Νέα

Καμάκι online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Το διαδικτυακό καμάκι στην Ελλάδα δίνει και παίρνει. Έλληνες όλων των ηλικιών, που δεν πηδάνε στην πραγματική τους ζωή, η θέλουν και κάτι έξτρα, μπαίνουν στα άπειρα σάιτ και προσπαθούν να γνωρίσουν γκόμενες. Ο κορεσμός της καμακοαγοράς όμως καθώς και οι καφρολιγουροσυμπεριφορές στις οποίες επιδίδονται οι επίδοξοι μπήχτες έχουν δημιουργήσει μία εχθρική κατάσταση που δεν συμφέρει κανέναν. Όμως για να είμαστε δίκαιοι και οι Ελληνίδες δεν πάνε πίσω. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις μία φυσιολογική κοπέλα και να μιλήσεις μαζί της είναι σχεδόν μηδαμινές και αργά η γρήγορα οι περισσότεροι καμάκηδες παραιτούνται. Παρακάτω έκανα μία λίστα με τις Ελληνίδες που συνάντησα προσπαθώντας να γνωρίσω γκόμενες στο διαδίκτυο.

Κατηγορίες γυναικών:

1. Μπαζόλα, ψωνάρα

Έχει συνήθως ύψος από 1.50 εώς 1.60 και ζυγίζει χαλαρά 90-130 κιλά. Ζεί στην Νίκαια, Κορυδαλλό και Μενίδι. Ακούει Οικονομόπουλο, Nivo, Rous/Ρουσ/Ρουζ(ζεί ακόμη αυτός???) και ότι άλλη μαλακία παίζει το MAD καθημερινά και τρελαίνεται για την παραλιακή. Έχει τατού στην πλάτη μία πεταλούδα και φοράει βραχιολάκι στον παχουλό αστράγαλο της.

Όταν πας να της πιάσεις κουβέντα είναι απότομη και σου μιλάει λες και περνάς από συνέντευξη για δουλειά. Καθυστερεί να σου απαντήσει επειδή μιλάει με άλλους τέσσερις που είναι εξίσου απελπισμένοι με σένα. Σε γράφει σε γενικές γραμμές αν και εσύ κοπιάζεις να ανοίξεις μία συζήτηση μαζί της. Όταν τη ρωτάνε γιατί δεν έχει γκόμενο απαντάει με ατάκες τύπου “δεν υπάρχουν πια άντρες” και “γεμίσαμε αδελφές”. Το ότι τρώει εφτά σουβλάκια στην καθισιά της και είναι βαρετή και αγενής δεν έχει καμία σημασία για εκείνη…

2. Μπαζόλα, απελπισμένη

Αυτή η κατηγορία σπανίζει στην Ελλάδα επειδή ως κύρια δίοδο των ψυχικών τους προβλημάτων τα μπάζα επιλέγουν να γίνουν ψωνάρες έτσι ώστε να διατηρούν μία ψευδαίσθηση ανωτερότητας σε σχέση με τους πεοφόρους που τους τις πέφτουνε από απελπισία. Φυσικά ακόμη και οι ψωνάρες μπορεί να μεταμορωθούν σε αυτή την κατηγορία με το κατάλληλο άτομο που θα χτυπήσει τους κατάλληλους διακόπτες.

Αυτή την κοπέλα λοιπόν, αν είσαι ψιλονορμάλ άτομο μπορείς και να την ρίξεις. Και όταν λέω να την ρίξεις μιλάμε για τσιμπούκια σε πάρκα, πισωκολλητά σε πλατείες, και γαμήσια με δονητές και μαστίγια  σε ξενοδοχεία xxx στο πρώτο μισάωρο της γνωριμίας σας. Θα σε καλέσει σπίτι της ώπου θα σου κάνει μασάζ στις πατούσες, θα σου μαγειρέψει και θα σου κάνει 45 λεπτό τσιμπούκι ενώ βλέπεις τον Ολυμπιακό στην 50άρα Sony που αγόρασε με δόσεις απ τον Κωτσόβολο για να πηγαίνεις σπίτι της πιο συχνά.

Εάν έχεις καιρό να πηδήξεις αλλά δεν έχεις αυτά που χρειάζεται ένας σύγχρονος άντρας για να πηδήξει ωραίες η μέτριες γκόμενες, αυτή η κατηγορία είναι εξαιρετική περίπτωση. Προσοχή στα αφροδίσια γιατί το δίνει παντού και πάντα, χωρίς περιορισμούς και στάνταρ. Επίσης μην εκπλαγείτε αν μάθετε ότι ο πρηγούμενος της “γκόμενος” ήταν από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Νιγηρία και λοιπές τριτοκοσμικές χώρες…

3. Ειδική κατηγορία, “‘Εχω αγόρι, μένουμε μαζί και είμαι χαρούμενη. Μπήκα για χαβαλέ!”

Έλα όμως που εγώ μπήκα για να γαμήσω άρα τι μου ζαλίζεις τα αρχίδια? Ψυχραιμία. Πολλές γυναίκες λένε ότι έχουν αγόρι ενώ δεν έχουν, η έχουν αλλά θα τον κεράτωναν. Άρα χαλάρωσε και κάνε τον αδιάφορο, συνέχισε κανονικά την κουβέντα και σουτάρε την μόνο αν δείς ότι δεν προχωράει.

Σε περίπτωση που έχει όντως αγόρι, αλλά φλερτάρει μαζί σου και αναζητάει επιβεβαίωση(βλ κατηγορία “attention whore”),  βρες το αγόρι της μέσω φουμπού, κάνε τον add, και γράψε στον τοίχο του απλά ένα “Γειά σου φίλε, τι κάνεις?” Μετά διασκέδασε με την κοπέλα ενώ σε μπλοκάρει από το φουμπού της και σου στέλνει απειλητικά μυνήματα στο μσν ότι θα σε σκοτώσει αν χαλάσεις τη σχέση της. Ούτε εσένα όμως δεσποινίς χαβαλετζού θα σου άρεσε αν το αγόρι σου μίλαγε με γκόμενες στο μσν οπότε κλάσε μου τα φρύδια…

4. Μουνάρα, πραγματική

Ναι, και όμως υπάρχουν αληθινές μουνάρες που μπαίνουνε σε dating sites. Στο facebook της έχει άπειρες φώτο με τις διακοπές της στην Μύκονο, στην Ιταλία, και στην Αγία Νάπα. Μένει Γλυφάδα, Κηφισιά, Άγιο Στέφανο, Ψυχικό και Φιλοθέη. Αν δουλεύει, θα δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία, σε κάποιο κλαμπ, και γενικότερα σε οποιαδήποτε δουλειά τσιμπάει μία ωραία γκόμενα μέσα απ τις γνωριμίες της και την εμφάνιση της. Όταν ρίξεις μία ματιά στους φίλους της στο facebook θα δείς διάφορους μαυρισμένους τύπους με βερμούδα στις μισές φώτο και κουστούμι στις άλλες μισές. Αν είναι άσχημοι έχουνε μούσι, αλλιώς είναι ξυρισμένοι και φυσικά στην τρίχα. Όλοι έχουν στο προφίλ τους δουλειές τύπου PR στο τάδε κλαμπ, General Managing Director of Foreign Relations at Karavopoulos Shipping Company Co και άλλες δουλειές που δεν βρίσκει κανείς στην Χρυσή Ευκαιρία. Επίσης έχουν άπειρες φώτο από εξωτικά κλαμπ που χορεύουν με καυτές γκόμενες.

Θα μου πείς “και τι έγινε ρε φίλε? Το σημαντικό είναι που έχει και ωραία γκομενάκια με αληθινά προφίλ ,σωστά?” Λάθος! Αυτές οι γκόμενες δεν μπήκανε για να βρούνε άντρα. Δεν έχουνε ανάγκη. Τις πηδάει ο Καραβόπουλος με τους φίλους του! Αυτές συνήθως μπαίνουνε    α. Για να προμοτάρουνε τον εαυτό τους, το μαγαζί που δουλεύουνε η το προίον που προωθούνε  ή  β. Επειδή η καλή ζωή δεν σημαίνει αυτόματα και καλή ψυχική υγεία, μερικές αναζητούν online την προσοχή και τα άπειρα λιγούρικα σχόλια κάτω από τις φώτο τους.

Συμβουλή, στείλε μύνημα και σε άλλους επίδοξους γαμπρούς και γεμίστε της όλοι μαζί τον τοίχο στο φουμπου με τσόντες και μπινελίκια. Αν δεν θέλει να κάνει γνωριμίες να φύγει απ τα σάιτ γνωριμιών.

5. Μουνάρα, ψεύτικη

Κλασική περίπτωση. Τέσσερις δεκαεξάχρονοι έβαλαν φώτο μίας θεογκόμενας στο προφίλ τους και γράφουνε ατάκες “Τι κάνις αγώραρε, πάμε για κάφε?”. Υπάρχουν φήμες ότι κάποιοι περιμένουν ακόμη την Angelina Jolie σε μία καφετέρια στο Σύνταγμα…

Επίσης σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν και οι παραπλανητικές φώτο. Οι χοντρές που τραβάνε φώτο από ψηλές/πλάγιες γωνίες για να μην φαίνεται το προγούλι, η εγκυμοσύνη, η ακόμη και η ανησυχητικά φουσκωμένη κιλότα “της”. Να κλείνεις πάντα ραντεβού σε πολυσύχναστο μέρος και να φοράς αθλητικά παπούτσια για να τρέξεις αν χρειαστεί.

6. Attention whore

Αυτή η γκόμενα σου έδωσε το φουμπου της και το μσν της σχετικά εύκολα. Κάνατε μία μεγάλη συζήτηση και σου έδωσε και το τηλέφωνο της σχετικά εύκολα. Επίσης σου είπε οκ στο να βγείτε. Την άλλη μέρα σου έστειλε μύνημα στο κινητό και πριν το καταλάβεις είχατε καθημερινή επαφή. Ε ρε γλέντια, η καλύτερη σου! Αγόρασες τέσσερα πακέτα προφυλακτικά και έσωσες τις φώτο από το φουμπού της στο πισί σου για να τον παίζεις κάθε βράδυ.

Όμως ρε γαμώτο, κάτι περίεργο συμβαίνει. Ενώ σου μιλάει λες και έχετε πενταετή σχέση, κάθε φορά που της λες να βγείτε για εκείνον τον καφέ δεν μπορεί. Έχει πολλή δουλειά στην φοροτεχνική εταιρεία που εργάζεται, θα λείπει το διήμερο, ήρθε ο αδελφός της απ το χωριό και πρέπει να του κάνει παρέα κλπ κλπ κλπ. Λυπάμαι φίλε μου αλλά μόλις χαράμισες πέντε κάρτες χρόνου what’s up για το τίποτα. Η κοπέλα απλά θέλει κάποιον μαλ… εεε, άνθρωπο για να μιλάει και να νιώθει γκόμενα, να επιβεβαιώνεται πως κάπου εκεί έξω κάποιος τον παίζει για την πάρτη της. Γράψε το κινητό της σε όλους τους τηλεφωνικούς θαλάμους της Αθήνας καθώς και σε ιστοσελίδες που διαφημίζονται πουτάνες.

7. Πουτάνες κανονικές

Αυτές είναι οι μόνες γυναίκες που μπορείς να πηδήξεις σίγουρα. Έχουν προφίλ με πολύ ενδιαφέρουσες φώτο και όταν τους στέλνεις μύνημα σου γράφουνε κάτι σε στυλ “Γειά σου, με λένε Νάνσυ. Πάρε με στο 6940ΧΧΧΧΧΧ να τα πούμε. Όχι sms και αποκρύψεις”. Η ταρίφα συνήθως για να έρθουνε σπίτι σου η να πάτε σε ξενοδοχείο είναι 100+ ευρώ χαλαρά. Αν σου στείλουνε φώτο, 99% είναι φωτοσοπιά. Επίσης προσοχή στους τράβελους! Πολλοί καραφλοί τύποι με φούστες διαφημίζουν τους εαυτούς τους ως “άτριχες κουκλίτσες” και στις επιλογές προφίλ διαλέγουν “γυναίκα”. Βρε ουστ από δω!!!

8. Πιτσιρίκες

16χρονές+. Η χαρά του κάθε μικρομεσαίου που δεν έχει την κοινωνική ζωή και τα χρήματα για να βγεί με μία συνομήλικη του. Οι 16χρονές+ ανεβάζουν φώτο με τα εσώρουχα τους, ρουφώντας ένα γλυφιτζούρι, στα τέσσερα, και το στόμα με εκείνη την στραβή γκριμάτσα που πιστεύουν ότι είναι σέξυ. Έχουν πιο πολλή σεξουαλική εμπειρία από αρκετούς ενήλικους άντρες και αγνοούν επιδεικτικά τους περισσότερους συμμαθητές τους ενώ αναζητούν την προσοχή κάγκουρων και μεγαλύτερων αντρών, πάνω κάτω όπως κάνουν και οι ενήλικες γυναίκες.

Αλλά φίλε αναγνώστη, πριν κάνεις οτιδήποτε ενημερώσου για τους νόμους από έναν δικηγόρο. Το ότι οι πιτσιρίκες είναι διατεθημένες να κάνουν πράγματα δεν σημαίνει ότι σε παίρνει να μπλέκεις. Επίσης αφού ενημερωθείς νομικά, τσέκαρε την ταυτότητα της κοπέλας επειδή η 17 χρονή που σου είπε ότι μικροδείχνει, μπορεί τελικά να είναι 13χρονή που μεγαλοδείχνει. Και μετά θα έχεις εμπειρίες σεξουαλικές μόνο με τους συγκρατούμενους σου…

Υποσημείωση: Σοβαρά τώρα, ΌΛΕΣ λένε ψέμματα για την ηλικία τους και βάζουνε και τις φίλες τους στο κόλπο. Προσοχή!

9. Ψυχρή και έμπειρη που θέλει σεξ

Συχνάζει σε σάϊτ που είναι μόνο για σεξ, swinging, παρτούζες κλπ και συνήθως είναι μιλφάκι. Βασικό κριτήριο της το μεγάλο πέος. Μπορεί να το γράψει και στο προφίλ της για να ξεδιαλύνει το τοπίο “Από 20+ εκατοστά και πάνω μόνο. Μικροτσούτσουνοι μην με ενοχλείτε.” Γενικότερα αυτές οι γυναίκες βγάζουν μία ξενερωτίλα και μηδενικό ερωτισμό.

Το ότι ήθελε να δεί φώτο με τον πούτσο σου δεν σημαίνει ότι δεν θα θέλει να βγείτε για καφέ πρώτα για να την ρίξεις και να νιώσει γκόμενα. Αν σε ταλαιπωρήσει πολύ και δείς ότι ο καφές δεν βγάζει πουθενά, παράγγειλε τέσσερις πάστες και μιά καράφα καφέ, σήκω φύγε στην ψύχρα και άστην να τα πληρώσει.

10. Αφέντρες

Είναι εύκολο να πας με τα νερά της και να την συναντήσεις τελικά. Αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο επειδή θα σε θέλει μεν για ένα σωρό δραστηριότητες που θα μπορούσαν να μπούν στην κατηγορία “σεξ”, αλλά πάντως σεξ δεν θα κάνεις. Θα σε φτύσει στην μάπα, θα σβήσει τσιγάρα πάνω στις ρώγες σου και θα σε γαμήσει απ τον κώλο με ένα στραπόν χοντρό σαν πυροσβεστήρα. Εάν όμως μετά απ όλα αυτά ανακαλύψεις ότι γουστάρεις, παρακαλώ διάβασε προσεκτικά την επόμενη κατηγορία, σε αφορά.

11. Λούγκρες/τελειωμένες αδελφές/πεοθηλαστές

Και όμως, μην αναρωτιέσαι γιατί έβαλα τις λούγκρες σε αυτό το άρθρο. Κακά τα ψέμματα οι αδελφές είναι οι μεγάλοι νικητές στις διαδικτυακές γνωριμίες. Ο κάθε πισωγλέντης μπορεί άνα πάσα στιγμή να βρεί κάποιον να πηδηχτεί και αντί για έξυπνες ατάκες και πολύπλοκες στρατηγικές του αρκούν μυνήματα τύπου “Γειά, είμαι ο Βασίλης από Περισσό. Θέλεις να έρθω σπίτι σου να σου πάρω μία πίπα?” η “Την έχω 28 εκατοστά και ψάχνω για άτριχο παθητικό αγόρι να του κάνω τον κώλο πηγάδι. Πάρε ταξί και έλα.” Οι πεοτρίφτες δεν χρειάζεται ούτε να κουράζονται ούτε να προσπαθούν για να βρούνε ταίρι στο διαδίκτυο και είναι τελικά και οι πιο τυχεροί της υπόθεσης, αν εξαιρέσει φυσικά κανείς τους καταπονημένους κώλους τους.

Το συμπέρασμα είναι πως αν τελικά περιμένεις ότι το να γαμήσεις μέσω ίντερνετ είναι εφικτό κάνεις λάθος. Ναι, αν είσαι όμορφος η γενικότερα πάνω απ τον μέσο όρο, την έχεις μεγάλη, η το φουμπού σου σε δείχνει σε άπειρες φωτογραφίες να διασκεδάζεις με μεγάλες παρέες και γκόμενες τότε μπορεί να πηδήξεις. Αλλά αυτοί που έχουνε γαμάτη κοινωνική ζωή, χρήματα και γκόμενες δεν χρειάζονται το διαδίκτυο για να πηδήξουν. Το διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους να κωλοβαρέσουν, να χαραμίσουν τον χρόνο των άλλων και άαααααααμα κάτσει καμία πολύ καλή περίπτωση να πηδήξουνε. Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Οπότε φίλε μου ποιά είναι η επιλογή σου? Η μείνε με το πουλί στο χέρι, ή αποδέξου ότι οι περισσότερες γκόμενες που θα κάτσουνε σε εσένα είναι μπαζόλες ή σκαρφάλωσε το κοινωνικό/οικονομικό τοτέμ.

[URL unfurl="true"]http://diogenhsthedog.wordpress.com/2012/07/17/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9-online/[/url]

leonardosR

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα πάλι το 5 μου έχει τύχει πολλές φορές...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οπότε φίλε μου ποιά είναι η επιλογή σου? Η μείνε με το πουλί στο χέρι, ή αποδέξου ότι οι περισσότερες γκόμενες που θα κάτσουνε σε εσένα είναι μπαζόλες ή σκαρφάλωσε το κοινωνικό/οικονομικό τοτέμ.

[URL unfurl="true"]http://diogenhsthedog.wordpress.com/2012/07/17/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9-online/[/url]

Και η τεταρτη ειναι να γινεις πουτανιαρης  :sunglasses:

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Αυτό το 6 ρε φίλε με καταδιώκει!!! Οι 8 στις 10 είναι έτσι!!! :headbang:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αυτό το 6 ρε φίλε με καταδιώκει!!! Οι 8 στις 10 είναι έτσι!!! :headbang:
ναι αλλα καποιος τις πηδα και δεν ειναι ευχαριστημενες μαζι του αρα και παλι δεν κολα αυτα που λεει ο μιστερ πιο πανω

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εμένα παντως μου εχουν τυχει απίστευτες φάσεις και με κάλεσαν σε σπίτια για όργια αλλα φοβήθηκα μη βρεθω με εναν νεφρο λιγότερο και τις γείωσα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εμένα παντως μου εχουν τυχει απίστευτες φάσεις και με κάλεσαν σε σπίτια για όργια αλλα φοβήθηκα μη βρεθω με εναν νεφρο λιγότερο και τις γείωσα
κοψε την πολυ τηλεοραση και το ΤΑΡΑΤΑΤΑ (το περιοδικο)  :jerking:    με το συμπαθιο βεβαια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ειπαμε και χθες στην ψηφοφορια... το καμακι απο ιντερνετ εχει πεθανει

τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν ολοι οσοι ψηφισανε την 1η επιλογη καταλαβαν οντως

και προσεξαν που ελεγα οτι ψηφιστε την μονο αμα οντως εχετε βγαλει καποια ραντεβου απο κοντα.

Απο δικη μου εμπειρια παντως αλλα και φιλων οι γνωριμιες απο νετ ειναι dead. Προσοχη δεν μιλαμε για εξαιρεσεις... πχ 10 στους 100 βρηκανε κατι καλο....

Οσο για τις γκομενες που ψάχνουνε ψυχολογο και να λενε τα προβληματα τους μου ειχε τυχει και μενα κατι τετοιο... το μυστικο ειναι το εξης ....

οταν παει να σας αρχισει ιστοριες για άλλους... εκει πρεπει να βρειτε εναν τροπο να τζάσετε χωρις να τσακωθειτε.... το να καθεσαι να πιστευεις οτι θα σε νομισει για ευγενικο επειδη θα δειξεις οτι την ακους ειναι μαλακια μεγαλη. Να την ακους για την ιδια και για εσας τους 2 οχι για να λεει για αλλους. Προσοχη σε αυτο μεγαλη γινεται συχνα... τελικα αυτη που λεω ειδε οτι δεν τσιμπησα και δεν της εκανα τα κεφια και μετα απο πολυ καιρο με εσβησε απο μονη της...

Την ειχα παρει πρεφα απο την αρχη ομως... και ημουν προετοιμασμενος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισης για την κατηγορια που ειπατε (επειδη αυτη που ειπα εγω πιο πανω ηταν Εκτος Αθηνων)

Αν η αλλη ΔΕΝ μενει εκτος Αθηνων λοιπον
μην το αφήσετε να πάει πανω απο 2 βδομαδες χωρις εξοδο....
στις 2 βδομαδες με καθημερινη επικοινωνια το πραγμα καιγεται.
10-15 μερες το πολυ. Γιατι η πιθανοτητα να σε δουλευει απο εκει και υστερα
ειναι μεγαλη. Αν γουσταρει πραγματικα δεν θα το αργησει ουτε η ιδια.... θα βρει τροπο
ή θα ερθει με καμια φιλη... αυτα οτι και καλα φοβουνται ειναι πιπες.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το 6 μου εχει τυχει αρκετες φορες

To 6 μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές στο φβ. Γι αυτό και έπαψα να μιλάω σε πουτανίτσες από εκεί γιατί πολύ δύσκολα να βγάλεις κάτι αν είναι εντελώς άγνωστες και η μόνη γνωριμία σας είναι μέσω φβ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
;)

εννοειται...

Το θεμα ειναι να χρησιμοποιουμε το νετ αποδοτικα....

Μαλακια δεν ειναι να τρως χρονο και να μη βγαζεις τιποτα???

πρεπει να προλαβαινεις καταστασεις...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε ξερω απο που εκανε copypaste ο τυπος τις ''κατηγοριες'' αλλα προσεχτε μαλακες γιατι τυχαινουν και ασχημα πραγματα...κι επειδη η αγαμια στο νεοελληνα παει συννεφο αμα σας την πεσει κανα μπαζο που λετε προσεχτε να βαλετε καποτα γιατι απ τα λιγα σωστα που γραφτηκαν ειναι οτι μερικες που γαμιουνται αβερτα ουτε προφυλαξεις παιρνουν ουτε τιποτα...

την υγεια σας να σκεφτεστε πανω απ ολα...το λεω γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δε πολυγαμανε  οπως φαινεται...κι αμα βρουν καμμια θα την πλακωσουν στα ακαποτα με τη μια   :jerking:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Σώπα ρε bold.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όποιος τρόπος υπάρχει για να φλερτάρεις (και αποδίδει) καλός είναι.

Μην βάζετε καλούπια. Μαλακία είναι.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
δε ξερω απο που εκανε copypaste ο τυπος τις ''κατηγοριες'' αλλα προσεχτε μαλακες γιατι τυχαινουν και ασχημα πραγματα...κι επειδη η αγαμια στο νεοελληνα παει συννεφο αμα σας την πεσει κανα μπαζο που λετε προσεχτε να βαλετε καποτα γιατι απ τα λιγα σωστα που γραφτηκαν ειναι οτι μερικες που γαμιουνται αβερτα ουτε προφυλαξεις παιρνουν ουτε τιποτα...

την υγεια σας να σκεφτεστε πανω απ ολα...το λεω γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δε πολυγαμανε  οπως φαινεται...κι αμα βρουν καμμια θα την πλακωσουν στα ακαποτα με τη μια   :jerking:

το κείμενο είναι δικό μου, εγώ το έγραψα. Και ναι, δεν προσέχουν καθόλου τα μπάζα ειδικά αλλά και οι πιτσιρίκες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
To 6 μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές στο φβ. Γι αυτό και έπαψα να μιλάω σε πουτανίτσες από εκεί γιατί πολύ δύσκολα να βγάλεις κάτι αν είναι εντελώς άγνωστες και η μόνη γνωριμία σας είναι μέσω φβ.

πισατευω παιζουν πολλα ψυχακια κ καλυτερα που δεν καθεται ραντεβου γτ δεν ξερεις με ποιου ς θα σε περιμενει κ τι προθεσεις θα εχει
θυμησου κ την τελυταια ιστορια με τους αλβανους με το προφιλ γκομενας κ τι εγινε

καλυτερα να μενει στο καυλαντισμα στο νετ κ να λεμε εδω καμια μαλακια να γελαμε

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10

τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν ολοι οσοι ψηφισανε την 1η επιλογη καταλαβαν οντως

και προσεξαν που ελεγα οτι ψηφιστε την μονο αμα οντως εχετε βγαλει καποια ραντεβου απο κοντα.

Απο δικη μου εμπειρια παντως αλλα και φιλων οι γνωριμιες απο νετ ειναι dead. Προσοχη δεν μιλαμε για εξαιρεσεις... πχ 10 στους 100 βρηκανε κατι καλο....

φιλε boldemort νομιζω δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχουν πεθανει οι γνωριμιες μεσα απο το νετ γιατι ο καθενας ξερει τις περιπτωσεις του κυκλου του!παντως εγω θεωρω οτι λογω τις κρισης ο κοσμος ξαναγυρισε στα τσατ πολυ περισοτερο αφου βγαινει δυσκολοτερα απο το σπιτι!απο εκει και περα παντως οπου και να γνωρισεις μια γκομενα ειναι πως θα χειριστεις το πραγμα!το σιγουρο ειναι οτι εχει πολλες ψυχασθενεις η οποιες για πλακα σου γινονται τσιμπουρι και επισης εχει και μια κατηγορια που ειναι απελπισμενες και ψαχνουν γαμο και το γραφουν στα ισια στο προφιλ τους!!αλλα ρε φιλε αυτες λεμε ελλεεινιδες αλλα οταν το καθε μπαζο παει και βαζει φωτο και απο κατω 200 μαλακες γραφουν εισαι θεα εισαι μουναρα και πως θα γινει να σε γνωρισουμε......τι περιμενεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom