Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειδα τυχαια αυτη την κοινοποιηση απο φιλη μου στο facebook

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος ρε πουστη μου γιατι απλα δεν αφηνετε τον κοσμο στην ησυχια του?
Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πουστη σον πεν,
αν ειχα κι εγω την φημη κ τα φραγκα σου δεν θα χρειαζοταν 'αμεσα' να πλερωνω πουτανες,οχι οτι εσυ δεν τα χωνεις 1000 φορες πιο πολυ απο μενα
πουτανες ελληνιδες,επειδη δεν θελετε οι αντρες σας να εχουν δευτερη επιλογη αλλα μονο εσας να τους κανετε οτι θελετε,δεν γουσταρετε τριτες να σας χαλανε την δουλεια.....αμ δε
οποιος ξερει απο αυτα ,ας δημιουργησει μια σελιδα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ κ των προτυπων που δημιουργει  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:κι ας ενημερωσει....
καργιες

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αφου ασχολουνται με μας του μπουρδελιαριδες πρεπει να ειμαστε πολυ σημαντικοι :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τιποτα ελλεηνιδες θα ειναι απο πισω τυπε.....φωτοσοπια μυριζομαι και ετσι......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Δεν είναι του Cosmopolitan και δεν είναι εναντίον του αγοραίου έρωτα γενικώς όπως τουλάχιστον κατάλαβα από εδώ. "The goal of the campaign was to create a cultural shift around the implicit societal acceptance of child prostitution, and thus, child sex slavery". Κατά της παιδικής πορνείας δηλαδή. Τώρα όποιος/όποια μπλέκει την πορνεία και τον αγοραίο έρωτα γενικώς με την πορνεία ανηλίκων πρόβλημα του δικού του/της ηλίθιου εγκεφάλου είναι. Ομοίως όποιος/όποια μπλέκει την πορνογραφία με την πορνογραφία ανηλίκων κλπ.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν είναι του Cosmopolitan και δεν είναι εναντίον του αγοραίου έρωτα γενικώς όπως τουλάχιστον κατάλαβα από εδώ. "The goal of the campaign was to create a cultural shift around the implicit societal acceptance of child prostitution, and thus, child sex slavery". Κατά της παιδικής πορνείας δηλαδή. Τώρα όποιος μπλέκει την πορνεία και τον αγοραίο έρωτα γενικώς με την πορνεία ανηλίκων πρόβλημα του δικού του ηλίθιου εγκεφάλου είναι. Ομοίως όποιος μπλέκει την πορνογραφία με την πορνογραφία ανηλίκων κλπ.

Η ανακοινωση στα ελληνικα δεν λεει τιποτα τετοιο....Μιλαει για τον πληρωμενο ερωτα και την πορνογραφια....Ακομα και και τα πλακατ των ηθοποιων που ποσταρουν στην καμπανια γραφουνε "οι αληθινοι αντρες δεν αγοραζουν κοριτσια"....Δεν ειδα εγω κατι για παιδικη πορνογραφια....Αν εσυ δεν καταλαβες καλα τυπε δεν φταινε οι δικοι μας "ηλιθιοι εγκεφαλοι"...Λυπαμαι...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Εσύ δεν κατάλαβες. Αναφέρομαι σε όσους κάνουν τέτοιες γενικεύσεις. Και νομίζω ένα τέτοιο "μπέρδεμα" κάπου γίνεται και στην καμπάνια. Ντάξει τώρα;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Και μάλλον εδώ που τα λέμε και οι μαλακισμένες αγράμματες του Cosmopolitan το κάνουν.

"Το εμπόριο λευκής σαρκός, η πορνεία και η βιομηχανία του σεξ έχουν φτάσει να ξεπερνούν σε κέρδη ακόμα και το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Η καμπάνια Real Men Don't Buy Girls είναι η προσπάθεια κάποιων να κάνουν επιτέλους κάτι γι' αυτό. Διέδωσε* το."

*διάδωσε το σωστό.

fortigatzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλανε και τα ξεκωλοπατομουνα του κοσμοπολιτα.Αυτες ειναι οι χειροτερες πουτανες του κοσμου.Εγω εχω πολλη περισσοτερη εκτιμηση για τα κοριτσια της πιατσας,παρα για τα γαμιολια αυτα.αποτι φαινεται και οι ξενες εχουν ιδια μυαλα με τις ελλεηνιδες.Ουστ γαμιολες.50 χρονω θα πατε και θα κανετε πιπα με μασελα,και εμεις ακομα θα γαμαμε 20χρονα ρωσακια και ρουμανακια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
we dont buy them,we rent them :tooth:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εσύ δεν κατάλαβες. Αναφέρομαι σε όσους κάνουν τέτοιες γενικεύσεις. Και νομίζω ένα τέτοιο "μπέρδεμα" κάπου γίνεται και στην καμπάνια. Ντάξει τώρα;

Η καμπανια τυπε απο μονη της προκαλει συγχιση τυπε με το μυνημα(θα μπορουσαν να το εχουν σε στυλ "real men dont buy kids" και τερμα)....Η παιδικη πορνογραφια και ο εξαναγκασμος σε πορνεια ειναι αδικημα που ισοδυναμει με σταυρωμα και τσιμεντομα κατα την γνωμη μου και οποτε αν η καμπανια ειναι για αυτο τον σκοπο καλως και γινεται....Οι καριολες του κοσμοπολιταν παλι που παραπληροφορησαν τον κοσμο διαστρευλωνοντας την πραγματικοτητα και πηγαινωντας παλι το θεμα εκει που τις "ποναει"(στον πληρωμενο ερωτα γενικα και στις τσοντες παλι γενικα) αξιζουνε παρα πολλες κλωτσιες....

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και μάλλον εδώ που τα λέμε οι και μαλακισμένες αγράμματες του Cosmopolitan το κάνουν.

"Το εμπόριο λευκής σαρκός, η πορνεία και η βιομηχανία του σεξ έχουν φτάσει να ξεπερνούν σε κέρδη ακόμα και το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Η καμπάνια Real Men Don't Buy Girls είναι η προσπάθεια κάποιων να κάνουν επιτέλους κάτι γι' αυτό. Διέδωσε* το."

*διάδωσε το σωστό.

με αδικησες τυπε.... :'(  εξαπατηθηκα απο τις ελλεινιδες...  :-

fortigatzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρωτηστε μονο ποσα απο τα κοριτσια της πιατσας εχουν πτυχια,και ΤΙ  πτυχια ακριβως εχουν,και δεν θα πιστευετε στα αυτια σας με τις απαντησεις.Στο κοσμοπολιταν ολες οι πρωην μπαροβιες,κομμωτριες,μανικιουριστ γκομενες των μπουζουκιων ειναι.Ολες με ψυχολογικα προβληματα απ'τις εκτρωσεις,και τα χυσια που εχουν φαει στη μαπα ειναι

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Κατα βαθος το περιοδικο δουλευει για παρτη μας....Να μην πληρωνουμε για γαμησι, αλλα να το παιρνουμε τζαμπα απο τις ελεεινιδες :2funny: :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αφου ασχολουνται με μας του μπουρδελιαριδες πρεπει να ειμαστε πολυ σημαντικοι :2funny:

Μην το γελας τυπε....Το οτι ολοενα και περισσοτεροι αντρες στην Ελλαδα καταφευγουν σε πιο "εναλλακτικους" τροπους σεξουαλικης ικανοποιησης απο το κλασικο "πληρωνε μαλακα ακριβα το μουνι και παρακαλα να σου κατσει" μαζι με το οτι οι πωλησεις των περιοδικων τους εχουν παρει την κατρακυλα χωρις γυρισμο, εχει ενοχλησει παρα πολυ συγκεκριμενους κυκλους θυληκων "διαμορφωτων γνωμης" , οποτε θα κανουν οτι μπορουν για να μας το χαλασουν...Και δεν νομιζω να μεινουν μονο στην διασπορα ψευδων ειδησεων οπως η παραπανω....

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρωτηστε μονο ποσα απο τα κοριτσια της πιατσας εχουν πτυχια,και ΤΙ  πτυχια ακριβως εχουν,και δεν θα πιστευετε στα αυτια σας με τις απαντησεις.Στο κοσμοπολιταν ολες οι πρωην μπαροβιες,κομμωτριες,μανικιουριστ γκομενες των μπουζουκιων ειναι.Ολες με ψυχολογικα προβληματα απ'τις εκτρωσεις,και τα χυσια που εχουν φαει στη μαπα ειναι

:rockon: :rockon: :rockon:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: Τις έχει φάει η μαλακία τύπε μου. Αν δε θέλουν να πηγαίνουμε με πουτάνες να μας κάθονται ναούμ'

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom