Νέα

Καριόλια του ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Θέλω να ξέρω γιατί πληρώνουμε τις γαμοεισφορές στο μπουρδελόταμειο.
Για να σου λένε σε 1-2 χρόνια θα σου κόψουμε το πόδι οποτε δεν σου αναγνωρίζουμε το ανατομικό παπούτσι των 250€?
Κωλοκράτος..
Μωρη γαμιόλα-ξεκωλιάρα προισταμένη του ΙΚΑ αν σου έλεγαν οτι στο παιδί σου θα του εκοβαν το πόδι στις 10 ή στις 11..τι θα διάλεγες?

ΥΓ. Δεν έχω καμια σχέση με το περιστατικό. Είμαι ένας ασφαλίσμένος του ΙΚΑ και αισθάνομαι την χείριστη αναλγησία του σκατοιδρύματος στους συμπολίτες μας που είναι και η πλειοψηφία.  Ξύλο στους γαμογιατρούς του ΙΚΑ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνταμογραφούν..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
γιατι βαράς το κεφάλι σου? Θές να είσαι πάντα στο μπουρδελοταμείο

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Σήμερα στο ράδιο άκουσα ότι σε περίπτωση που κάποιος έχει καρκίνο πρέπει πρώτα να κάνει μετάσταση και μετά να του εγκρίνουν χημειοθεραπεία,  ενώ το νορμάλ είναι να την κάνεις άμεσα μετά την πρώτη εκδήλωση του καρκίνου. Και αυτό είναι εξίσου τραγικό ...

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Αυτοι του ικα που σκεφτηκαν αυτα τα παραλογα "παιχνιδια" για τους ασθενεις με σοβαρα προβληματα υγειας κατα την γνωμη μου χρειαζονται ξυλο μεχρι να μελανιασουν κ μετα σπασιμο ποδιων ωστε να σερνονται σαν σκυλια κ να ικετευουν για νοσηλεια κ θεραπεια κ να μην τους αφηνουμε να μπουν σε νοσοκομειο ωστε να μαθουν τι σημαινει πονος κ αγωνια για την υγεια

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Απλά αυτοί , επειδή δουλεύουν στο ΙΚΑ , έχουν τους γνωστούς και εάν κάτι συμβεί σε αυτούς ή σε κάποιον της οικογενείας τους θα έχουν προνομιακή  μεταχείριση από τους Ιατρούς και τους συναδέλφους. Στα παπάρια τους λοιπόν τι αποφασίζουν ... αυτά ισχύουν για τους άλλους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για να σου λένε σε 1-2 χρόνια θα σου κόψουμε το πόδι οποτε δεν σου αναγνωρίζουμε το ανατομικό παπούτσι των 250€?
Κωλοκράτος..
Μωρη γαμιόλα-ξεκωλιάρα προισταμένη του ΙΚΑ αν σου έλεγαν οτι στο παιδί σου θα του εκοβαν το πόδι στις 10 ή στις 11..τι θα διάλεγες?

ΥΓ. Δεν έχω καμια σχέση με το περιστατικό. Είμαι ένας ασφαλίσμένος του ΙΚΑ και αισθάνομαι την χείριστη αναλγησία του σκατοιδρύματος στους συμπολίτες μας που είναι και η πλειοψηφία.  Ξύλο στους γαμογιατρούς του ΙΚΑ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνταμογραφούν..
τυπε τετοια κουφα περιστατικα υπαρχουν και σε αλλες <<πολιτισμενες>> χωρες
αλλα γενικα το ασφαλιστικο στην ελλαδα ειναι για τον  :bigdick:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα στο ράδιο άκουσα ότι σε περίπτωση που κάποιος έχει καρκίνο πρέπει πρώτα να κάνει μετάσταση και μετά να του εγκρίνουν χημειοθεραπεία,  ενώ το νορμάλ είναι να την κάνεις άμεσα μετά την πρώτη εκδήλωση του καρκίνου. Και αυτό είναι εξίσου τραγικό ...
δεν ισχυει αυτο...αλλα μεχρι να βρεις νοοκομειο ν ακανεις χημειοθεραπεια....το ξερω απο πολυ δικους μου ανθρωπους

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Κωλοκράτος..

ΥΓ. Δεν έχω καμια σχέση με το περιστατικό. Είμαι ένας ασφαλίσμένος του ΙΚΑ και αισθάνομαι την χείριστη αναλγησία του σκατοιδρύματος στους συμπολίτες μας που είναι και η πλειοψηφία.  Ξύλο στους γαμογιατρούς του ΙΚΑ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνταμογραφούν..

