Νέα

Κάνε τα Windows να σε καλημερίζουν.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασικα δεν ειναι τοσο οτι παλια μαθαινατε ασσεμπλυ ενω τωρα οχι... στις σχολες εννοω

απλα ρε φιλε ο αλλος νομιζει πως θα μπει σε ενα πανεπιστημιο (ειμαι ηδη πτυχιουχος - για να μην πει καποιος οτι τα απαξιωνω επειδη δεν εχω πτυχιο) και θα κανει και ενα μεταπτυχιακο και θα του τα μαθουν ολα οι ΑΛΛΟΙ.

Παντα οι ΑΛΛΟΙ... οπως λεει και ο τερζης στα τραγουδακια του... ΠΑΝΤΑ Για τους αλλους ολα για τους αλλους... ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΨΥΧΗΗΗ ΜΟΥ.

ΦΙλε οι αλλοι δεν θα σου μαθουν τιποτα...αν στηριζεται εξ ολοκληρου σε αυτους. ΟΙ αλλοι απλα θα σου δειξουν τι παιζει στο περιβαλλον της κοινωνιας τι αδυναμιες υπαρχουν τι οφελη και τι δρομοι... οταν ερχεσαι εσυ και μου λες ξερεις κατι η ασσεμπλυ αυτο η ασσεμπλυ εκεινο και μου δειξεις... μετα πρεπει να ψαχθω και μονος μου...

δεν ειναι πηραμε ενα πτυχιο παμε να παρουμε 1300 πρωτο μισθο.... πιστευω εχουν κακη νοοτροπια οι περισσοτεροι αποφοιτοι σχολων.

Παρε εναν αποφοιτο σχολης και πες του θελω μετα την συνεντευξη μολις πας σπιτι σου με απομακρυσμενη προσβαση (εγω θα αφησω το φαιργοουολ ανοιχτο) να μου φερεις αυριο τι υπηρεσιες τρεχουν στον διακομιστη σε ποιες πορτες και για ποιο λογο...

να δεις... οι περισσοτεροι θα σου πουν "δεν μπορω να το κανω αυτο"  :2funny: :2funny: :2funny:

"ειμαι μικρος ακομη" (25+ χρονων)
"δεν μου το μαθανε" (εχει απολυτηριο του 9+)
"δεν εχω προυπηρεσια" (ειχε τοσο ελευθερο χρονο σαν φοιτητης να ψαχθει)

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οσο δεν καθονται να στρωσουν κωλο.... μια ζωη θα ειναι αδικημενοι ειτε επειδη θα νιωθουν ετσι ειτε επειδη θα τους αδικουν οι αλλοι.

Οταν δεν γνωριζεις λογικο να σε αδικει ο αλλος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οσο δεν καθονται να στρωσουν κωλο.... μια ζωη θα ειναι αδικημενοι ειτε επειδη θα νιωθουν ετσι ειτε επειδη θα τους αδικουν οι αλλοι.

Οταν δεν γνωριζεις λογικο να σε αδικει ο αλλος.

ακριβώς.. αμα δεν βρέξεις κώλο δεν τρώς ψάρι.. στην εποχή μου (στο πανεπιστήμιο μπήκα το 1973) δεν υπήρχαν σχολές πληροφορικής .. μόνος μου ασχολήθηκα λόγω επιστήμης (μαθηματικός) και μετέπειτα τέχνης (ηλεκτρολόγος μηχανικός).. τώρα πιθανόν να υπάρχουν περισσότερο γνωστες από μένα .. αλλά σε πρόβλημα εμένα θα φωνάξουνε.. .

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακριβώς.. αμα δεν βρέξεις κώλο δεν τρώς ψάρι.. στην εποχή μου (στο πανεπιστήμιο μπήκα το 1973) δεν υπήρχαν σχολές πληροφορικής .. μόνος μου ασχολήθηκα λόγω επιστήμης (μαθηματικός) και μετέπειτα τέχνης (ηλεκτρολόγος μηχανικός).. τώρα πιθανόν να υπάρχουν περισσότερο γνωστες από μένα .. αλλά σε πρόβλημα εμένα θα φωνάξουνε.. .

φιλε εγω πιστευω οι εργοδοτες δεν ειναι παντα τοσο αδικοι οσο φαινονται στις συνεντευξεις.
Η καλυτερα οπως τους παρουσιαζουν οι συνεντευξιαζομενοι

ΣΤο μονο που διαφωνω ειναι οι υπερωριες... οτι υπερωρια κανω χρειαζεται να την πληρωνεις και μαλιστα στην ωρα της.

Εγω πχ δεν θα μενα ουτε μια μερα απληρωτος ωστε να τους κυνηγαω μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

μια βδομαδα διορια. Μαξ 1 μηνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλε εγω πιστευω οι εργοδοτες δεν ειναι παντα τοσο αδικοι οσο φαινονται στις συνεντευξεις.
Η καλυτερα οπως τους παρουσιαζουν οι συνεντευξιαζομενοι

ΣΤο μονο που διαφωνω ειναι οι υπερωριες... οτι υπερωρια κανω χρειαζεται να την πληρωνεις και μαλιστα στην ωρα της.

Εγω πχ δεν θα μενα ουτε μια μερα απληρωτος ωστε να τους κυνηγαω μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

μια βδομαδα διορια. Μαξ 1 μηνα

φίλε αν βάλω τα ΣΚ που έχω δουλέψει και τις υπερωρίες που έχω κάνει σε άδεια εδώ και 5 χρόνια θα ήμουν σε άδεια πριν την συνταξιοδότηση...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεσα στον μηνα αν δεν με εχεις πληρωσει εχω φυγει. ΕΙτε πειναω ειτε δεν πειναω... προτιμω να ειμαι σουβλατζης  :2funny: :2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φίλε αν βάλω τα ΣΚ που έχω δουλέψει και τις υπερωρίες που έχω κάνει σε άδεια εδώ και 5 χρόνια θα ήμουν σε άδεια πριν την συνταξιοδότηση...

Καλα εκει μπαινει το συνταξιοδοτικο που νομιζω ειναι πολιτικο θεμα.
Εφοσον η πολιτικη ειναι ενα μπλεξιμο απο μονη της ισως να μην φταιει εξ ολοκληρου η ιδιωτικη.

Δεν ξερω κιολας... υποθεσεις κανω... αλλα οσο αναφορα τις πληρωμες... εκει εχει ευθυνη απολυτη νομιζω.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα μονο εχω δουλεψει πανω στον τομεα μου....

σε μια εταιρεια ειχα παραμετροποιησει μαζι με αλλους 2 το firewall σε iptables.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εεε καλα όταν φτάσεις 54+ που είμαι εγώ και 6500 χιλιάρικα τον μηνα τότε μίλα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΑΧΑΧΑ συμφωνω...
δεν μπορουμε να συγκριθουμε... εγω αλλο ειπα...
ακομη και 900 ευρω το μηνα... ή 700 ή 800
να ειναι στην ωρα τους... οπως θα ειμαι εγω καθε μερα στην ωρα μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΧΑΧΑΧΑ συμφωνω...
δεν μπορουμε να συγκριθουμε... εγω αλλο ειπα...
ακομη και 900 ευρω το μηνα... ή 700 ή 800
να ειναι στην ωρα τους... οπως θα ειμαι εγω καθε μερα στην ωρα μου.

απλά τα 900,800,700 τα βρίσκεις εύκολα.. τα 6500 όχι..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
να το μελετησεις το θεμα.
θελω να ανοιγω το πισι στη δουλεια κ να μου λεει ο χιου τζακμαν οτι θα με περιμενει σπιτι, κ εχει κ ετοιμο φαι.
ευχαριστω :coffee:

50791020.jpg

gitevtis

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ΤΑ windows 7  πως θα με καλημεριζουν χωρις να παταω εγω κατι αλλα αυτοματα? μαθαμε?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω ΤΑ windows 7   πως θα με καλημεριζουν χωρις να παταω εγω κατι αλλα αυτοματα? μαθαμε?

θα το ψαξω πρακτικα και μεχρι το βραδυ θα το δειξω
γιατι εχω να κανω κατι αλλα τωρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εχω ΤΑ windows 7  πως θα με καλημεριζουν χωρις να παταω εγω κατι αλλα αυτοματα? μαθαμε?
πας στον φάκελο startup/εκκίνηση που βρίσκεται στην έναρξη -> προγράμματα και βάζεις ότι πρόγραμμα θες εκεί μέσα.
όταν ξεκινάν τα windows διαβάζουνε τι αρχεία υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον φάκελο και προσπαθούν να τα εκτελέσουν.
αν είναι εκτελέσιμο θα εκτελεστεί, αν είναι οποιοδήποτε άλλο αρχείο θα το ανοίξει με το αντίστοιχο πρόγραμμα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.818
Πόντοι
4.655
να το μελετησεις το θεμα.
θελω να ανοιγω το πισι στη δουλεια κ να μου λεει ο χιου τζακμαν οτι θα με περιμενει σπιτι, κ εχει κ ετοιμο φαι.
ευχαριστω :coffee:

Good morning Velvy, I will be home all day waiting for you with a huge erection! Tonight's dinner will be you-varlakia. We will eat first and then I will make love to you all night....

Love, Hugh

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πας στον φάκελο startup/εκκίνηση που βρίσκεται στην έναρξη -> προγράμματα και βάζεις ότι πρόγραμμα θες εκεί μέσα.
όταν ξεκινάν τα windows διαβάζουνε τι αρχεία υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον φάκελο και προσπαθούν να τα εκτελέσουν.
αν είναι εκτελέσιμο θα εκτελεστεί, αν είναι οποιοδήποτε άλλο αρχείο θα το ανοίξει με το αντίστοιχο πρόγραμμα.

για αυτο δεν τα γουσταρω τα γουιντοους.... στο λινουξ πατας ενα whereis και σου βγαζει αμεσως το PATH  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom