You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ GERMAON.ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΛΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.
ΒΑΛΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΣΥΓΝΩΜΗ GERMAON.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ.ΗΜΑΣΤΕ ΟΚ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΟΙΦ,ΑΝ Κ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΚΟ
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ο ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΕΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ .
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Δε μπορώ να πώ με βεβαιότητα ποιος/ποιοι έχουν υπάρξει οι καλύτεροι, αλλά είμαι σε θέση να σας πώ ποιοι παίκτες μου έχουν μείνει εμένα:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιόχαν Κρόιφ
Μάρκο Φαν Μπάστεν
ΣΚΩΤΙΑ
Κένι Νταλγκλίς
ΑΓΓΛΙΑ
Κέβιν Κήγκαν
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Τζώρτζ Μπεστ
Γκόρντον Μπανκς
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Λόταρ Ματάους
Φραντς Μπεκενπάουερ
ΓΑΛΛΙΑ
Μισέλ Πλατινί
Ζινεντίν Ζιντάν
ΙΤΑΛΙΑ
Μπρούνο Κόντι
Πάολο Μαλντίνι
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιόχαν Κρόιφ
Μάρκο Φαν Μπάστεν
ΣΚΩΤΙΑ
Κένι Νταλγκλίς
ΑΓΓΛΙΑ
Κέβιν Κήγκαν
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Τζώρτζ Μπεστ
Γκόρντον Μπανκς
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Λόταρ Ματάους
Φραντς Μπεκενπάουερ
ΓΑΛΛΙΑ
Μισέλ Πλατινί
Ζινεντίν Ζιντάν
ΙΤΑΛΙΑ
Μπρούνο Κόντι
Πάολο Μαλντίνι
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τί μας βάζεις πάλι ρε germaon... Μεγάλες παιχτούρες όλοι τους. Τί να διαλέξει κανείς!!!!!Σαν όνομα τη μεγαλύτερη αποδοχή έχει ο Ιπτάμενος Ολλανδός (όχι του Βάγκνερ!!!).Προσωπικά, δεν τον έχω προλάβει, όπως και πολλούς από τη λίστα. Έχω προλάβει όμως το ΜΕΓΑ Μάρκο Φαν Μπάστεν, ο οποίος είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος ( μαζί με τον Γκάρι Λίνεκερ) σέντερ φορ που έχω δει. Κορυφαίος κεφαλοσφαιριστής, εξίσου καλός με τη μπάλλα στα πόδια, μπορούσε να πετύχει τα πιο απίθανα γκολ στους πιο σπουδαίους αγώνες (όσοι θυμούνται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1988 δεν θα έχουν ξεχάσει τί έκανε στους Γερμανους αμυντικούς, το ΤΕΛΕΙΟ γκολ στον τελικό απέναντι στον Ντασάεφ, και το πώς διέλυσε τη Νάπολι (5-1) και τη Ρεάλ στον ημιτελικό του 1989, Μίλαν-Ρεάλ 5-0 από το πρώτο, σχεδόν, ημίχρονο!!!!)Χαιρόσουν να τον βλέπεις, σε μια εποχή που υπήρχαν μεγάλοι φορ, όπως ο Προτάσωφ (και στο γαύρο έβγαινε πρώτος σκόρερ ... η Τσαλούχα ρε π...η μου), ο Κλίνσμαν και ο απίστευτος μπαλαδόρος Καρέκα, παρταινέρ του Ντιέγκο στη Νάπολι (DARK τα θυμάσαι, τί μπάλλα έχουμε δει ρε φίλε)
Την ίδια μεποχή στα Γερμανικά γήπεδα, μεγαλουργούσε ο Λόταρ Ματέους, ένας ποδοσφαιριστής που ... του έριχνες κέρμα και έπαιζε πάντα κορυφαία. Πληθωρικότατος, με κεραυνοβόλα σουτ (Γερμανία - Γιουγκοσλαβία 4-1 με τα τούβλα του Λόταρ), έκοβε, έτρεχε, μοίραζε μπαλλιές, μάρκαρε, σκόραρε κατά βούληση, σου έδινε την εντύπωση πως η ομάδα του έπαιζε με 15 παίκτες.
Λόταρ Και Μάρκο, λοιπόν!!!
Την ίδια μεποχή στα Γερμανικά γήπεδα, μεγαλουργούσε ο Λόταρ Ματέους, ένας ποδοσφαιριστής που ... του έριχνες κέρμα και έπαιζε πάντα κορυφαία. Πληθωρικότατος, με κεραυνοβόλα σουτ (Γερμανία - Γιουγκοσλαβία 4-1 με τα τούβλα του Λόταρ), έκοβε, έτρεχε, μοίραζε μπαλλιές, μάρκαρε, σκόραρε κατά βούληση, σου έδινε την εντύπωση πως η ομάδα του έπαιζε με 15 παίκτες.
Λόταρ Και Μάρκο, λοιπόν!!!
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Και ο Γκλεν Χόντλ μου άρεσε πολύ
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
θα μπορουσαμε καλυτερα να τους ενταξουμε αυτους τους ποδοσφαιριστες(οπως και καποιους αλλους) αναλογα με καποια στανταρντς που θα αναλυσω παρακατω....
