Νέα

Κάποιος ισχυρίζεται ότι του χτύπησα το αυτοκίνητο. Μπορεί να κάνει κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extramask
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε αυτά τα θέματα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη και ίσως έχει συμβεί και σε άλλους και γνωρίζουν καλύτερα.
Προχτές ήμουν σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και όπως έκανα μανούβρες για να παρκάρω σε μια λίγο στενή θέση έρχεται και μου κολλάει ένας ηλίθιος από πίσω, ενδεχομένως με σκοπό να χωθεί αυτός. Όταν έφτασα πολύ κοντά του σταμάτησα γιατί αφενός ακούστηκε η ηχητική ειδοποίηση της όπισθεν αφετέρου κόρναρε ο τύπος. Δεν ένιωσα κανένα τράνταγμα και από τον ήχο της όπισθεν που ήταν διακοπτόμενος και όχι συνεχής όπως είναι όταν πλησιάζεις υπερβολικά σε κάτι κατάλαβα ότι υπήρχε ακόμη απόσταση μεταξύ μας. Δεν έδωσα σημασία και πήγα και πάρκαρα σε άλλο σημείο του πάρκινγκ. Μετά από κάποιες ώρες, όταν πήγα στο αυτοκίνητο για να φύγω, βρήκα ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ όπου ο τύπος έλεγε ότι δήθεν τον χτύπησα και μου άφησε το τηλέφωνο του και έλεγε πως αν δεν τον πάρω θα πάει στην αστυνομία. Προφανώς το μόνο στοιχείο που έχει είναι ο αριθμός κυκλοφορίας μου. Κοίταξα και τον προφυλακτήρα μου και δεν είδα καμία ζημιά οπότε το θεωρώ απίθανο να τον χτύπησα και να μην το κατάλαβα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες παλαιότερες άσχετες γρατσουνιές.
Υποθέτω πως ο τύπος έχει κάποια προϋπάρχουσα ζημιά και ψάχνει κάποιο μαλάκα να του αλλάξει τον προφυλακτήρα. Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν αυτός πάει στην αστυνομία (ή την τροχαία  :think:) και ισχυριστεί ότι το αυτοκίνητο με τον τάδε αριθμό κυκλοφορίας τον χτύπησε τι συμβαίνει; Λογικά θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση. Ας πούμε ότι κάποιους δικούς του "μάρτυρες" θα βρει, μπορεί να αποδείξει κάτι; Αφού δεν φώναξε τροχαία/αστυνομία επιτόπου να καταγραφεί το δήθεν περιστατικό υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα μπελά από το πουθενά;
Εννοείται πως δεν τον πήρα τηλέφωνο και ούτε σκοπεύω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάρτου ένα κιλό γίγαντες να σου κλάσει τα αρχίδια.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μηνυση μπορει να κανει, αν κανει ενημερωνεις την ασφαλεια σου. Για να μην τρεχεις μετα αν ειναι τοσο τρελλος που αρχισει αγωγες κλπ, η ασφαλεια σου θα μπορει να σου προσφερει νομικη καλυψη.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε αυτά τα θέματα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη και ίσως έχει συμβεί και σε άλλους και γνωρίζουν καλύτερα.
Προχτές ήμουν σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και όπως έκανα μανούβρες για να παρκάρω σε μια λίγο στενή θέση έρχεται και μου κολλάει ένας ηλίθιος από πίσω, ενδεχομένως με σκοπό να χωθεί αυτός. Όταν έφτασα πολύ κοντά του σταμάτησα γιατί αφενός ακούστηκε η ηχητική ειδοποίηση της όπισθεν αφετέρου κόρναρε ο τύπος. Δεν ένιωσα κανένα τράνταγμα και από τον ήχο της όπισθεν που ήταν διακοπτόμενος και όχι συνεχής όπως είναι όταν πλησιάζεις υπερβολικά σε κάτι κατάλαβα ότι υπήρχε ακόμη απόσταση μεταξύ μας. Δεν έδωσα σημασία και πήγα και πάρκαρα σε άλλο σημείο του πάρκινγκ. Μετά από κάποιες ώρες, όταν πήγα στο αυτοκίνητο για να φύγω, βρήκα ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ όπου ο τύπος έλεγε ότι δήθεν τον χτύπησα και μου άφησε το τηλέφωνο του και έλεγε πως αν δεν τον πάρω θα πάει στην αστυνομία. Προφανώς το μόνο στοιχείο που έχει είναι ο αριθμός κυκλοφορίας μου. Κοίταξα και τον προφυλακτήρα μου και δεν είδα καμία ζημιά οπότε το θεωρώ απίθανο να τον χτύπησα και να μην το κατάλαβα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες παλαιότερες άσχετες γρατσουνιές.
Υποθέτω πως ο τύπος έχει κάποια προϋπάρχουσα ζημιά και ψάχνει κάποιο μαλάκα να του αλλάξει τον προφυλακτήρα. Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν αυτός πάει στην αστυνομία (ή την τροχαία  :think:) και ισχυριστεί ότι το αυτοκίνητο με τον τάδε αριθμό κυκλοφορίας τον χτύπησε τι συμβαίνει; Λογικά θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση. Ας πούμε ότι κάποιους δικούς του "μάρτυρες" θα βρει, μπορεί να αποδείξει κάτι; Αφού δεν φώναξε τροχαία/αστυνομία επιτόπου να καταγραφεί το δήθεν περιστατικό υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα μπελά από το πουθενά;

