hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μπαν στην μπουμπ γιατι ετσι..μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα
μπαν στην μπουμπ γιατι ετσι..μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα
Μηπως με μπερδευεις με την κραγμενη τον πορνοπαππο?μπαν στον πορνοτράγο γιατί μετά από κοντά 7.500 ποστ ακόμα δεν έμαθε ότι είμαι τρούπα
Μηπως με μπερδευεις με την κραγμενη τον πορνοπαππο?
ο "παιχτουρας" μηπως ειναι τετοιος "παιχτουρας"???????μπαν ρε, γιατί τολμάς να αμφισβητείς ότι το μόνο γνήσιο σερνικό εδώ μέσα είναι ο παίχτουρας!
αφού πέντε ώρες μετά το τελευταίο του ποστ ακόμα μυρίζει βαρβατίλα το φόρουμ...
μην πω ότι και μόνο που κάνει log-in όλες οι τρούπες του φόρουμ έρχονται απανωτά σε οργασμό...
μιλάμε για τον ούμπερ-μαν
ο "παιχτουρας" μηπως ειναι τετοιος "παιχτουρας"???????
φευγω σε κανενα δεκαλεπτο για χριστουγεννα και θα γυρισω τεταρτη θα την γραψω τοτε, παντα αυτο που πιστευω εγω γιατι δεν ξερω αν ειναι η σωστη, εσυ πηγες εκει που σου ειπα???
ρε xpapad τώρα που σε βρίσκω...την απάντηση στη σπαζοκεφαλιά δεν την έδωσες
θα σε είχα ενημερώσει...φευγω σε κανενα δεκαλεπτο για χριστουγεννα και θα γυρισω τεταρτη θα την γραψω τοτε, παντα αυτο που πιστευω εγω γιατι δεν ξερω αν ειναι η σωστη, εσυ πηγες εκει που σου ειπα???
μπαν τον αποπανω γιατι δεν ειναι ο νωνταςθα σε είχα ενημερώσει...
εσύ μέχρι το 0.50 δες... :-*μπαν τον αποπανω γιατι δεν ειναι ο νωντας
μπανιο γιατι δε συνεχισες την ιστορια με το σαλεπι και το δον καρλοςσε μπαναρω επειδη δεν εισαι ο νωντας!!!
φερτε το νωνταααα!!!