SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 460
- Πόντοι
- 291
Καλημέρα στην ομάδα, τι άποψη έχετε και ποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής θα μου προτείνατε για πλήρη διαμονή μετά τον 15Αύγουστο??
Η τιμή δωματίου (τα οποία είναι και αξιολογα από πλευράς εικόνας) στο site είναι εξήντα τρία ευρώ.Και η εποχή είναι,μπορώ να πω,χαμηλής σαιζόν.Omonoia Cosmpolit , πίσω από το Hondos Center, μου ανέφερε κορασίδα ότι η τιμη ημιδιαμονης είναι στα 10€ .
Παίζουν αυτές οι τιμές εν έτει 2024?
Υπάρχει λάκος. Είναι 10€ αλλα για μια διάρκεια μιας ώρας,τα δέκα ευρώ ημιδιαμονή ακούγονται για τεράστιο ψέμα παρ΄εκτός και υπάρχει κάποιος λάκος στην φάβα (ειδική τιμή για αυτήνα ένεκα ειδικών συνθηκών)
Aυτοι που κανονίζουν τα πάντα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς εστιατόριο είναι αυτοί της ρεσεψιόν.Εαν η κοπέλα πάρει για μια ώρα εργασίας εκατό ευρώ και δώσει το εικοσαευρο στο άτομο που της έδωσε το δωμάτιο τότε η υπόθεση δένει εκτός και αν αντί για το εικοσαευρο παρασχεθεί σεξουαλική υπηρεσία.Σε τέτοιο ξενοδοχείο δεν θα ασχοληθεί η διεύθυνση για ένα δωμάτιο που πληρώθηκε για μια ώρα (ένας ξεμπαρκος ήθελε να κάνει ένα μπάνιο και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για παράδειγμα) εάν δεν γίνει κάποια καταγγελία από την στιγμή που έχεις και δωμάτια ελεύθερα...Υπάρχει λάκος. Είναι 10€ αλλα για μια διάρκεια μιας ώρας
Κι όμως υφίσταται. Στο γράφω με σιγουριά επειδή πήγα εχθές. Αλλα είναι για μια ώρα μονο.. Αν θες 3ωρο είναι στα 25€Ααααποκλείεται. Σκάνε τουρίστες συνεχώς. Δε νομίζω ούτε μία στο εκατομμύριο να υφίσταται τέτοια τιμή και γενικά να δίνει δωμάτιο για σύντομες συνευρέσεις.
Συμφωνω για Prive-BillΚαλησπέρα
Τα μόνα που είναι σχετικά φθηνά-οικονομικά και καθαρές γαμηστρονες που αξίζουν για μένα τουλάχιστον Bill-Prive
Madison Κατεχάκη επίσης πολύ ωραίο αλλά τσιμπημενο ελάχιστα
Exis έχω πάει μια φορά δεν ξαναπαταω είναι ντεκαυλε δεν το προτείνω
Δέλτα επίσης τουλάχιστον στο δωμάτιο που έχω Μπει ντεκαυλε δεν το προτείνω επίσης
Οπότε on the top Bill Prive Madison λόγο καθαριότητας τιμής και εξυπηρέτησης (οι ρεσεψιονίστ υπέροχοι κ ευγενικοί)
Τα υπόλοιπα απ' ότι μου έχουν πει είναι πολύ τσιμπημενα
Δεν έχω πάει κ σε πάρα πολλά
Επειδή είμαι κέντρο βολεύει Bill Prive άντε κ Madison σπάνια πλέον
Και lacoba αξίζει για όσους το έχουν κοντά νομίζω κ οικονομικά δεν είμαι σίγουρη όμως