Νέα

καμερες ip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
μαστορια καλησπερα .
εχω ενα θεμα εχω βαλει 2 ip αδιαβροχες καμερες ασυρματες στο μαγαζι , εχω ενα λαπτοπ μεσα και εχω βαλει το προγραμμα ip camera viewer 4 ,με ενα προγγραμα screenrecorder γραφω τι γινετε .
ομως αν θελω να τισ δω απο το λαπτοπ του στιτιου μου και να γραφω , δεν μου τισ βγαζει ,επειδη μαλλον ειναι μονο απο το μοντεμ του μαγαζιου.. υπαχει κανα προγραμμα,εκτος κινητου για λαπτοπ να τις βλεπω ???

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
η πιο ευκολη λυση ειναι να βαλεις teamviewer και στα δυο λαπτοπ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.055
Πόντοι
6.256
αφου ειναι ip θα εχουν και απομακρυσμενη προσβαση

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Eχω βαλει το bluestacks σε τρεις υπολογιστες και βλεπω τις καμερες που εχω στο γραφειο και στο σπιτι,ανετα.Φυσικα το ιδιο κανω και απο τα δυο κινητα και απο τις δυο ταμπλετες που εχω.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Μπορείς να βάλεις καταγραφικό και να μπαίνεις στο καταγραφικό για να δεις τι έγινε ή να βλέπεις live

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
οι κάμερες σου (δε λες ποιες είναι όμως),
ή θα έχουν δικιά τους εφαρμογή όπου μπορείς να συνδεθείς είτε από κινητό/υπολογιστή χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο πέρα από το να εισάγεις username/password
ή δε θα έχουν συγκεκριμένη εφαρμογή οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτές που κυκλοφορούν κάνοντας όμως τη ρύθμιση για το port forward στο router σου.

Οπότε για να σε βοηθήσει κάποιος γράψε μοντέλο κάμερας για αρχή γιατί η διαδικασία δεν είναι στανταρ για όλες

το teamviewer που αναφέρθηκε δεν είναι λύση. Είναι σα να πηγαίνεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας

OP
OP
S

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Eχω βαλει το bluestacks σε τρεις υπολογιστες και βλεπω τις καμερες που εχω στο γραφειο και στο σπιτι,ανετα.Φυσικα το ιδιο κανω και απο τα δυο κινητα και απο τις δυο ταμπλετες που εχω.

καντο λιγο πιο λιανα αν θες ,πως λεγετε αυτο κτλ ..

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να βάλετε το bluestacks . αυτό είναι android emulator. Θα το βάζατε αν δεν υπήρχε τρόπος να δείτε την κάμερα από windows και γινόταν μόνο με εφαρμογή android.
αλλά και πάλι για να συνδεθεί στο δίκτυο του καταστήματος πρέπει να έχει μια σταθερή ip, οπότε δε θα πετύχει τίποτα.
Ποια ip θα βάλει στο πρόγραμμα για να συνδεθεί στις κάμερες;

προσωπικά έχω μια sricam η οποία έχει την εφαρμογή της (μπορείς να συνδεθείς και με άλλη με προβλήματα όμως), κάνω την εγγραφή με τα στοιχεία που έχει και σε όποιο κινητό περάσω την εφαρμογή με τα στοιχεία (username, password) συνδέεται. μια άλλη που είχα ήθελε λίγη φασαρία και ρυθμίσεις στο www.noip.com/support/knowledgebase/general-port-forwarding-guide/]router[/url] για να μπορέσεις να την δεις από άλλο δίκτυο

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
[quote author=sexy_captain link= ]μαστορια καλησπερα .
εχω ενα θεμα εχω βαλει 2 ip αδιαβροχες καμερες ασυρματες στο μαγαζι , εχω ενα λαπτοπ μεσα και εχω βαλει το προγραμμα ip camera viewer 4 ,με ενα προγγραμα screenrecorder γραφω τι γινετε .
ομως αν θελω να τισ δω απο το λαπτοπ του στιτιου μου και να γραφω , δεν μου τισ βγαζει ,επειδη μαλλον ειναι μονο απο το μοντεμ του μαγαζιου.. υπαχει κανα προγραμμα,εκτος κινητου για λαπτοπ να τις βλεπω ??? [/quote]

Ναι υπαρχουν www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&biw=1280&bih=622&sxsrf=ALeKk03Q2IJ4vqzwDYiNkZBAQiDaPrI7IA%3A1605056692221&ei=tDirX4qIDcb1kwXTmKiICw&q=onvif+free&oq=onvif+free&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzICCAAyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB46BAgAEEc6BAgjECdQ1hZYzTxghk5oAHACeACAAa8IiAGPLZIBDTItMy41LjEuMC4yLjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiKsu-PpvnsAhXG-qQKHVMMCrEQ4dUDCAw&uact=5]απειρα[/url] και τζαπανταν, απ την στιγμη που υποστηριζει πρωτοκολο onvif οπως και οι περισοτερες αν οχι ολες οι κινεζιες του 20σαρικου το απλουστερο που μπορεις να κανεις ειναι δεις το μανουαλ των καμερων η να δεις κανα αυτοκολητο που θα εχουν επανω για να κανεις πορτ φοργουαρτ το ρουτερ και να βαλεις την ip του κινεζοσερβερ αν τα εχεις κανει με το που θα ανοιξεις ενα τζαμπανταν προγραμμα onvif κατα 98% θα δεις και τις καμερες σου στο λαπτοπ στο πσ κλπ....

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Θα πεις μα στο κιν μου δουλεύει, λογικο, κανεις αποδοχη τα παντα στο κιν σου με οτι αυτο συνεπαγεται στα τζαμπανταν :confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Μεταξυ σοβαρου και αστειου αν εχεις κανει τετοια μαλακια καλο θα ηταν να την κοψεις τυπε:jerking:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μεταξυ σοβαρου και αστειου αν εχεις κανει τετοια μαλακια καλο θα ηταν να την κοψεις τυπε:jerking:

Μαλακια για ποιο λογο? Υπαρχει θεμα ασφαλειας? Αυτα που γραφετε πιο πανω,απαιτουν γνωσεις στο αντικειμενο που δεν τις εχουν ολοι. Μπορει για εναν εμπειρο να ειναι απλο,αλλα για πολλους δεν ειναι. Με το bluestacks βλεπω ολες τις καμερες (που ειναι τριων διαφορετικων εταιρειων,αρα τρεις διαφορετικες εφαρμογες) στους υπολογιστες.

OP
OP
S

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26

Μαλακια για ποιο λογο? Υπαρχει θεμα ασφαλειας? Αυτα που γραφετε πιο πανω,απαιτουν γνωσεις στο αντικειμενο που δεν τις εχουν ολοι. Μπορει για εναν εμπειρο να ειναι απλο,αλλα για πολλους δεν ειναι. Με το bluestacks βλεπω ολες τις καμερες (που ειναι τριων διαφορετικων εταιρειων,αρα τρεις διαφορετικες εφαρμογες) στους υπολογιστες.

στειλε μου ενα λινκ φιλε μου σε παρακαλω πιο ακριβως ειναι το προγραμμα

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Εμ τι αλλο? δεν φημιζετε τοσο το μπλουστακς για την ασφαλεια του και αντε το να βλεπουν το μαγαζι σου οκ αλλα το να βλεπουν το σπιτι σου αλλα μπιγκ μπραδερ πιθανολογω οτι θα σε ενοχλει.. και οχι η γνωση ειναι ιδια στο επιπεδο του να αλλαξεις κωδικο στο wifi στο ρουτερ σου και εινα αστειο το να αποδεχεσαι στο αντροιντ κινητο σου τα παντα :jerking:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Εμ τι αλλο? δεν φημιζετε τοσο το μπλουστακς για την ασφαλεια του και αντε το να βλεπουν το μαγαζι σου οκ αλλα το να βλεπουν το σπιτι σου αλλα μπιγκ μπραδερ πιθανολογω οτι θα σε ενοχλει.. και οχι η γνωση ειναι ιδια στο επιπεδο του να αλλαξεις κωδικο στο wifi στο ρουτερ σου και εινα αστειο το να αποδεχεσαι στο αντροιντ κινητο σου τα παντα :jerking:

ενω με τον δικο σου τροπο δεν γινεται αυτο? Αστο,αν ειναι να ασκεις κριτικη βασιζομενος σε φημες.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
ενω με τον δικο σου τροπο δεν γινεται αυτο? Αστο,αν ειναι να ασκεις κριτικη βασιζομενος σε φημες.

Πιθανολογω δυσκολοτερα ισως και καθολου απ τα σνιφ σκανερς που γινονται αν και οπ οτι καταλαβα δεν σε πολυ ενδιαφερει, και ΟΧΙ δεν "ασκησα" κριτικη ρε τελειωμενο ναυαγιο! ειπα τι ειναι το σωστο και το ποιο ασφαλες περαν του οτι ειναι μαλακια και ασκοπο να πηγαινεις Αθηνα Θεσσαλονκη μεσ Αφρικης στα ειπανε και παραπανω αλλοι αλλα μαλλον δεν... το μυαλο σου δεν σκρολαρει , αντε παμε παλι απ την αρχη, εφοσον η καμερα ειναι onvif που ειναι ολες οι κινεζιες του 20σαρικου εδω και καμια 5 χρονια το λιγοτερο και οι οδηγιες που σου δινει ειναι ξεκαθαρες στο συνοδευτικο μανουαλ το πως μπορεις να το κανεις και οπως ειπα ειναι του τυπου του να ξες να αλλαξεις κωδικο στο ρουτερ σου, η διαδικασια ειναι γελια αλλα και η ασφαλεστερη,βρωμαει ο τοπος με οδηγιες για το πως να το κανεις, ημαρτον ρε

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Port forwarding την κάμερα πως την κανεις ;
[quote author=sexy_captain link= ]μαστορια καλησπερα .
ομως αν θελω να τισ δω απο το λαπτοπ του στιτιου μου και να γραφω , δεν μου τισ βγαζει ,επειδη μαλλον ειναι μονο απο το μοντεμ του μαγαζιου.. υπαχει κανα προγραμμα,εκτος κινητου για λαπτοπ να τις βλεπω ???

Ναι υπαρχουν www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&biw=1280&bih=622&sxsrf=ALeKk03Q2IJ4vqzwDYiNkZBAQiDaPrI7IA%3A1605056692221&ei=tDirX4qIDcb1kwXTmKiICw&q=onvif+free&oq=onvif+free&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzICCAAyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB46BAgAEEc6BAgjECdQ1hZYzTxghk5oAHACeACAAa8IiAGPLZIBDTItMy41LjEuMC4yLjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiKsu-PpvnsAhXG-qQKHVMMCrEQ4dUDCAw&uact=5]απειρα[/url] και τζαπανταν, απ την στιγμη που υποστηριζει πρωτοκολο onvif οπως και οι περισοτερες αν οχι ολες οι κινεζιες του 20σαρικου το απλουστερο που μπορεις να κανεις ειναι δεις το μανουαλ των καμερων η να δεις κανα αυτοκολητο που θα εχουν επανω για να κανεις πορτ φοργουαρτ το ρουτερ και να βαλεις την ip του κινεζοσερβερ αν τα εχεις κανει με το που θα ανοιξεις ενα τζαμπανταν προγραμμα onvif κατα 98% θα δεις και τις καμερες σου στο λαπτοπ στο πσ κλπ....

[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom