sweet_old1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ε ειδες που σου λεω...κοντα εισαι
στην ελλαδα μου εχει τυχει 5 φορες σε 35 χρονια,
εξω μου εχει τυχει 5 φορες σε 2 μηνες.
Δηλαδη, το να ερθει γκομενα να σου μιλησει απο μονη της με καποια αφορμη, αν εισαι μονος σου,
δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο;
Υπάρχει αλλά πρέπει να είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.Πολλοί έχουν κάνει σχέσεις έτσι.Βασικά αν δεν την έπεφταν και οι γκόμενες,το ποσοστό μπακουριών θα ήταν πολλαπλάσιο.
Κοίτα φίλε τα λες σωστά τώρα άμα το φιδιαζεις το θέμα λίγο παραπάνω αυτό δεν το ξέρω είσαι όμως εγωκεντικος αρκετά αυτό φαίνεται .εχω 2-3 χαρακτηριστικα που δεν τα συναντας σε αλλους
τα 2 μπορω να σου τα πω
για το 3ο δεν ξερω
ρε φίλε για να στην πέφτουν τόσες γκόμενες πρέπει να είσαι σε μέρος που να είναι πέρασμα.πχ εκδοτήρια του ΗΣΑΠ και να είσαι πολύ εμφανίσιμος .και για να στην πέφτουν πιτσιρίκια πρέπει να είσαι διάσημος και μικρός σε ηλικία από μόνες τους στο βαθμό που το λες εσύ.ακομα και ferari να έχεις μια γυναίκα απλά θα προκαλέσει να πας να την πέσεις εσύ .όχι να σ ζητάνε κινητό χύμα.προσωπικα μου ειναι το ιδιο
ειτε με παρεα ειτε μονος το ιδιο και το αυτο
αν η γκομενα σε γουσταρει δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο
δεν θελω να παινεψω τα γενια μου
αλλα εβδομαδιαια μου την πεφτουνε απο μονες τους κατα μεσο ορο 10-15 γκομενες
ειτε ομαδικα (2-3 μαζι) ειτε μονες τους
ουτε καν να κανω την κινηση εγω
εγω παντος στο μετρο ολες σαν αλαφιασμένες της βλέπω να τρέχουνρε φίλε για να στην πέφτουν τόσες γκόμενες πρέπει να είσαι σε μέρος που να είναι πέρασμα.πχ εκδοτήρια του ΗΣΑΠ και να είσαι πολύ εμφανίσιμος .και για να στην πέφτουν πιτσιρίκια πρέπει να είσαι διάσημος και μικρός σε ηλικία από μόνες τους στο βαθμό που το λες εσύ.ακομα και ferari να έχεις μια γυναίκα απλά θα προκαλέσει να πας να την πέσεις εσύ .όχι να σ ζητάνε κινητό χύμα.
Η να είσαι ένστολος και πολύ ωραίος και να ξύνεις τα αρχιδια σ στα Έβερεστ
τι να σου πω ρε τυπε
δυσκολο να το πιστεψεις αν δεν το δεις
και εγω στην θεση σου δεν θα με πιστευα
αλλα τι να κανω
ερχονται και μου την πεφτουνε
μερικες μαλιστα πολυ εντονα
δλδ πως σου την πεφτουνε? τι σου λενε?
Μου αρέσει που σας δουλεύει όλους και έχετε ψαρώσει και ψάχνεστε.
Εσείς ρε αμα οδηγούσατε αμάξι 100.000+ και σας την πέφτανε 5-5 οι γκόμενες καθημερινά στου Βου θα περνάγατε την ώρα σας και θα προσπαθούσατε να πεισετε τους άλλους οτι έχετε χρυσό πούτσο και σας την πέφτουν βροχή οι γκόμενες?
δλδ πως σου την πεφτουνε? τι σου λενε?
μην φωναξεις μονο χρυση αυγη αν αγαπας τη ζωη σουΒρισκομαι εξαρχεια και κανω παιχνιδι με γκομενιτσες στην πλατεια
Κάθονται και πιστεύουν τύπο που λέει πως του την πέφτουν 234523453245 γκόμενες και μπαίνει στο bourdela.com
Καμία ελπίδα.
Αποκλειεται με τετοια ατακα να μην σου καθησαν τυπε. :S :S :S
Αποκλειεται με τετοια ατακα να μην σου καθησαν τυπε. :S :S :S
Αν είσαι εμφανίσιμος τύπε επόμενο είναι.προσωπικα μου ειναι το ιδιο
ειτε με παρεα ειτε μονος το ιδιο και το αυτο
αν η γκομενα σε γουσταρει δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο
δεν θελω να παινεψω τα γενια μου
αλλα εβδομαδιαια μου την πεφτουνε απο μονες τους κατα μεσο ορο 10-15 γκομενες
ειτε ομαδικα (2-3 μαζι) ειτε μονες τους
ουτε καν να κανω την κινηση εγω