Νέα

Κάρτα EF CLUB

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τη διαφημίζει ένας τύπος συνέχεια στο ραδιόφωνο. Βγαίνει στο Γεωργίου και σε άλλες εκπομπές και μου σπάει τα νεύρα. Υποτίθεται με αυτή πας στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και βλέπεις γιατρούς, δωρεάν.

Έχει και site εδώ:
Επειδή εγώ δε τα πολυπιστεύω αυτά και δε νομίζω ότι με 150 ευρώ το 4 άτομα / χρόνο που την πουλάνε αυτή την κάρτα κάποιος μπορεί να έχει απαιτήσεις, μπορείς κανείς από δω να μας πει τι πραγματικά συμβαίνει; Την έχει κανένας; Ακόμα σημαντικότερο: Την έχει *χρησιμοποιήσει* κανένας;

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τύπε... ξεκίνα με το site τους, κατασκευή της πούτσας, η κάρτα τι περιμένεις να είναι εκτός από  :jerking: ;

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε... ξεκίνα με το site τους, κατασκευή της πούτσας, η κάρτα τι περιμένεις να είναι εκτός από  :jerking: ;

Αν κοροϊδεύουν τον κόσμο πώς γίνεται να βγαίνει αυτός σε όλες τις εκπομπές στο ράδιο και να λέει τι καλή που είναι η κάρτα του; Πχ στο Γεωργίου θα μπορούσανε να βγούνε οι ακροατές να τον βρίσουν ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Για να πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο μια επίσκεψη θες 80 ευρώ. Και αυτός πουλάει την κάρτα με κάτι προσφορές 40 το χρόνο. Άρα και 1 φορά μόνο να τη χρησιμοποιήσεις τα έβγαλες τα λεφτά της. Οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα  :think:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε τύπε και εδώ ο άλλος γαμάει μια  :zfuck: και σου λέει πως είναι θεόμουνο, τι να κάνουμε τώρα;

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ρε τύπε και εδώ ο άλλος γαμάει μια  :zfuck: και σου λέει πως είναι θεόμουνο, τι να κάνουμε τώρα;

Να τους ξεμπροστιάσουμε αν πράγματι λένε ψέμματα  :bottom:

Υπάρχει κόσμος που τα δίνει αυτά τα λεφτά. Τι κερδίζει ; :think:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
θα μπορούσανε να βγούνε οι ακροατές να τον βρίσουν ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Μπα?
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να βγεις "σαν ακροατης" σε εκπομπή, και να πεις πως λένε μαλακίες?

Δοκίμασε το, και μετά τα ξαναλέμε, φίλε.

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Μπα?
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να βγεις "σαν ακροατης" σε εκπομπή, και να πεις πως λένε μαλακίες?

Δοκίμασε το, και μετά τα ξαναλέμε, φίλε.

Όχι δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ότι πχ στην εκπομπή του Γεωργίου θα σε άφηνε να πεις την άποψη σου, ότι δλδ είναι απάτη αυτή η κάρτα. Αν είναι απάτη δηλαδή γιατί ειλικρινά εγώ δε ξέρω απλώς ρώτησα αν κάποιος φίλος την έχει χρησιμοποιήσει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πέρυσι  ηταν στην TV πολλες διαφημισεις σε στυλ εκπομπης για αυτες τις κάρτες.Μαλιστα την ΕΥ καρτα την προωθουσε η Παλαιτσάκη .Καποιες αλλες καρτες ηθοποιοι .

Τωρα εξαφανίστηκαν απο την τηλεοραση ,δεν ξέρω τι παιζει αλλά μου κάνει για παραπλάνηση.

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Πέρυσι  ηταν στην TV πολλες διαφημισεις σε στυλ εκπομπης για αυτες τις κάρτες.Μαλιστα την ΕΥ καρτα την προωθουσε η Παλαιτσάκη .Καποιες αλλες καρτες ηθοποιοι .

Τωρα εξαφανίστηκαν απο την τηλεοραση ,δεν ξέρω τι παιζει αλλά μου κάνει για παραπλάνηση.

Ε τώρα κάθε μέρα βγαίνουν στο ράδιο. Αλλά σε εκπομπές άσχετες πχ στο Γεωργίου ή σε κάτι άλλες του ΣΚΑΙ και με μορφή συνέντευξης ο άλλος πουλάει αυτή την κάρτα. Στην TV δε τους είχα δει εγώ.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
απατη ειναι. δε θελει και πολυ μυαλο.!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μην εμπιστεύεστε τις διάφορες κάρτες υγείας.
Οι περισσότερες διαφημίζουν δωρεάν εξέταση από ιατρούς (ισχύει) ,ΟΜΩΣ σας χρεώνουν τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Και οι εξετάσεις στα "θεραπευτήρια", στα ιδιωτικά νοσοκομεία δεν κοστολογούνται όπως στα δημόσια νοσοκομεία.
Αν σας περισσεύουν χρήματα κάντε μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε μια μεγάλη εταιρεία. Αν έχετε ταυτόχρονα και κάλυψη από κάποιο ταμείο και δεν έχετε απαιτήσεις για μονόκλινα κτλ, μπορείτε να βρείτε ένα αρκετά καλό/οικονομικό πρόγραμμα.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Πράγματι στο παρελθόν είχα κάνει με 1000€ τον χρόνο περίπου ασφάλιση και ασθενείας και ατυχήματος, κάλυπτε τα πάντα, ακόμα και μη συνεργαζόμενους ιατρούς.
Και είχα κάνει ένα σωρό εξετάσεις, τα είχε καλύψει όλα μα όλα. Βέβαια θέλει καλό ψάξιμο και διάβασμα των όρων για να μην σας πουλήσουν καμιά μαλακία.
Οι φτηνές-βασικές δεν έχουν νόημα γιατί καλύπτουν μόνο τα πολύ πολύ βασικά οπότε, όταν τύχει κάτι θα σου λένε ότι δεν καλύπτονται και θα πλερώνεις.

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ψεμματα δεν νομιζω να λενε κ οντοσ σου παρεχουν αυτα προς το παρον. απλα μπορει μια μερα να βαρεσει κανονι κ αντε γεια κ 3ετης συνδρομη που 8α εχει πληρωσει καποιο 8υμα

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Με το εξάμηνο ή με τον χρόνο πάει, δεν έχεις θέμα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Με κάτι προσφορές και μαλακίες έρχεται στα 100-150 ευρώ το χρόνο για τα 4 άτομα. Είναι πολύ μικρό το ποσό νομίζω και για αυτό σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω που είναι η απάτη. Αν πάω 1 φορά σε ένα γιατρό σε ιδιωτικό να με δει τα έβγαλα τα λεφτά.
οντως το κοστος ειναι πολυ χαμηλο κ σε βαζει σε υποψιες . αν θυμαμαι καλα στην διαφημιση αναφερει οτι πληρωνεις τις εξετασεις οποτε μαλλον γι αυτο ειναι φθηνη . συν του οτι απιθανο να καλυπτει ολες τις υπηρεσιες

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
ψεμματα δεν νομιζω να λενε κ οντοσ σου παρεχουν αυτα προς το παρον. απλα μπορει μια μερα να βαρεσει κανονι κ αντε γεια κ 3ετης συνδρομη που 8α εχει πληρωσει καποιο 8υμα

Με κάτι προσφορές και μαλακίες έρχεται στα 100-150 ευρώ το χρόνο για τα 4 άτομα. Είναι πολύ μικρό το ποσό νομίζω και για αυτό σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω που είναι η απάτη. Αν πάω 1 φορά σε ένα γιατρό σε ιδιωτικό να με δει τα έβγαλα τα λεφτά.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχίν δεν μιλάμε για νοσοκομειακό πρόγραμμα,άρα σαφώς και δεν καλύπτει επεμβάσεις,δίχως να έχω άποψη ούτε κάποιον γνωστό που να έχει το συηκεκριμένο πακέτο πιστεύω ότι είναι ένα πρόγραμμα εξετάσεων με συμμετοχή.
Βέβαια στην παρουσιάση του πακέτου απο τον Μειμάρη που όλοι έχδουμε ακούσει πχ sportfm η real fm και πιθανόν και αλλού,όπως επίσης και η Θρασκιά τον προωθεί αναφέρει και μεταφορά και επισκέψεις σε νοσοκομεία αλλά δεν αναφέρει με τι συμμετοχή  ;) και μην ξεχνάμε οτι το πακέτο κοστίζει 400 ευρώ το χρόνο το άτομο,τα 150 είναι μια προσφορά που κάνει στους σταθμούς(μπορεί να έχει και δεσμεύσει για 2ετες πρόγραμμα λέω εγώ) αυτό όμως που προβληματίζει είναι οι πολλές διαφημήσεις στα ΜΜΕ και οτι δεν έχει όριο ηλικίας των ασφαλισμένων.  :huh:

OP
OP
drclaw

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Καταρχίν δεν μιλάμε για νοσοκομειακό πρόγραμμα,άρα σαφώς και δεν καλύπτει επεμβάσεις,δίχως να έχω άποψη ούτε κάποιον γνωστό που να έχει το συηκεκριμένο πακέτο πιστεύω ότι είναι ένα πρόγραμμα εξετάσεων με συμμετοχή.
Βέβαια στην παρουσιάση του πακέτου απο τον Μειμάρη που όλοι έχδουμε ακούσει πχ sportfm η real fm και πιθανόν και αλλού,όπως επίσης και η Θρασκιά τον προωθεί αναφέρει και μεταφορά και επισκέψεις σε νοσοκομεία αλλά δεν αναφέρει με τι συμμετοχή  ;) και μην ξεχνάμε οτι το πακέτο κοστίζει 400 ευρώ το χρόνο το άτομο,τα 150 είναι μια προσφορά που κάνει στους σταθμούς(μπορεί να έχει και δεσμεύσει για 2ετες πρόγραμμα λέω εγώ) αυτό όμως που προβληματίζει είναι οι πολλές διαφημήσεις στα ΜΜΕ και οτι δεν έχει όριο ηλικίας των ασφαλισμένων.  :huh:

Αυτός ο Μειμάρης που βγαίνει κάθε μέρα μοιράζει 100 κάρτες με 150 ευρώ όπως λες. Άρα ουσιαστικά 150 ευρώ τα 4 άτομα κοστίζει. Εκτός και αν παίρνεις και σου λένε "α μόλις τελείωσε η προσφορά"  :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις τύπε είναι να αρχίσεις να καταναλώνεις Υαλουρονικό οξύ. Γίνεσαι άτρωτος!

2dceblk.jpg

Το δεύτερο. Αγοράζεις και διαβάζεις τα βιβλία του Κυριάκου Βελόπουλου.

6e3rxi.jpg

Αυτός θα σου δώσει εντελώς δωρεάν και την κάρτα υγείας και είσαι 100% εξασφαλισμένος.

nojc6a.jpg

Αν όμως δεν θες να μπλέξεις με βιβλία και τέτοια, κάποια supermarket την δίνουν και με κουπόνια δωρεάν.

:shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom