troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.013
- Πόντοι
- 5.506
εχεις πμ....ειμαι ο αλεξανδρος
εχεις πμ....ειμαι ο αλεξανδρος
Ξερω ηδη ποιες λες μου ειχαν χορεψει και μου εδωσαν το instagram τους οι γλυκουλεςΕγώ θα πρότεινα στην ευτυχία να πάει στο κινκυ όπερα. Έχει ένα φοβερό ουκρανικό δίδυμο. 800 ξόδεψα εκεί τις προάλλες
Και μετά στου τζόνι για χοτ ντογκ!@eftyxia07 , @papaphilips, πάτε babylon για αρχή και πέστε στο γκαρσόνι τα πρώτα κερασμένα από σάπιενς...
Αν ψαχνεις Ιαπωνα εγω ειμαι εδω, εχω ακρες!Λοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
αντε πες ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ρεμπεσκεδες,δε γαμιεται! αληθεια γιατι δεν εβαλες μεσα στους σοβαρους και εσενα? επισης ειδες ε,το anger management επιασε τοπο,κυριος!@eftyxia07 δε βλέπω να φτουράει το πράμα, οι διάλογοι είναι επιπέδου ταμτάκου.
Θυμίζουν...
Σου ειπα οτι μπήκαν τελικά στο νήμα ρεμπεσκέδες, οι σοβαροί ελάχιστοι.
Ξαναθυμίζω λόρδο-δανδή-άρχοντα @Zebu και σχεδόν στο ίδιο επίπεδο @athinaios44 αλλά νιόπαντρος στα μέλια...
Καλός και @troubakhs , αν και οι 1 - 3 γαύροι...αθηναίος σωστός βάζελος κύριος αλλά ξαναλέω αγαπάει.
Επικεντρώσου σε αυτούς και καλό βόλι...
...είμαι ομοίως ρεμπεσκές....αντε πες ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ρεμπεσκεδες,δε γαμιεται! αληθεια γιατι δεν εβαλες μεσα στους σοβαρους και εσενα? επισης ειδες ε,το anger management επιασε τοπο,κυριος!
fair enough...είμαι ομοίως ρεμπεσκές....
Τιμη σου θα ηταν αν περναγες και ελεγες ενα καλημερα που και που στους παλιους σου φιλουςΓέροντες με μικρά τσουτσούνια αλλά γκουρού του σεξ.
Υπήρξα μέλος. Τιμή μου
καλά τύπε,που τα παίρνεις όλα τοις μετροιτής, βάλε μου απουσία...Τιμη σου θα ηταν αν περναγες και ελεγες ενα καλημερα που και που στους παλιους σου φιλους
τυπε μην χρησιμοποιείς τετοιες βαριες λεξεις εφοσον
δεν μπορεις να τις υποστηριξεις
Ημουν ασπροκοκκινη εως που πήγα στο γηπεδο του παναθηναικοθ και ειχε ωραια αγορια και αλλαξα@eftyxia07 δε βλέπω να φτουράει το πράμα, οι διάλογοι είναι επιπέδου ταμτάκου.
Θυμίζουν...
Σου ειπα οτι μπήκαν τελικά στο νήμα ρεμπεσκέδες, οι σοβαροί ελάχιστοι.
Ξαναθυμίζω λόρδο-δανδή-άρχοντα @Zebu και σχεδόν στο ίδιο επίπεδο @athinaios44 αλλά νιόπαντρος στα μέλια...
Καλός και @troubakhs , αν και οι 1 - 3 γαύροι...αθηναίος σωστός βάζελος κύριος αλλά ξαναλέω αγαπάει.
Επικεντρώσου σε αυτούς και καλό βόλι...
ο αθηναίος θα σου δείξει εμπράκτως την πράσινη αρμάδαΗμουν ασπροκοκκινη εως που πήγα στο γηπεδο του παναθηναικοθ και ειχε ωραια αγορια και αλλαξα
Einai anw apo 1.85?ο αθηναίος θα σου δείξει εμπράκτως την πράσινη αρμάδα
κοντά 190, τεράστιος.Einai anw apo 1.85?
Και ο @Αγράμματος μπορεί να τη δείξει.ο αθηναίος θα σου δείξει εμπράκτως την πράσινη αρμάδα
Ειναι αληθεια οτι ολοι εδω ζουν με τους γονεις τους στα 40 ειναι ασχημαντρες νομίζοντας οτι ειναι θεοι;κι ο @Zebu 1,85 πάντως, καταπίνειπροβατίνεςβάρη...
αυτα είναι ασχρά ψεύδη. Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας που οι γονείς του να είναι γύρω στα 40Ειναι αληθεια οτι ολοι εδω ζουν με τους γονεις τους στα 40 ειναι ασχημαντρες νομίζοντας οτι ειναι θεοι;