να τοθσ πεσεθ ο μποθντζοσ για παντα! :s&m_1: :s&m_3:
και να τοθσ τοποθετοθν μεγαλα και τεραστια  πεη στην πισω τρθπα μεχρι τισ αμθγδαλεσ μαθροι ψωλαραδεσ απο αγριεσ φιλεσ τοθ αμαζονιοθ και τησ κεντρικήσ αφρικήσ!  :zfuck: :zfuck:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Σήμερα άκουγα ότι αυτό ισχύει από αυτόν τον μήνα , στην μετά μνημονίου εποχή...  Μακάρι πάντως να μην κατάλαβα καλά γιατί όντως είναι τραγικό.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα άκουγα ότι αυτό ισχύει από αυτόν τον μήνα , στην μετά μνημονίου εποχή...  Μακάρι πάντως να μην κατάλαβα καλά γιατί όντως είναι τραγικό.
μακαρι να μην ισχυει...γιατι αν ειναι ολοι να στραφουν ιδιωτικα με τετοια κριση....παντως δεν διαβασα-ακουσα κατι...μακαρι να μην ειναι ετσι....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι ρε πουστη........τ ακουσα και γω αυτο με το κωλοΙΚΑ τους μεσα.......!
δεν παμε απλα απο το κακο στο χειροτερο ΑΛΛΑ στο χειριστο!!!!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι καθομαι σαν μαλακας και δινω 400€ το μηνα στο ικα αν τα δινα σε μια ασφαλιστηκη 400€ επι 14 φορες μαλιστα το χρονο τι δικαιωματα θα ειχα σε μια ασφαλιστικη ιδιωτικη εταιρια

παντως ειχα ενα προβλημα υγειας και επρεπε να παρω μια ιατρικη συσκευη αξιας 1800€ και πραγματικα επι ενα τρημηνο με σταυρωσανε εκανα εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομεια παραπεμτηκα σφραγιδες επι σφραγιδων ελεκτων του ικα περασα επιτροπη πηγαινα σχεδον μερα παρα μερα στο ικα κατεθεσα ενα καρο χαρτια και μου λενε ειναι ακριβο το μηχανημα θα σας χορηγησουμε μεταχειρησμενο τους λεω μα καλα τι λετε ειμαι νεος ανθρωπος  και θα μου δωσετε ενα μεταχειρισμενο μα ειστε στα καλα σας μου λεει λυπαμε αυτα μπορουμε να διαθεσουμε λεω ωραια να δω λιγο το διευθυντη αυριο παω με ενα δικηγορο και του λεω ενταξυ θα παρω το μεταχειρισμενο αλλα θα μου υπογραψετε οτι το μηχανημα θα ειναι σε αριστη κατασταση σε μια δηλωση του νομου 105 αλλοιως θα σας κανω αγωγη με τα δικαιολογιτικα που εχω διοτι δεν μμπορειτε να παιζετε με την υγεια μου και τοτε μου λεει το κορυφαιο φιλε ενταξυ ξανακανε τα χαρτια σου απο την αρχη να το δωσουμε αλλου το μεταχειρισμενο για να σου δωσουμε καινουργιο και θα φροντισω εγω τη δευτερη φορα να μην εχει επαρκεια ετσι και εκανα βεβαια καθυστερησα ενα μηνα αλλα τελικα το πηρα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
τι καθομαι σαν μαλακας και δινω 400€ το μηνα στο ικα αν τα δινα σε μια ασφαλιστηκη 400€ επι 14 φορες μαλιστα το χρονο τι δικαιωματα θα ειχα σε μια ασφαλιστικη ιδιωτικη εταιρια

παντως ειχα ενα προβλημα υγειας και επρεπε να παρω μια ιατρικη συσκευη αξιας 1800€ και πραγματικα επι ενα τρημηνο με σταυρωσανε εκανα εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομεια παραπεμτηκα σφραγιδες επι σφραγιδων ελεκτων του ικα περασα επιτροπη πηγαινα σχεδον μερα παρα μερα στο ικα κατεθεσα ενα καρο χαρτια και μου λενε ειναι ακριβο το μηχανημα θα σας χορηγησουμε μεταχειρησμενο τους λεω μα καλα τι λετε ειμαι νεος ανθρωπος  και θα μου δωσετε ενα μεταχειρισμενο μα ειστε στα καλα σας μου λεει λυπαμε αυτα μπορουμε να διαθεσουμε λεω ωραια να δω λιγο το διευθυντη αυριο παω με ενα δικηγορο και του λεω ενταξυ θα παρω το μεταχειρισμενο αλλα θα μου υπογραψετε οτι το μηχανημα θα ειναι σε αριστη κατασταση σε μια δηλωση του νομου 105 αλλοιως θα σας κανω αγωγη με τα δικαιολογιτικα που εχω διοτι δεν μμπορειτε να παιζετε με την υγεια μου και τοτε μου λεει το κορυφαιο φιλε ενταξυ ξανακανε τα χαρτια σου απο την αρχη να το δωσουμε αλλου το μεταχειρισμενο για να σου δωσουμε καινουργιο και θα φροντισω εγω τη δευτερη φορα να μην εχει επαρκεια ετσι και εκανα βεβαια καθυστερησα ενα μηνα αλλα τελικα το πηρα

Ρε μάστορα που νομίζεις ότι ζείς?

Tα φράγκα τα δίνεις στο ικα για να μην καταρεύσει και χάσουν τη σύνταξη οι γονείς και οι παπούδες σου.

Και μιας που πληρώνεις, σου κάνουν άμα λάχει και καμία εξέταση. 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάστορα που νομίζεις ότι ζείς?

Tα φράγκα τα δίνεις στο ικα για να μην καταρεύσει και χάσουν τη σύνταξη οι γονείς και οι παπούδες σου.

Και μιας που πληρώνεις, σου κάνουν άμα λάχει και καμία εξέταση.   

και τα λεφτα που δινανε οι παππουδες μου και οι γονεις μου τι γινανε γιατι και αυτοι πληρωνανε εισφορες στο ικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom