Νέα

Καπετάνιος παραιτήθηκε όταν έμαθε ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο Παπανδρέου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασε τα κρυα αστεια ρε φιλε και μετρα το χαλι μας ....
lexotanil.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δεν ξερω αν σοβαρολογεις με αυτα που γραφεις , αλλα συντομα θα διαπιστωσεις οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δεν δεχεται ΒΛΑΚΕΣ και ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ να τον διοικουν.
τωρα αν εσυ εξομοιωνεις την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ και την ΚΛΕΨΙΑ 22 ετων απο την οικογενεια ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( παππου ) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μεχρι σήμερα και της δρακας των γνωστων λαμογιων που εξεθρεψε , με την βλακωδη διακυβερνηση των 4 και κατι ετων κυβερνησης ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του Β! και συντροφιας τι να σου πω........
η απλουστατη απάντηση που εχω να σου πω ειναι ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 31/8/2012 γιατι εχουμε αναγκη να πληρωσουμε τα εξοδα των γελοιων ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και λοιπων λαμογιων και προετοιμασου ψυχολογικα να δωσεις ΚΩΛΟ για την εξωφληση των επομενων δοσεων.....
εγω εδω ειμαι και θα ειμαι περιμενοντας νεα σου ΓΕΛΟΙΕ !!!!!!!!!!!!!!

ρε μαστορα παρε και ενα καπελακι βαραει ο ηλιος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μεγαλε ποτε σε θεραπευσε ο ψυχιατρος ??????
εσυ στο αλλο θρεντ εκθειαζεις μολις τωρα τις ΠΑΣΟΚΙΑΔΕΣ.....
τα φαρμακα με ρεγουλο μην την κατσεις την βαρκα !!!!!!!!!!!!!

Kοιτα επειδη το δικο σου μυαλο δεν δουλευει
και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις δεν σημαινει οτι εγω ειμαι
για ψυχιατρο.

Λες και εισαι ο μονος χωρις λεφτα ελεος.
Ορισμενοι νομιζετε οτι ο κοσμος γυρναει γυρω σας...
σημερα βγαινω εξω με 2 ευρω στην τσεπη.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.243
Πόντοι
7.195
Kοιτα επειδη το δικο σου μυαλο δεν δουλευει
και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις δεν σημαινει οτι εγω ειμαι
για ψυχιατρο.

Λες και εισαι ο μονος χωρις λεφτα ελεος.
Ορισμενοι νομιζετε οτι ο κοσμος γυρναει γυρω σας...
σημερα βγαινω εξω με 2 ευρω στην τσεπη.
και αυτο τι σημαινει ???? πρεπει να πω αφεριμ στον χονδροειδεστατο ΠΑΓΚΑΛΟ γιατι "Μαζι τα φαγαμε ....." ?????????
εσενα μπορει να σου γουσταρει.
σε παρα πολλους απο μας με 40 χρονια διπλης δουλειας καθολου δεν μας γουσταρει./..
καταλαβες ????
για κανε μας τωρα λιανα ποιανου το μυαλο δεν δουλευει ????
εξηγησε μας δε ποιο αναλυτικα και ποιος χρειαζεται ψυχιατρο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
Ακόμα συνεχίζεται η παραπληροφόρηση; Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, στην πραγματικότητα ο καπετάνιος υπέβαλλε την παραίτησή του για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Δεν τον απέλυσαν.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι έγινε έχουμε κάποια δεδομένα:
1. Χωρίς εισιτήριο δεν μπαίνει κανείς. Ακόμα και δωρεάν να ταξιδεύεις κόβεις μηδενικό.
2. Στο λιμάνι πρέπει να είσαι μισή ώρα πριν, και όχι την ώρα που φεύγει το καράβι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ακόμα συνεχίζεται η παραπληροφόρηση; Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, στην πραγματικότητα ο καπετάνιος υπέβαλλε την παραίτησή του για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Δεν τον απέλυσαν.
αυτο ακριβως,ολα τ`αλλα ειναι πιπες

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.472
Πόντοι
456
1. Χωρίς εισιτήριο δεν μπαίνει κανείς. Ακόμα και δωρεάν να ταξιδεύεις κόβεις μηδενικό.
2. Στο λιμάνι πρέπει να είσαι μισή ώρα πριν, και όχι την ώρα που φεύγει το καράβι.

Γιατι αμα εισαι 10 λεπτα πριν φυγει τι θα γινει :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Πάρτε φάτσα και ύφος...
480076_4499717813948_1286926628_n.jpg

«Έκανα την αντίσταση μου μας είπε, διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου.

Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένοιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμήν να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.

Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».

Του γάμησε τις διακοπές του Παπανδρέου. Χαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πριν κανα τριχρονο ομως παιζει να ψηφισε και πασοκαρα ο τυπος ετσι που τον κοβω...... :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

το δευτερο σου λεω κατηγορηματικα πως δεν ισχυει, εχω μπει σε καραβι κυριολεκτικα δευτερολεπτα πριν σαλπαρει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά βάση κανονισμού του ΥΕΝ, πρέπει να βρίσκεσαι στο λιμάνι 30'. Αν ο καθένας πηγαίνει 10' το πλοίο θα φεύγει πάντα με καθυστέρηση.

secretsupper

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οταν βγαινανε στο φεισμπουκ ολοι και κατηγορουσανε τον παπανδρεου οτι εβαλε να τον απολυσουν επειδη δεν ειχε εισιτηριο μπλα μπλα μπλα, εκανα ενα σχολιο εκει και ειπα οτι πρεπει να ναι ιλιθιος οποιοσ νομιζει οτι ενας μορφωμενος πολιτικοσ οπως ο γιωργος παπανδρεου-ασχετως με τισ μαλακιες που εκανε σαν πολιτικοσ,εγω δεν ψηφιζω και δεν υποστηριζω κανεναν- θα δεχοταν να απολυσει καποιον τη στιγμη που ξερει οτι θα μαθευτει εν ριπη οφθαλμου και θα ξεσπασει σκανδαλο, τοτε ολοι με εβριζαν. και ειπα τελειωνοντας οτι η αληθεια θα λαμψει. σημερα διαβαζω οτι παραιτηθηκε ο ιδιος επειδη λεει εμαθε οτι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! και ερωτω εγω. ποσο ηλιθιοσ μπορει να ειναι ενας καπετανιος,ο οποιοσ σιγουρα ειναι παντρεμενος με παιδια και εχει οικογενεια αλλα και χρεη οπως ολοι, για να δηλωσει παραιτηση επειδη ενας πολιτικος θα ταξιδευε με το καραβι ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΤΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!Το καραβι δεν ειναι δικο του,πληρωνεται το αφεντικο του και του δινει μισθο,δεν δουλευει δωρεαν.και η δουλεια του ειναι να μεταφερει οποιον αγορασει εισιτηριο απο το αφεντικο του. ενα και ενα κανουν δυοοοο! Τωρα θα δω ποσο μαγκας ειναι,οταν τα παιδια του θα μεινουνε χωρις φαγητο και χαρτζιλικι, η γυναικα του αν δουλευει δεν θα μπορει να τα ωγαλει περα με παιδια στοσ χολειο, οι δοσεισ θα τρεχουν και το αποτελεσμα το ιδιο. διαζυγιο,και τα παιδια να ψωμολυσσανε μια ζωη,επειδη ο πατερας τους ειναι μαλακας με περικεφαλαια. σε μια εποχη που ολοι ειναι ανεργοι,ο αχρηστος το κοροιδο που τρωει οτι σκατα του σερβιρουν οι μαγκες του κκε ,του συριζα περι δικαιωματων αλλα και τις μαλακιες των χρισαλιτων, να δω ο μαλακας πως θα μεγαλωσει την οικογενεια του,και ακομα χειροτερα που και ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ο ανθρωπος δικαια διεκδικει τον τιτλο του μαλακα του αιωνα. λυπαμαι που τα παιδια του εχουνε τετοιο πατερα.γιατι οταν κανεις οικογενεια,πανω απο ολους βαζεις την οικογενεια σου,οχι την πλυση εγκεφαλου που σου κανουν και σε αππωνουν κατι τυποι στυλ μιχαλολιακου,κασιδιαρη,παπαρηγα και λοιποι. ενας απλος πελατης ηταν. τωρα τι τον επιασε δεν ξερω.προφανως νομιζε οτι ολοι θα του πουν μπραωο. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ. ΗΛΙΘΙΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥΚΑΙ 3000 ΤΟ ΜΙΝΑ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.

secretsupper

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
'''Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη μετά από αυτό, διότι ενώ η πληροφορία μας ήταν πως η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον κ. Παπανδρέου, ομολόγησε ότι εκείνος παραιτήθηκε για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.'''

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
οταν βγαινανε στο φεισμπουκ ολοι και κατηγορουσανε τον παπανδρεου οτι εβαλε να τον απολυσουν επειδη δεν ειχε εισιτηριο μπλα μπλα μπλα, εκανα ενα σχολιο εκει και ειπα οτι πρεπει να ναι ιλιθιος οποιοσ νομιζει οτι ενας μορφωμενος πολιτικοσ οπως ο γιωργος παπανδρεου-ασχετως με τισ μαλακιες που εκανε σαν πολιτικοσ,εγω δεν ψηφιζω και δεν υποστηριζω κανεναν- θα δεχοταν να απολυσει καποιον τη στιγμη που ξερει οτι θα μαθευτει εν ριπη οφθαλμου και θα ξεσπασει σκανδαλο, τοτε ολοι με εβριζαν. και ειπα τελειωνοντας οτι η αληθεια θα λαμψει. σημερα διαβαζω οτι παραιτηθηκε ο ιδιος επειδη λεει εμαθε οτι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! και ερωτω εγω. ποσο ηλιθιοσ μπορει να ειναι ενας καπετανιος,ο οποιοσ σιγουρα ειναι παντρεμενος με παιδια και εχει οικογενεια αλλα και χρεη οπως ολοι, για να δηλωσει παραιτηση επειδη ενας πολιτικος θα ταξιδευε με το καραβι ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΤΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!Το καραβι δεν ειναι δικο του,πληρωνεται το αφεντικο του και του δινει μισθο,δεν δουλευει δωρεαν.και η δουλεια του ειναι να μεταφερει οποιον αγορασει εισιτηριο απο το αφεντικο του. ενα και ενα κανουν δυοοοο! Τωρα θα δω ποσο μαγκας ειναι,οταν τα παιδια του θα μεινουνε χωρις φαγητο και χαρτζιλικι, η γυναικα του αν δουλευει δεν θα μπορει να τα ωγαλει περα με παιδια στοσ χολειο, οι δοσεισ θα τρεχουν και το αποτελεσμα το ιδιο. διαζυγιο,και τα παιδια να ψωμολυσσανε μια ζωη,επειδη ο πατερας τους ειναι μαλακας με περικεφαλαια. σε μια εποχη που ολοι ειναι ανεργοι,ο αχρηστος το κοροιδο που τρωει οτι σκατα του σερβιρουν οι μαγκες του κκε ,του συριζα περι δικαιωματων αλλα και τις μαλακιες των χρισαλιτων, να δω ο μαλακας πως θα μεγαλωσει την οικογενεια του,και ακομα χειροτερα που και ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ο ανθρωπος δικαια διεκδικει τον τιτλο του μαλακα του αιωνα. λυπαμαι που τα παιδια του εχουνε τετοιο πατερα.γιατι οταν κανεις οικογενεια,πανω απο ολους βαζεις την οικογενεια σου,οχι την πλυση εγκεφαλου που σου κανουν και σε αππωνουν κατι τυποι στυλ μιχαλολιακου,κασιδιαρη,παπαρηγα και λοιποι. ενας απλος πελατης ηταν. τωρα τι τον επιασε δεν ξερω.προφανως νομιζε οτι ολοι θα του πουν μπραωο. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ. ΗΛΙΘΙΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥΚΑΙ 3000 ΤΟ ΜΙΝΑ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.
σωστος.
απο τη στιγμη που τον πληρωνει το αφεντικο του,ειναι υποχρεωμενος να παρει και την μερκελ και τον παπανδρεου και την τροικα ακομα,και να τους παει για μπανιο στην τελευταια βραχονησιδα τις ελλαδος.
ας παει τωρα ο μαλακας ο καπετανιος να βρει τον πολυδωρα και το τσιπρα να του βρουν δουλεια.
ψευτομαγκας του κωλου ο καπετανιος.
ειμαι σιγουρος οτι τρωει μπινελικια απο ολο του το σοι για την μαλακια που εκανε,και το εχει σκυλομετανιωσει κιολας ο μαλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom