El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Πάμε για την πρώτη θέση στο poll! Zizou allez!Zizou the best
Πάμε για την πρώτη θέση στο poll! Zizou allez!Zizou the best
Νομίζω ο BatistutaΟπότε ποιος είναι για σένα ο κορυφαίος τα τελευταία 25 χρόνια;
Νομίζω ο Batistuta
Δεν το νομίζω. Ακόμα και "περιορισμένος" στη Φιορεντίνα, κατάφερνε να ξεχωρίζει σαν κάτι το παραπάνω. Αν πήγαινε σε ομάδες με πιο σκληρό ανταγωνισμό, μπορεί και να καιγόταν. Απο τετοια παραδείγματα, έχουμε ένα κάρο. Γεωρφάτος... πήγε στην Ίντερ και εξαφανίστηκε στον πάγκο. Σεϊταρίδης. Πήγε στην Ατλέτικο και πέθανε η καριέρα του. Και, το ανάποδο... Βαζέχα, Τζόρτζεβιτς...Ο Μπατιστούτα έκανε μαλακία που έφαγε όλη την καριέρα του στη Φιορεντίνα.Αν πήγαινε Γιουβέντους,Μίλαν κλπ θα είχε πάρει τίτλους και θα ήταν πιο ψηλά.
ίσως το καλύτερο δεξί μπακ της εποχής του.μαζί με ρομπέρτο κάρλος έδιναν φτερά στην Βραζιλία.περασμένα μεγαλεία...Θα ψηφιζα Ρονάλντο (τον παλιό,τον ορθόδοξο!), αλλά προσωπικά μου άρεσε κάποιος άλλος.
Τον είδα πρώτη φορά στο ΠΚ του '94, ήμουν 10 χρονών τότε, όταν μπήκε σαν αλλαγή στη θεση του τραυματία Jorginho στον τελικο με την Ιταλια. Πρόκειται φυσικά για τον Marcos Evangelista de Moraes, γνωστό και ως Cafu.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης.
Καλά εκείνη η Βραζιλία απλά δε παιζόταν... και ούτε θα μάθουμε πως παραδόθηκε αμαχητί το 98 στον τελικό.ίσως το καλύτερο δεξί μπακ της εποχής του.μαζί με ρομπέρτο κάρλος έδιναν φτερά στην Βραζιλία.περασμένα μεγαλεία...
ναι αυτό δεν μου κολλάει καθόλου καλά..έφαγε 3 μπαλάκια χωρίς γκολ ..εκείνη η Βραζιλία που το 2002 τους έκανε πλάκα (γκολάρα ροναλντίνιο στο ματς με Αγγλία)Καλά εκείνη η Βραζιλία απλά δε παιζόταν... και ούτε θα μάθουμε πως παραδόθηκε αμαχητί το 98 στον τελικό.
Δεν το νομίζω. Ακόμα και "περιορισμένος" στη Φιορεντίνα, κατάφερνε να ξεχωρίζει σαν κάτι το παραπάνω. Αν πήγαινε σε ομάδες με πιο σκληρό ανταγωνισμό, μπορεί και να καιγόταν. Απο τετοια παραδείγματα, έχουμε ένα κάρο. Γεωρφάτος... πήγε στην Ίντερ και εξαφανίστηκε στον πάγκο. Σεϊταρίδης. Πήγε στην Ατλέτικο και πέθανε η καριέρα του. Και, το ανάποδο... Βαζέχα, Τζόρτζεβιτς...
Τσάμπιονς λίγκ μπορεί να έπαιρνε, αλλά τι να το κάνεις άν το έπαιρνε παγκίτης; Αυτό εννοώ "θα καιγόταν". Θα έπρεπε να διεκδηκήσει τη θέση απο φτασμένους και, με βαρύ όνομα παίχτες στη Γιουβέντους.Δε νομίζω να καιγόταν.Εδώ πήγε στα τελειώματά του στη Ρόμα και πήρε πρωτάθλημα.Αν πήγαινε νεότερος σε καμιά Γιουβέντους που τότε μεσουρανούσε,σίγουρα θα έπαιρνε και τσάμπιονς λιγκ.
Ο Γεωργάτος στην Ίντερ είχε ξεκινήσει φοβερά,αλλά γύρισε πίσω επειδή του έλειπε ο φραπές.Ο Σειταρίδης πιστεύω ήταν ο πιο τυχερός ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ.Του έκατσε εκείνο το γκολ με τη Μάντσεστερ και με 1-2 χρόνια μπάλα κονόμησε για 10 ζωές.Μαγκιά του.
ναι αυτό δεν μου κολλάει καθόλου καλά..έφαγε 3 μπαλάκια χωρίς γκολ ..εκείνη η Βραζιλία που το 2002 τους έκανε πλάκα (γκολάρα ροναλντίνιο στο ματς με Αγγλία)
Εντάξει είναι όντως περίεργη η τόσο κακή εμφάνισή τους στον τελικό αλλά χωρίς καμία απόδειξη δεν μπορούμε να πούμε κάτι στα σοβαρά. Επίσης μιλάμε για μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα που την 3ετια 1998-2000 δεν παιζόταν, πήρε μουντιάλ και euro δίκαια νομίζω :Οι Βραζιλιάνοι πούλησαν το ματς,αυτό έγινε
ξεροεχυνα με γεωργατο, μεγαλο ταλεντοΟ Γεωργάτος στην Ίντερ είχε ξεκινήσει φοβερά
Εντάξει είναι όντως περίεργη η τόσο κακή εμφάνισή τους στον τελικό αλλά χωρίς καμία απόδειξη δεν μπορούμε να πούμε κάτι στα σοβαρά. Επίσης μιλάμε για μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα που την 3ετια 1998-2000 δεν παιζόταν, πήρε μουντιάλ και euro δίκαια νομίζω :
Fabien Barthez, Blanc, Desailly, Lizarazu, Thuram, Deschamps, Vieira, Pires, Petit, Karembeu, Djorkaeff, Henry, Trezeguet, Wiltord & Anelka (2000), κλπ.
Α, και ο... Z*I*D*A*N*E
Οι Βραζιλιάνοι πούλησαν το ματς,αυτό έγινε
Στοιχεία, δεν παίζει να βγούν έτσι απλά στη δημοσιότητα. Το θέμα είναι, το ποσο αντίθεση προκαλεί ο τελικός με την εν γένει πορεία της Βραζιλίας στο μουντιάλ. Mε 14 γκόλ σε έξι αγώνες, το να μην σκοράρει ούτε καν ένα στον τελικό, είναι λιγάκι... περίεργο να το πω; Αλλοπρόσαλο να το πω; Πάντως, δε σε αφήνει να λές "α, οκ, μια χαρά ματσάκι"Εχεις στοιχεια για αυτο που λες?
Αν ειναι ετσι τοτε καθε ματς που ο αντιπαλος θεωρητικα εχει καλυτερη ομαδα πρεπει να νικαει παντα.Αν χασει εχει στηθει.
Εχεις στοιχεια για αυτο που λες?
Αν ειναι ετσι τοτε καθε ματς που ο αντιπαλος θεωρητικα εχει καλυτερη ομαδα πρεπει να νικαει παντα.Αν χασει εχει στηθει.
τζιοβανι.....τελεια
αποτελεσματικοτερος
ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