Επισκέπτης
πως να κανω το μπασιμο με τροπο να μην γινω και ρομπα
Αν φοβάσαι μη γίνεις ρόμπα,
μάλλον δεν κάνεις για καμάκι.
πως να κανω το μπασιμο με τροπο να μην γινω και ρομπα
καλε κοβεται η μαλακια δε κοβεταιbaros εκοψες το στοιχημα και αρχησες το τρεξιμο ?
περιμενουμε τις εξελιξεις τυπεκαλε κοβεται η μαλακια δε κοβεται
ποιο τρεξιμο ρε για το μουνακι εγινα φιτ
σημερα το πηρα αποφαση εβαλα τα νεα μου αθλητικα ρουχαλακια
και αφου τελειωσα μια δουλεια που ειχα πηρα την ανοδο κατα της οχτω
τη γκομενιτσα την ειχα δει να πηγαινει 8 μιση οποτε λεω ας παω πιο νωρις να με πετυχει εκει πηγαινω και ξεκιναω το τρεξιμο στους 2 πρωτους γυρους βαραινουν τα ρημαδια τα ποδια στους 4 γυρους αρχιζει μια ψιλοενοχληση στη σπληνα στον 6 γυρο γονατα μπουτια μεση αλλα εκει ακαθεκτος εγω το παλευω να μην τα πολυλογο ετρεχα απο τις 8 εως τις παρα τεταρτο το καλυτερο σημεο μου ηταν οταν εκατσα στις εξεδρες για πεντε λεπτα μιλαμε ανακουφισει η γκομενιτσα εν τελει δε φανηκε και εγω ο μαλακας σακατευτηκα τσαμπα απο την αλλη ομως ετσι οπως ημουν με τη γλωσσα εξω οχι χαμογελο να σκασω δεν θα μπορουσα παρα μονο να επεφτα στα ποδια της χμμμμμμμμμμμ καλη σκεψη αυτη
αυριο παλι μερα ειναι ελπιζω να μπορω να περπατησω για να ξαναπαω
ε τωρα τον ιδρωτα που εχυσα να μην παει χαμενος θα τον καλυψω με 2 διπιττα και μερικες μπυριτσες
που βλεπεις το αστειο
αχαχαχαχα ρεεεεεε
εισαι αστειος μερικες φορες μπραβοευτυχως που δεν επαιξες στοιχημα οτι θα ερχοτανε το κοριτσι κουβανε
οχι ρε, τρικλοποδια τους βαζωεισαι αστειος μερικες φορες μπραβο
πιστευω τα ρωσσιδια με το χιουμορ σου τα ριχνεις
που βλεπεις το αστειο
με δουλευεις ειναι η ιδεα μουTουλάχιστον κατά την προσπάθεια, θα γυμνάζεσαι κιόλας. Ελπίζω να σου γίνει συνήθεια στο τέλος.
σημερα το πηρα αποφαση εβαλα τα νεα μου αθλητικα ρουχαλακια
και αφου τελειωσα μια δουλεια που ειχα πηρα την ανοδο κατα της οχτω
τη γκομενιτσα την ειχα δει να πηγαινει 8 μιση οποτε λεω ας παω πιο νωρις να με πετυχει εκει πηγαινω και ξεκιναω το τρεξιμο στους 2 πρωτους γυρους βαραινουν τα ρημαδια τα ποδια στους 4 γυρους αρχιζει μια ψιλοενοχληση στη σπληνα στον 6 γυρο γονατα μπουτια μεση αλλα εκει ακαθεκτος εγω το παλευω να μην τα πολυλογο ετρεχα απο τις 8 εως τις παρα τεταρτο το καλυτερο σημεο μου ηταν οταν εκατσα στις εξεδρες για πεντε λεπτα μιλαμε ανακουφισει η γκομενιτσα εν τελει δε φανηκε και εγω ο μαλακας σακατευτηκα τσαμπα απο την αλλη ομως ετσι οπως ημουν με τη γλωσσα εξω οχι χαμογελο να σκασω δεν θα μπορουσα παρα μονο να επεφτα στα ποδια της χμμμμμμμμμμμ καλη σκεψη αυτη
αυριο παλι μερα ειναι ελπιζω να μπορω να περπατησω για να ξαναπαω
ε τωρα τον ιδρωτα που εχυσα να μην παει χαμενος θα τον καλυψω με 2 διπιττα και μερικες μπυριτσες
η βολβο δεν βγαινει στον δρομο αμα εχει πανω απο 3 μποφωρμε δουλευεις ειναι η ιδεα μου
για ελα να τρεξεις και συ να δουμε
αν δεν φανει συντομα θα φαει κραξιμο γι'αυτα που επαθατυπε,ωραιος δε πειραζει που δεν φανηκε το γκομενακι,αμα πηγαινεις καθημερινα καποια στιγμη θα το πετυχεις..οσο για το τρεξιματακι ξεκινα χαλαρα για αρχη με κανα δυο γυρακια κ ανεβαζε σταδιακα,αλλιως δε σε βλεπω να τη παλευεις αμα τη πετυχεις σκεφτηκες τελικα τι θα της πεις?
και να την προλαβεις στο τρεξιμο μετα δε θα εχεις αντοχες να την ρε ψοφιμιαν δεν φανει συντομα θα φαει κραξιμο γι'αυτα που επαθα
αν φανει συντομα δεν ειμαι ξεθεωμενος κατι θα κανουμε
αν και θα προσπαθω να τρεχω απο πισω της σαν το αλογο πισω απο το καροτο
τοτε θα σπασω ρεκορ
re malaka ξερεις σε ποιον μιλαςγια καμακι θα παει..
και το τελος αυτης της ιστοριας να μεινει μισος
γιατι ρε βλακα ειπα θα τη γαμησω επι τοπουκαι να την προλαβεις στο τρεξιμο μετα δε θα εχεις αντοχες να την ρε ψοφιμι