kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ομολογω οτι ειχα δει λιγο, και ντρεπομαι που το λεω αλλα γελασα σε καποια αστεια.
Ομολογω οτι ειχα δει λιγο, και ντρεπομαι που το λεω αλλα γελασα σε καποια αστεια.
Καλά με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα ανθίσουν πάλι οι τέχνες,αριστουργήματα μόνο θα βλέπουμε:
απο τοτε υπηρχε ανεργεια τελικα τυπε?τσέκαρε και ένα πραγματικό διαμάντι που γυρίστηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΣ και αφορά την λαίλαπα των ναρκωτικών, εισαγωγή στην ταινία κάνει ο πύρρος, παίζουν και θανάσης ευθυμιάδης, μάρκος σεφερλής κτλ
(άλλη μία ανακάλυψη του σφε )
Με καλύπτει το πρώτο σχόλιο:τσέκαρε και ένα πραγματικό διαμάντι που γυρίστηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΣ και αφορά την λαίλαπα των ναρκωτικών, εισαγωγή στην ταινία κάνει ο πύρρος, παίζουν και θανάσης ευθυμιάδης, μάρκος σεφερλής κτλ
(άλλη μία ανακάλυψη του σφε )
O kokakias kanakis, o ntopakias Pyros dimas, o prezakias mazonakis kai ena kilo mpafo gia na katafereis na deis tin tainia...ta sxolia periseuoun!!!!
manoskrb
και εγώ, όταν θέλω να δω μια ταινία κοιτάω τυχαία σχόλια στο YouTube για να δω αν είναι καλή.Με καλύπτει το πρώτο σχόλιο:
Είδα κ τα 5 πρώτα λεπτά...δεν το λες κ ταινία...και εγώ, όταν θέλω να δω μια ταινία κοιτάω τυχαία σχόλια στο YouTube για να δω αν είναι καλή.
τσέκαρε και ένα πραγματικό διαμάντι που γυρίστηκε υπό την αιγίδα του ΓΕΣ και αφορά την λαίλαπα των ναρκωτικών, εισαγωγή στην ταινία κάνει ο πύρρος, παίζουν και [size=10pt][size=10pt][size=10pt]θανάσης ευθυμιάδης[/size][/size][/size], μάρκος σεφερλής κτλ
Μάλλον θα τον ρίξουν στα ναρκωτικά......με το παραπανω βιδεακι ελπιζουν να αποτρεψουν καποιον απο τα ναρκωτικα;...
Μάλλον θα τον ρίξουν στα ναρκωτικά...
Πόσο πολύ τα σπάει???
Έχω κλάσει στο γέλιο, με το συμπάθειο κιόλα....!!!
Ένας γνωστός μου έγραψε: "Τελικά η μόνη λύση για να γυρίσει το ταλέντο και η δημιουργηκότητα ξανά στην ελληνική πραγματικότητα είναι η κρίση και η εξαθλίωση. Δείτε τη νέα γενιά κωμικών και θυμιθείτε πως ήταν η κομωδία πρίν τα 90's. Λιτό σκηνικό, ταλέντο που ξεχειλίζει και καθόλου ψώνισμα. Welcome back to the future"
Amen to that!!!
Ένα απ'τ'αγαπημένα μου αποσπάσματα:
Ξαναρχιζει ρε μουνια