τυπε μπορείς απλά να κάννης την κορόιδα δεν νομίζω ότι θα σου κάνει τίποτα όπως το είπες ψάχνει για μαλακα
αλλα αν θες να το σιγουρέψεις ψάρεψε τον λέγοντας του να κανονίσει πραγματομοσηνη παρουσία τον ασφαλιστικόν της τροχαίας και δικηγόρον και στα 2 αυτοκίνητα να ταυτόχρονα και θα δούμε αν σε έχω ακουμπήσει η όχι  αν είναι παπατζής θα κωλώσει   άμεσος

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σιγα μη δωσει 100 ευρω για να κανει μυνηση

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

υπαρχουν πολλοι μαλακες δικομανεις που ζουνε μεσα απο τετοιες καταστασεις κ παιρνει αξια η ζωη τους

επισης νομιζω η μυνηση πλεον δεν στοιχιζει αλλα εχει τα εξοδα του δικηγορου κ της δικης αν παρει αναβολη κλπ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ούτε καν.
εδώ υποτίθεται ότι τον ακούμπησε και του έκανε ζημιά και ούτε τον προειδοποίησε πχ με κόρνα να σταματήσει.
το να πας έτσι στο ξεκάρφωτο να του πετάξεις του άλλου στο αυτοκίνητο ραβασάκι με τέτοια μαλακία είναι τεράστια πουστιά.

gtalekog

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αθτο που σου ειπαν κ παραπανω...επιτοπου πραγματογνωμονες παρουσια δικηγορων κ των ασφλιστων....και καπου εκει θα τελειωσε η ιστορια...

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
υπαρχουν πολλοι μαλακες δικομανεις που ζουνε μεσα απο τετοιες καταστασεις κ παιρνει αξια η ζωη τους

επισης νομιζω η μυνηση πλεον δεν στοιχιζει αλλα εχει τα εξοδα του δικηγορου κ της δικης αν παρει αναβολη κλπ

αυτό φοβάμαι, μήπως είναι κανένας τρελός και μπλέξω να με τρέχουνε
σε τέτοια περίπτωση εγώ θα πρέπει να μπω σε έξοδα για δίκες, κτλ ή απλά γράφω στα αρχίδια μου την υπόθεση;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δε χρειαζεται να παει δικαστηριο να κανει μηνυση και να πληρωσει 100 ευρω. Παει στην αστυνομια, κανει καταγγελια και αναφερει το συμβαν, η αστυνομια σε καλει για καταθεση και το συμβαν παει στον εισαγγελεα για αυτεπαγγελτη. Λογικος ανθρωπος δε το κανει. Τρελλος παζευει 2-3 "μαρτυρες" και το κανει.

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
ούτε καν.
εδώ υποτίθεται ότι τον ακούμπησε και του έκανε ζημιά και ούτε τον προειδοποίησε πχ με κόρνα να σταματήσει.
το να πας έτσι στο ξεκάρφωτο να του πετάξεις του άλλου στο αυτοκίνητο ραβασάκι με τέτοια μαλακία είναι τεράστια πουστιά.

κόρναρε ο τύπος, το έγραψα στην αρχή
όχι ότι δεν εξακολουθεί να είναι μαλακία αυτό που έκανε

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
αθτο που σου ειπαν κ παραπανω...επιτοπου πραγματογνωμονες παρουσια δικηγορων κ των ασφλιστων....και καπου εκει θα τελειωσε η ιστορια...

αυτό δεν είναι και τόσο καλή ιδέα γιατί όπως έγραψα έχω κάτι παλιές γρατσουνιές και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κόρναρε ο τύπος, το έγραψα στην αρχή
όχι ότι δεν εξακολουθεί να είναι μαλακία αυτό που έκανε
ναι απλά κόρναρε για να σταματήσεις να κάνεις πίσω, όχι ότι έγινε κάτι.
γιατί άμα κόρναρε επίμονα θα είχες κατεβεί κάτω, ή τουλάχιστον θα είχε κατεβεί και αυτός να δει τι έγινε(σε περίπτωση που τον χτύπαγες)
εφόσον εκείνη τη στιγμή δεν γύρισε τον κόσμο ανάποδα να σε σταματήσει, ώστε να μην φύγεις τότε ή ψάχνει για μαλάκα, ή κάποιος άλλος τον γείωσε και σε θυμήθηκε αργότερα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

δε χρειαζεται να παει δικαστηριο να κανει μηνυση και να πληρωσει 100 ευρω. Παει στην αστυνομια, κανει καταγγελια και αναφερει το συμβαν, η αστυνομια σε καλει για καταθεση και το συμβαν παει στον εισαγγελεα για αυτεπαγγελτη. Λογικος ανθρωπος δε το κανει. Τρελλος παζευει 2-3 "μαρτυρες" και το κανει.

νομιζω ουτε καν στο τμημα της περιοχης δεν πας

παιρνεις τους μπατσους κ ερχονται επιτοπου κ κανεις την καταγγελια αλλα δικηγορος θα χρειαστει νομιζω

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Ας υποθέσουμε ότι τα κάνει αυτά. Με την ίδια λογική και εγώ δε μπορώ να φέρω "μάρτυρες" (φίλους, συγγενείς, κτλ) να πουν ότι τη συγκεκριμένη μέρα ήταν δήθεν μαζί μου στο αμάξι και δε συνέβη τίποτα; Γιατί οι μαρτυρίες των δικών του να στέκουν περισσότερο από των δικών μου;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Υποθέτω πως ο τύπος έχει κάποια προϋπάρχουσα ζημιά και ψάχνει κάποιο μαλάκα να του αλλάξει τον προφυλακτήρα. Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν αυτός πάει στην αστυνομία (ή την τροχαία  :think:) και ισχυριστεί ότι το αυτοκίνητο με τον τάδε αριθμό κυκλοφορίας τον χτύπησε τι συμβαίνει; Λογικά θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση. Ας πούμε ότι κάποιους δικούς του "μάρτυρες" θα βρει, μπορεί να αποδείξει κάτι; Αφού δεν φώναξε τροχαία/αστυνομία επιτόπου να καταγραφεί το δήθεν περιστατικό υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα μπελά από το πουθενά;
Οπως ειπε και ο τσολιας,θα σου κλασει μια μαντρα...

Ουτε καταγεγραμενο συμβαν υπαρχει,ουτε σημαδι στο αυτοκινητο σου,ουτε τιποτα...

Συνδεσε τον με Καίρο...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ας υποθέσουμε ότι τα κάνει αυτά. Με την ίδια λογική και εγώ δε μπορώ να φέρω "μάρτυρες" (φίλους, συγγενείς, κτλ) να πουν ότι τη συγκεκριμένη μέρα ήταν δήθεν μαζί μου στο αμάξι και δε συνέβη τίποτα; Γιατί οι μαρτυρίες των δικών του να στέκουν περισσότερο από των δικών μου;
σου ειπα ΑΝ λαβεις κληση απο αστυνομια αυτοματα θα ενημερωσεις την ασφαλεια σου. Απο κει και περα ειναι δικο τους θεμα, εσυ ουτε ν αρχισεις τις ψευδορκιες χρειαζεται ουτε τιποτα. Θα πας στο τμημα θα πεις τι εγινε, θα πεις τα ιδια και στην ασφαλεια σου και απο κει και περα ειναι δικο τους θεμα αν θα τον πληρωσουν η αν θα πανε δικαστικα. Αυτοι θα βαλουν δικηγορους κλπ και συ απλα θα πας αν υπαρξει δικασιμος η αγωγη απο τον αλλο και θα πεις τι εγινε.

Οι μαρτυρες στην αστυνομια δεν εχουν κανενα βαρος, ουτε οι δικοι σου ουτε οι δικοι του. Η αστυνομια ειναι αν το θες απλα η "γραμματεια", απλα γραφει τι λεει ο καθενας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε γραφτον στους ορχεις σου....μετα  την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάρτου και ένα κιλό φασόλια για καλύτερα απότελεσματα

Stories