κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.960
- Πόντοι
- 19.795
9.Φοραει μαγιο 3 νουμερα μικροτερο αλλα οχι τανγκα; Αν ειναι ψηλη ειναι Σερβα αν ειναι κοντη ειναι Ιταλιδα
Με τα αγγλικά δεν κάνεις πολλά πράγματα.Πλέον οι παίκτες μιλάνε αρκετές γλώσσες.Δικές μου συμβουλές για καμάκι.
1.Κόβεις τη γκόμενα από ποιο μέρος είναι.Στόχος:Αναγνώριση της Σλαύας.Πώς αναγνωρίζουμε τη Σλαύα και πώς ξέρουμε αν πρόκειται για Τσέχα,Σλοβάκα Πολωνέζα ή Ρωσίδα.Πρακτικές συμβουλές:
1.Φοράει σκουλαρίκια;Αν όχι,δεν είναι Σλαύα.Μόνο οι γερμανοειδείς πιστεύουν οτι τα αυτιά τους είναι ωραία και δεν φοράνε σκουλαρίκια.Συνεπώς το πρώτο πράγμα που προσέχουμε στις γκόμενες είναι αν φοράνε σκουλαρίκια.
Μεγάλα σκουλαρίκια φοράνε οι Τσέχες και οι Πολωνέζες.
2.Φοράει παντελόνι με σχέδιο;Αν ναι είναι Ρωσίδα.
3.Φοράει τακούνια;Αν όχι,δεν είναι Ρωσίδα.
4.Εχει πολύ έντονο άρωμα;Αν ναι,είναι Ρωσίδα.
5.Στην παραλία αν φοράει τάνγκα,αποκλείεται να είναι Πολωνέζα.Μπορεί να είναι Τσέχα,Σλοβάκα ή Ρωσίδα.Αν φοράει τακούνια με μαγιό ή σορτσάκι στην παραλία είναι πάντοτε Ρωσίδα.
6.Φοράει μαύρο μαγιό;Εάν ναι είναι Σέρβα.Οι Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες δε φοράνε ποτέ μαύρα μαγιό.(φοράνε συνήθως οι Βαλκάνιες Σέρβες,Ελληνίδες κτλ)
7.Φοράει διαφανή ρούχα;Είναι πιθανότατα Ρωσίδα.
8.Ο μισός κώλος(το κάτω μέρος) είναι έξω από το σορτσάκι;Εδώ η απάντηση είναι δύσκολη γιατί το pul zadek(μισός κώλος στα τσέχικα) είναι δημοφιλές σε όλες τις Σλαύες(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες,Σέρβες,Ρωσίδες).Χρειάζεται προσοχή στο είδος από σορτσάκι που φοράει για να βγάλεις συμπέρασμα για την εθνικότητα(χαλαρό π.χ. σημαίνει Πολωνέζα) αλλά αυτό χρειάζεται βαθιά ανάλυση.
Για να την πέσεις σε Ελληνίδα:
1ο Βήμα) Αγοράζουμ ένα μπρελόκ με το σήμα της Μερσεντές και περνάμε σε αυτό τα κλειδιά απο το Φιατ, Σκοντα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχουμε.
2ο Βήμα) Την προσεγγίζουμε στο μπαρ και ανοίγουμε κουβέντα "Να σε κεράσω ένα ποτό;" αφού πρώτα αφήσουμε το μπρελόκ με τα κλειδιά και το σήμα της Μερσεντες να φαίνεται φαρδύ πλατύ πάνω στο μπαρ...
3ο Βήμα) Την ξεκολιάζουμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει και υποσχόμαστε οτι ΜΕΤΑ θα πάμε βόλτα με την κάμπριο μερσεντές μας
4ο Βήμα) Οσο κάνει μπανιο μετά το σεξ και ετοιμάζεται για τη βόλτα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
Για να την πέσεις σε Ελληνίδα:
1ο Βήμα) Αγοράζουμ ένα μπρελόκ με το σήμα της Μερσεντές και περνάμε σε αυτό τα κλειδιά απο το Φιατ, Σκοντα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχουμε.
2ο Βήμα) Την προσεγγίζουμε στο μπαρ και ανοίγουμε κουβέντα "Να σε κεράσω ένα ποτό;" αφού πρώτα αφήσουμε το μπρελόκ με τα κλειδιά και το σήμα της Μερσεντες να φαίνεται φαρδύ πλατύ πάνω στο μπαρ...
3ο Βήμα) Την ξεκολιάζουμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει και υποσχόμαστε οτι ΜΕΤΑ θα πάμε βόλτα με την κάμπριο μερσεντές μας
4ο Βήμα) Οσο κάνει μπανιο μετά το σεξ και ετοιμάζεται για τη βόλτα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
Για να γαμήσετε εύκολα καλοκαίρι τα μυστικά είναι δύο:
1. Μάθετε να χορεύετε
2. Πάτε σε μαγαζιά που πέφτει μπόλικος χορός
Ή απλα σταματήστε να μιλάτε πολυ.
Και να θυμάστε έναν χρυσό κανόνα:
1. αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να κάνει την κοπέλα να αισθανθεί πουτάνα ή εύκολη.
Οι λέξεις έχουν την ύπουλη ικανότητα να ερμηνεύονται συμφωνα
με τις ανασφάλειες ή τα απωθημενα του καθενος/καθεμιανης... ετσι εξηγειται το γεγονος οτι καποιοι/καποιες πειραζονται απο κάποια λέξη ενω απο την ίδια δεν θα πειραχθουν κάποιοι αλλοι.
Επειδη δεν ξερεις εκ των προτερων ποια λεξη θα ενεργοποιησει καποιο απωθημενο που θα αποβει εις βαρος σου -περα απο τις αυτονοητες λεξεις που θα πειραζαν την οποιαδηποτε- καλο θα ηταν να μην μιλας και παρα πολυ! Ή εστω να προσεχεις τα οσα λες.
γι αυτό τύπε ΧΟΡΟΣ και ΠΙΩΜΑ κι οτι είναι να γίνει θα γίνει. Εξ άλλου στις διακοπές τους οι γκόμενες είναι πολύ αλλού και βαριούνται να μιλάνε ειδικά συζητήσεις του τύπου "καμάκι".
Φυσικά μιλάμε πάντα για ξένες καθότι η ελληνίδα την θέλει τη συζήτησή της για να δει τι μερος του λογου είσαι, μπας και πιάσει κανά λαβράκι (αγάμητο βουτυρόπαιδο, τρελαμένο τεκνό μου μόλις χώρισε, κλπ)
ε νταξει ειτε την πεσεις σε ελλεινιδα οπως λες.. ειτε σε αμερικανιηδα
πιανει το παραπανω που ειπα... βασικα δεν ειναι τεχνικη καμακιου η παραπανω... ειναι απλα ενα αξιωμα για να μην ξενερωσει η γκομενα. Δεν την ριχνεις με το να μην μιλας πολυ εννοειται εκτος και αν καποια φτιαχνεται απο αυτο. Ειναι ευμεταβλητοι οι κανονες του γκειμ με τις γκομενες.
Για να γαμήσετε εύκολα καλοκαίρι τα μυστικά είναι δύο:
1. Μάθετε να χορεύετε
2. Πάτε σε μαγαζιά που πέφτει μπόλικος χορός
και τι κανει ενας pua σε ενα ταπεινο μπουρδελοσαιτ?Παιδιά καλησπέρα. Κατ' αρχήν μπράβο στον hotyan για τις πληροφορίες. Τώρα όμως που πέρασε το καλοκαίρι τι θα λέγατε να σας πω τι κάνω εγώ για να ρίξω Ελληνίδα? Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για τους ξένους PUA ή όπως λέμε ελληνικά "καμάκια", λοιπόν είμαι ένας από αυτούς αλλά στο ελληνικό!
Όχι δεν είμαι ψώνιο, Πριν 5 χρόνια τους ανακάλυψα και έχω βρεθεί με 2 από αυτούς για προσωπική εκπαίδευση και 5 χρόνια εφαρμογής όλων αυτών στα ελληνικά δεδομένα πλέον μπορώ να πω την δική μου ιστορία και σε όποιον θέλει εντελώς τσάμπα ας δει το blog μου .
Εκεί θα βρείτε σχεδόν ότι χρειάζεστε για να καμακώσετε όποια γουστάρετε. Ελπίζω έτσι να μην σαμποτάρω το βιβλίο που γράφω! Αλλά και έτσι αν είναι μια ιστορία επιτυχίας απο όποιον δοκιμάσει θα ήταν αρκετή αποζημίωση.
Σας περιμένω,
maxt
ρε με τους μαριαννες και τις μαριαννες που βλεπουνε σκαλοπατι το σαιτ...
Καλή ερώτηση και θα απαντήσω. Τσέκαρα την επισημότητα στο blog μου και είδα αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο του site οπότε είπα να προσεγγίσω την κοινότητα αυτή. Είναι λογικό νε θέλουν να με διαψεύσουν πολλοί. Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί, εκείνοι θα χάσουν. Με ενδιαφέρουν τα παιδιά που θέλουν πραγματικά να κάνουν κάτι για την σεξουαλική τους ζωή και να πάρουν την ζωή στα χέρια τους.
Μπορώ να βοηθήσω τον οποιονδήποτε να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο φόβο του σύγχρονου άντρα. Τον φόβο της πρώτης προσέγγισης.
Κάποιος πόσταρε το βίντεο του Mystery από την σειρά reality που είχε. Τα έχω δει με τα μάτια μου και κυριότερο τα έχω κάνει. Δεν είμαι PUA, είμαι απλά κάποιος που ψάχτηκε και αποφάσισε ότι θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Το πιο δύσκολο πράγμα στο καμάκι δεν είναι η ατάκα ή η προσέγγιση. Είναι να σηκωθείς από το κωλόπισο και να πας για ένα χαλαρό ποτάκι.
Θέλω να ατνιδράσετε στα όσα γράφω στο blog και είτε καλά είτε κακά σχόλια να τα συζητήσουμε.
maxt