1)τεχνικη καταρτιση-φαντασια:ZINTAN-ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΕΣΤ-ΠΑΟΛΟ ΦΟΥΤΡΕ-ΜΠΑΤΖΙΟ-ΚΗΓΚΑΝ-ΜΠΟΝΙΣΙΕΝΑ-ΒΑΣΙΑ
2)δυναμη-ταχυτητα-σουτ:ΛΟΤΑΡ ΜΑΤΕΟΥΣ-ΟΒΕΡΑΤ-ΚΟΥΜΑΝ-ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ
3)Ξεπεταγμα-Ταχυτητα:ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΙΦ-ΟΛΕΓΚ ΜΠΛΑΧΙΝ-ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ-ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ
4)Σεντερ φορ:ΜΑΡΚΟ ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ-ΓΚΕΡΤ ΜΙΛΛΕΡ-ΛΑΤΟ ΛΙΝΕΚΕΡ-ΚΛΙΝΣΜΑΝΝ-ΕΛΚΙΕΡ-ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ
5)Σεντερ μπακ:ΜΠΑΡΕΖΙ-ΜΑΛΝΤΙΝΙ-ΖΑΜΕΡ-ΤΟΥΡΑΜ-
6)Αμυντικοι μεσοι:ΝΤΕΜΙΑΝΕΝΚΟ-ΡΑΙΚΑΡΝΤ-ΖΙΡΕΣ-ΝΤΕΙΝΑ-ΜΠΟΝΙΕΚ
7)Τερματοφυλακες:ΓΙΑΣΙΝ-ΠΦΑΑΦ-ΜΠΟΥΦΟΝ-ΜΠΑΝΓΚΣ-ΦΑΝ ΜΠΡΟΚΕΛΕΝ-ΠΡΕΝΤΟΜ-ΤΖΟΦ
1)τεχνικη καταρτιση-φαντασια:ZINTAN-ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΕΣΤ-ΠΑΟΛΟ ΦΟΥΤΡΕ-ΜΠΑΤΖΙΟ-ΚΗΓΚΑΝ-ΜΠΟΝΙΣΙΕΝΑ-ΒΑΣΙΑ
2)δυναμη-ταχυτητα-σουτ:ΛΟΤΑΡ ΜΑΤΕΟΥΣ-ΟΒΕΡΑΤ-ΚΟΥΜΑΝ-ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ
3)Ξεπεταγμα-Ταχυτητα:ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΙΦ-ΟΛΕΓΚ ΜΠΛΑΧΙΝ-ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ-ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ
4)Σεντερ φορ:ΜΑΡΚΟ ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ-ΓΚΕΡΤ ΜΙΛΛΕΡ-ΛΑΤΟ ΛΙΝΕΚΕΡ-ΚΛΙΝΣΜΑΝΝ-ΕΛΚΙΕΡ-ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ
5)Σεντερ μπακ:ΜΠΑΡΕΖΙ-ΜΑΛΝΤΙΝΙ-ΖΑΜΕΡ-ΤΟΥΡΑΜ-
6)Αμυντικοι μεσοι:ΝΤΕΜΙΑΝΕΝΚΟ-ΡΑΙΚΑΡΝΤ-ΖΙΡΕΣ-ΝΤΕΙΝΑ-ΜΠΟΝΙΕΚ
7)Τερματοφυλακες:ΓΙΑΣΙΝ-ΠΦΑΑΦ-ΜΠΟΥΦΟΝ-ΜΠΑΝΓΚΣ-ΦΑΝ ΜΠΡΟΚΕΛΕΝ-ΠΡΕΝΤΟΜ-ΤΖΟΦ
Εγω ψηφιζω Marco Van Basten . Τι να πει κανεις για το γκολ-εργο τεχνης απεναντι στην Ρωσια στον τελικο της Ευρωπης ? Αλλα και με την Μιλαν ειχε βαλει απιστευτα γκολ με αντιπαλους τους σκληρους του ιταλικου πρωταθληματος . Οποιος παει στο μουσειο του Ajax στο Amsterdam Arena θα δει οτι εχει ξεχωριστη γωνια με τα νεανικα του παπουτσια , το δελτιο του , φανελες και μπαλες υπογεγραμμενες απο τον ιδιο , σινεμα που δειχνει την ζωη του απο μικρο παιδι και γενικως σου δινεται η εντυπωση οτι οι Ολλανδοι τον εχουν πανω και απο τον μεγαλο Κροιφ...
Επισκέπτης
Zinedine Zidane....
Δαγκωτό... ΤΕΛΟΣ!
Δαγκωτό... ΤΕΛΟΣ!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εγω ψηφιζω Marco Van Basten . Τι να πει κανεις για το γκολ-εργο τεχνης απεναντι στην Ρωσια στον τελικο της Ευρωπης ?
Όποιος έχει δει αυτό το γκολ φίλε...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Και ο Γκλεν Χόντλ μου άρεσε πολύ
Παιχταράς, μαζί με τον Κρίς Γουόντλ Στην Τόττεναμ
τζωρτζ μπεστ.
μεχρι και ο μεγας πελε οταν ρωτηθηκε ποιον θεωρουσε τον κορυφαιο παιχτη στον κοσμο η απαντηση του ηταν « μπεστ ».
πεθανε χορτασμενος ο μπαγασας..
ειχε δηλωσει καποια στιγμη «Το 1969 παράτησα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου ».
μεχρι και ο μεγας πελε οταν ρωτηθηκε ποιον θεωρουσε τον κορυφαιο παιχτη στον κοσμο η απαντηση του ηταν « μπεστ ».
πεθανε χορτασμενος ο μπαγασας..
ειχε δηλωσει καποια στιγμη «Το 1969 παράτησα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου ».
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 168