Νέα

Καμια Γυναικα που να θηλαζει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα. Ξερεις κανενα απο εσας αγαπητοι φιλοι μου  εαν υπαρχει καμια γυναικα σε μπουρδελο, στουντιο, μασαζ και call girls που να εχει μητρικο γαλα ( να θηλαζει ) . Προς το παρον ξερω μονο την Νατα απο Αλκιβιαδου 16Β . Αλλα γαμωτο εχει μικρο βυζι. Εγω θελω μεγαλο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καλημερα. Ξερεις κανενα απο εσας αγαπητοι φιλοι μου  εαν υπαρχει καμια γυναικα σε μπουρδελο, στουντιο, μασαζ και call girls που να εχει μητρικο γαλα ( να θηλαζει ) . Προς το παρον ξερω μονο την Νατα απο Αλκιβιαδου 16Β . Αλλα γαμωτο εχει μικρο βυζι. Εγω θελω μεγαλο
ρε τυπε γιατι δεν το γυριζεις σε κατσικες;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανωμαλος;

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε μου μονο το μητρικο γαλα απο γυναικα θελω να γευτω οχι απο κατσικα η αγελαδα.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

σοκολατούχο ή άσπρο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• image052(1).jpg
    image052(1).jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 31

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το γαιδουρινο νομιζω πλησιαζει πολυ το μητρικο.για δοκιμασε :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παντως το μητρικό γάλα είναι αραιό, γλυκό και ζεστό...

δεν συνισταται για αυτούς οι οποιοι πίνουν παγωμένο φρέντο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506

Σε λάθος χώρα γεννήθηκες, φίλε...Πρέπει να πας βορειότερα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
:think: Και νόμιζα ότι μόνο έγώ έχω πρόβλημα......... :headbang: :headbang: :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom