Νέα

Κάμερες στο πριβέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Afro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Afro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τις προάλλες με μια παρέα επισκεφτήκαμε την αφροδίτη στη Δράμα. Αφου είδα μια που μάρεσε
είπα να την παρω για πριβέ ;)  :rockon: . Στο μαγαζί αυτό έχω ξαναπάει αλλα αυτή τη φορά διαπίστωσα ότι
στο χώρο για τα πριβέ είχε μια κάμερα εγκατεστημένη στη γωνία του ταβανιού :o.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτο; και γενικά το εχετε συναντήσει πουθενά αλλου;
Προσωπικά μου φάνηκε πολύ ύποπτο και δεν μπορώ υποθέσω για πιο λόγο εβάλαν κάμερα σε
τέτοιο μέρος.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τις προάλλες με μια παρέα επισκεφτήκαμε την αφροδίτη στη Δράμα. Αφου είδα μια που μάρεσε
είπα να την παρω για πριβέ ;)  :rockon: . Στο μαγαζί αυτό έχω ξαναπάει αλλα αυτή τη φορά διαπίστωσα ότι
στο χώρο για τα πριβέ είχε μια κάμερα εγκατεστημένη στη γωνία του ταβανιού :o.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτο; και γενικά το εχετε συναντήσει πουθενά αλλου;
Προσωπικά μου φάνηκε πολύ ύποπτο και δεν μπορώ υποθέσω για πιο λόγο εβάλαν κάμερα σε
τέτοιο μέρος.
Παιζει και εδω αυτο αδερφε.....
Υποτιθεται οτι ειναι για να παρακολουθουνται οι γκομενες να μην κανουν μαλακιες οποτε να μην εχει προβλημα το μαγαζι!!!!
Αλλα ειναι καθαρη μαλακια γιατι τοτε τι σοι πριβε ειναι????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ακριβως το αντιθετο:Αντιπριβε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στην αθηνα εννοω ετσι???

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μερικά πριβέ είναι τόσο σκοτεινά (π.χ. Ανατολή, Κούκλες) που μου κάνει εντύπωση τι μπορεί να γράφει η κάμερα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μερικά πριβέ είναι τόσο σκοτεινά (π.χ. Ανατολή, Κούκλες) που μου κάνει εντύπωση τι μπορεί να γράφει η κάμερα...
Α καλα εχει προχωρησει η τεχνολογια....
Δεν ξερω αν εχει παντου....σε ενα μαγαζι εχει σιγουρα,και σε ενα αλλο εχει ακομα και στους καναπεδες.....
Ενταξει καπου εχουν φοβηθει απο τα πεσιματα αλλα και εμεις παλι τι φταιμε??????

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Α καλα εχει προχωρησει η τεχνολογια....
Δεν ξερω αν εχει παντου....σε ενα μαγαζι εχει σιγουρα,και σε ενα αλλο εχει ακομα και στους καναπεδες.....
Ενταξει καπου εχουν φοβηθει απο τα πεσιματα αλλα και εμεις παλι τι φταιμε??????

εσενα τι σε νοιαζει?παντοφ_λακης δεν εισαι?
δεν πας σε τετοια μερη
δεν εχεις 2ωρη :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Duracell, μπήκες εδώ για να διαφημίσεις τις SONY?! Αν ασχολείσαι με τέτοια πάντως, θα ξέρεις ότι η SONY είναι πρωτη σαν φίρμα και διασημότητα, όχι όμως σε αποτέλεσμα λήψης βίντεο ή φωτογραφίας.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως τα περισσότερα στρίπ (για να μην πω όλα) έχουν κάμερες στο πριβέ.Αυτό γίνεται συνήθως για δύο λόγους.Ο πρώτος είνα μην πέσει κανένα γαμήσι η πίπα και έχουν πρόβλημα σαν μαγαζί για παράνομες σεξουαλικές παροχές και δεύτερον μην πάρουν οι χορεύτριες έξτρα φράγκα με άλλους τρόπους (απο μπουρμπουάρ,χρεώσεις παραπάνω απο τον τιμοκατάλογο του καταστήματος,κλέψιμο σε πελάτη κλπ).Επίσης κάμερα πέρα απο τον χώρο του μαγαζιού έχουν στο ταμείο και στον τσεκαδόρο.
Ναι είναι όντως γεγονός...Ο Big Brother ήρθε και στα στρίπ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Ακουστε τι σας λεη ο vrikolakas εχει δικιο αυτο
το κανουνε για εσωτερικη ενημερωση τα λαμογια....... :dancing: :dancing:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πχ Συγγρου 100+1....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell, μπήκες εδώ για να διαφημίσεις τις SONY?! Αν ασχολείσαι με τέτοια πάντως, θα ξέρεις ότι η SONY είναι πρωτη σαν φίρμα και διασημότητα, όχι όμως σε αποτέλεσμα λήψης βίντεο ή φωτογραφίας.

Η SONY διέθεσε πρώτη στο ευρύ κοινό την λειτουργία night-vision στις βιντεοκάμερες αλλά και στις φωτογραφικές της μηχανές (night-shot).

Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω τεχνολογία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom