hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μπαν στην μπουμπ γιατι ετσι..μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα![]()
μπαν στην μπουμπ γιατι ετσι..μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα![]()
Μηπως με μπερδευεις με την κραγμενη τον πορνοπαππο?μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα![]()
Μηπως με μπερδευεις με την κραγμενη τον πορνοπαππο?
ο "παιχτουρας" μηπως ειναι τετοιοςμπαν ρε, γιατί τολμάς να αμφισβητείς ότι το μόνο γνήσιο σερνικό εδώ μέσα είναι ο παίχτουρας!
αφού πέντε ώρες μετά το τελευταίο του ποστ ακόμα μυρίζει βαρβατίλα το φόρουμ...
μην πω ότι και μόνο που κάνει log-in όλες οι τρούπες του φόρουμ έρχονται απανωτά σε οργασμό...
μιλάμε για τον ούμπερ-μαν![]()
ο "παιχτουρας" μηπως ειναι τετοιος"παιχτουρας"???????
![]()
![]()
![]()
φευγω σε κανενα δεκαλεπτο για χριστουγεννα και θα γυρισω τεταρτη θα την γραψω τοτε, παντα αυτο που πιστευω εγω γιατι δεν ξερω αν ειναι η σωστη, εσυ πηγες εκει που σου ειπα???![]()
ρε xpapad τώρα που σε βρίσκω...την απάντηση στη σπαζοκεφαλιά δεν την έδωσες![]()
θα σε είχα ενημερώσει...φευγω σε κανενα δεκαλεπτο για χριστουγεννα και θα γυρισω τεταρτη θα την γραψω τοτε, παντα αυτο που πιστευω εγω γιατι δεν ξερω αν ειναι η σωστη, εσυ πηγες εκει που σου ειπα???
μπαν τον αποπανω γιατι δεν ειναι ο νωνταςθα σε είχα ενημερώσει...![]()
εσύ μέχρι το 0.50 δες... :-*μπαν τον αποπανω γιατι δεν ειναι ο νωντας
μπανιο γιατι δε συνεχισες την ιστορια με το σαλεπι και το δον καρλοςσε μπαναρω επειδη δεν εισαι ο νωντας!!!
φερτε το νωνταααα!!!![]()