netprowler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 58
- Like
- 854
- Πόντοι
- 1.061
Συμφωνωμε τους δύο προλαλήσαντες συναγωνιστές...
Έχουμε δει αρκετά "πυροτεχνήματα" στο χώρο. Κλώνοι, παρατρεχάμενοι, αγαπούληδες και τζαμπατζίδες, μεταλλάσουν το φύκι σε μεταξωτή κορδέλα. Οπότε το διαχρονικό δίνει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εννοείται ότι θα αξιολογηθεί η σημερινή κατάσταση πρωτίστως. Το ανέφερα και πριν αυτό. Πέρασα σούπερ με κοπέλα που με σκούπισε με τα χαρτομάντιλά της, γιατί ήταν βρώμικη η πετσέτα, σε μαγαζί στα πέριξ των Αμπελοκήπων. Φτηνιάρικος και "κουτοπόνηρος" ο χώρος, εγώ πέρασα καλά. Πως το αξιολογώ αυτό?καταλαβαίνεις με πόσες νέες παραμέτρους θα πρέπει να αξιολογήσει πλέον κάποιος...;; φοβάμαι ότι δεν είναι εύκολο να συγκριθεί κάτι διαχρονικά όταν πολλοί δεν έχουν εικόνα για παράδειγμα της ποιότητας σε υπηρεσίες κ σύνθεσης προσωπικού που είχε ένας χώρος πριν απο 10 χρόνια με τον ίδιο ακριβώς χώρο σήμερα....Ίσως το πιο "δίκαιο" κ αντικείμενικο είναι να αξιολογηθεί η σημερινή κατάσταση.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Νομίζω ο καθένας εχει κριτήρια αξιολόγησης, για μένα αυτές οι έρευνες αποτελούν και κριτήριο να καταλάβω Και αν ένα Μαγαζι πουσαρεται και πως. Με όλο το σεβασμό σε όσους ψήφισαν αλλα όταν βλέπω στη συγκεκριμένη ερώτηση το Μπακνανα να είναι τόσο επανω απο το Στουρνάρη, το Φραντζή 7 και το Συγγρου 40, κατι δεν παει καλά! Οι υπηρεσιες μπορει να είναι προσωπικό θέμα, ο χώρος δεν είναι!!!Έχουμε δει αρκετά "πυροτεχνήματα" στο χώρο. Κλώνοι, παρατρεχάμενοι, αγαπούληδες και τζαμπατζίδες, μεταλλάσουν το φύκι σε μεταξωτή κορδέλα. Οπότε το διαχρονικό δίνει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εννοείται ότι θα αξιολογηθεί η σημερινή κατάσταση πρωτίστως. Το ανέφερα και πριν αυτό. Πέρασα σούπερ με κοπέλα που με σκούπισε με τα χαρτομάντιλά της, γιατί ήταν βρώμικη η πετσέτα, σε μαγαζί στα πέριξ των Αμπελοκήπων. Φτηνιάρικος και "κουτοπόνηρος" ο χώρος, εγώ πέρασα καλά. Πως το αξιολογώ αυτό?