Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
1)O Nowitzki πήρε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ σχεδόν μόνος του ενάντια στους Miami των LeBron,Wade,Boss
Αλλά ενάντια σε Διαμαντίδη-Παπαλουκά τον ήπιε
1)O Nowitzki πήρε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ σχεδόν μόνος του ενάντια στους Miami των LeBron,Wade,Boss
Εν τω μεταξυ η περιγραφη του Συριγου στον αγωνα αυτον ειναι επική
Σε καθε φαση ελεγε κατι για την διαιτησια
Τον αγωνα διαιτητευαν ο Ρηγας και ο γιουγκοσλαβος Κουριλιτς.
Οταν σφυριζε ο Ρηγας αποθεωνε, οταν σφυριζε ο Κουριλιτς τα εβρισκε ολα λαθος
Ναι τον ήπιε.Όλη η εθνική Γερμανίας ήταν γτπκ,από όλους αυτούς ήταν 1 εκατομ. φορές ανώτερος και είχε έρθει από γεμάτη σεζον στο ΝΒΑ και από τραυματισμό.Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά συν το ότι η εθνική μας σε εκείνο το τουρνουά ήταν το κάτι άλλο.Και στο Dallas ξεχώριζε από τους υπόλοιπους αλλά είχε καλούς παίκτες δίπλα του.Αλλά ενάντια σε Διαμαντίδη-Παπαλουκά τον ήπιε
Ναι τον ήπιε.Όλη η εθνική Γερμανίας ήταν γτπκ,από όλους αυτούς ήταν 1 εκατομ. φορές ανώτερος και είχε έρθει από γεμάτη σεζον στο ΝΒΑ και από τραυματισμό.Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά συν το ότι η εθνική μας σε εκείνο το τουρνουά ήταν το κάτι άλλο.Και στο Dallas ξεχώριζε από τους υπόλοιπους αλλά είχε καλούς παίκτες δίπλα του.
Μέχρι εκεί άντεξεΔεν πειράζει,αρκεί που απέκλεισε τους Ισπανούς γιατί ακόμα θα κάναμε μνημόσυνα με το final countdown
Σημειο αναφορας ομως.Ότι πιο αντιπαθές έχει περάσει από περιγραφή ο μακαρίτης
Εγω τον ειχα δει ζωντανο στο σπιτι του φιλολογου που μου εκανε τοτε ιδιαιτερα για τις πανελληνιεςΚαι τότε τον είχα προλάβει τον αγώνα,αλλά και τον έχω ξαναδεί στο δυαδίκτυο
O καλύτερος αγώνας μπάσκετ που έχω δει ποτέ μου (και μετά η ματσάρα/ανατροπή του Θρύλου στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ )Εγω τον ειχα δει ζωντανο στο σπιτι του φιλολογου που μου εκανε τοτε ιδιαιτερα για τις πανελληνιες
Εν τω μεταξυ η περιγραφη του Συριγου στον αγωνα αυτον ειναι επική
Σε καθε φαση ελεγε κατι για την διαιτησια
Τον αγωνα διαιτητευαν ο Ρηγας και ο γιουγκοσλαβος Κουριλιτς.
Οταν σφυριζε ο Ρηγας αποθεωνε, οταν σφυριζε ο Κουριλιτς τα εβρισκε ολα λαθος
Ειναι η μεγαλυτερη ανατροπη που εγινε ποτέ, ναιO καλύτερος αγώνας μπάσκετ που έχω δει ποτέ μου (και μετά η ματσάρα/ανατροπή του Θρύλου στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ )
Σημειο αναφορας ομως.
Μπορεις να τον λατρεψεις ή να τον μισησεις
Να τον αγνοησεις ομως οχι
Καμια αντιρρησηΈλα μωρέ,ελλεεινός και γλείφτης του βαζελακόπουλου
Μέχρι και τον Γκάλη αμφισβητούσε ο μαλάκας
Το εβλεπα το παιχνιδι στο σπιτι μου στο νησι, 15 ετων τοτε.Η μεγαλυτερη ανατροπη για μενα ειναι ο ημιτελικος ΕΣΣΔ - Γιουγκοσλαβια στο Παγκοσμιο της Ισπανιας το 1986
η φραση του Συριγου λιγο πριν το τελος του κανονικου αγωνα "η Γιουγκοσλαβια ειναι ηδη στον τελικο" εχει μεινει στην ιστορια ...Βολκοφ ,Σαμπονις και απο την αλλη Πετροβιτς και σια με τον πιτσιρικα Ντιβατς
Με Τρια συνεχομενα τριποντα οι Σοβιετικοι 40 δευτερα πριν τη ληξη ισοφαριζουν και το σηκωνουν στην παραταση.
σαν χθες το θυμαμαι ...
Μιλας για κεινο το παιχνιδι στο ΣΕΦ με το τριποντο του Οσκαρ στο τελευταιο δευτερολεπτο;Ειναι η μεγαλυτερη ανατροπη που εγινε ποτέ, ναι
Αλλά ο καλυτερος αγωνας μπασκετ ειναι σιγουρα το Ρεαλ-Καζερτα
Δεν ηταν τελευταιο δευτερολεπτο. Εγιναν αλλες δυο επιθεσεις μετα. Με αυτο το τριποντο ομως πηγε το ματς παρατασηΜιλας για κεινο το παιχνιδι στο ΣΕΦ με το τριποντο του Οσκαρ στο τελευταιο δευτερολεπτο;
Το θυμαμαι ,οντως συγκλονιστικο,θυμαμαι επρεπε να φυγω για το φροντιστηριο και δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο την καρεκλα!!!Δεν ηταν τελευταιο δευτερολεπτο. Εγιναν αλλες δυο επιθεσεις μετα. Με αυτο το τριποντο ομως πηγε το ματς παραταση
Τα εχεις κι εσυ τα χρονακια σου ε?Το θυμαμαι ,οντως συγκλονιστικο,θυμαμαι επρεπε να φυγω για το φροντιστηριο και δεν μπορουσα να ξεκολλησω απο την καρεκλα!!!