώσω. Σε ξενοδοχείο πας, να περάσουμε καλύτερα; Μου λέει δεν τα χεις. Της λέω 200 ευρώ και τρελένεται. Λέει εκνευρισμένα και κουνόντας το κεφάλι έχοντας προσβληθεί: είσαι καλά; εδώ βγάζω 400-500 ευρώ τη νύχτα και θα πάω στο ξενοδοχείο μαζί σου για 200 ευρώ; :jerking: Ήθελα να ξερα αν αξίζει παραπάνω για να την γαμήσεις; Θα γαμούσα την καλύτερή της φίλη για 2000 ευρώ και κείνη ασ'την να συνεχίσει τη γύρα.
Πολύ αέρα πήραμε.
ʼντε πίσω κούκλα μου! 
φιλε μου...η γκομενα Π-Σ-Κ εχει βασικο μισθο 120 ευρω κ τις αλλες μερες 80 ευρω...Βαλε απ τις καρτες οτι παιρνει τα μισα..δλδ 5 ευρω η καρτα για χορο κ 10 η καρτουλα του ποτου....Οσον αφορα τη σαμπανια...Απ αυτη που κανει 300 ευρω παιρνει 120 ευρω...απ αυτη που κανει 120 παιρνει 60...
Δν νομιζω οτι υπαρχει ατομο με το στυλ προσεγγισης που προανεφερες να χει παρει γκομενα μεσα απ το μαγαζι....παντως υπαρχουν εξαιρεσεις κ ειναι οι γκομενες που δν σεβονται τπτ κ κανουν τα παντα εστω κ για 100 με 200 ευρω εξτρα τη μερα...

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Mclain.. Καβάντζες τις λέγανε και τότε, καβάντζες τις λένε και τώρα. Κονσομασιόν ήταν και είναι άλλο πράγμα (ο προγονος των στριπτιζάδικων) και δάγκωνε άσχημα αν δεν ήξερες που και πως να το παίξεις.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
στο baby πειραιώς υπάρχει αραπάκι (ονομα δεν θυμάμαι) που στην πέφτει συχνά για όταν σχολάσει. 150 για ξενοδοχείο με το παζάρι την πήγα στα 100 αλλά ποτέ δεν την πήρα και δεν νομίζω να την πάρω

Επισκέπτης
Mclain.. Καβάντζες τις λέγανε και τότε, καβάντζες τις λένε και τώρα. Κονσομασιόν ήταν και είναι άλλο πράγμα (ο προγονος των στριπτιζάδικων) και δάγκωνε άσχημα αν δεν ήξερες που και πως να το παίξεις.
mclein αδερφε....οχι mclain....δν διαφωνω με αυτα που λες...

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
σορυ φίλε ..ο δαίμων της νύστας :)

Επισκέπτης
Παιδιά είχα πάει στο baby gold και παίρνω μια μελαχρινή ρωσίδα, με μικρά βυζιά, αλλά γλυκό πρόσωπο, μου φαίνεται ήταν η Κατερίνα . Αρχίζει... και την ρωτάω, δίνεις κινητό; Μου απαντάει η κυρία, δώσε μου 100 ευρώ να σου το δώσω. Σε ξενοδοχείο πας, να περάσουμε καλύτερα; Μου λέει δεν τα χεις. Της λέω 200 ευρώ και τρελένεται. Λέει εκνευρισμένα και κουνόντας το κεφάλι έχοντας προσβληθεί: είσαι καλά; εδώ βγάζω 400-500 ευρώ τη νύχτα και θα πάω στο ξενοδοχείο μαζί σου για 200 ευρώ;
Πολύ αέρα πήραμε.
ʼντε πίσω κούκλα μου! 

Μπραβο αγορινα μου. Ετσι ακριβως. "Αντε πισω κουκλα μου" στην χωρα σου να σε γαμανε μουνι / πιπα / κολο με ενα 50αρικο...Βρε οοουυυυυσσσσστττ !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom