maniouel
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 3.910
Έλα εσύ Αθήνα με το καλό... και εγώ με τον άλλο παπά(ρα) τα έχουμε στα τερτέπια μας όλα αυτά να στα δώσουμε. ;)
Τελος Σεπτεμβρίου...αδερφε
Έλα εσύ Αθήνα με το καλό... και εγώ με τον άλλο παπά(ρα) τα έχουμε στα τερτέπια μας όλα αυτά να στα δώσουμε. ;)
Μπορω να εχω καποιες ινφο παραπανω?..))ευχαριστωΑκομα κι εγω τις εχω παρει!
Εμαθα κανονιζεις city τούρι στα μερη σου πανω στα βουνα...Πονηρουλη με εχεις στην αποξω!Τελος Σεπτεμβρίου...αδερφε
Καλησπέρα αν κάνουν πραγματικό λεσβιακό θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα φίλε μου να μου έστελνες πμΗ μπροστινή 21 Μαϊων και η από πίσω 22 Μαϊων. Σύντομα νέα και με κριτική... σε άλλο νήμα όμως. ;)
Φίλε μου πως μπορούμε να τις βρούμε και εμείς που είμαστε απο επαρχία??Σύντομα θα είμαι Αθήνα και θα ήθελα μια τέτοια εμπειρία....Αν θες στείλε καμία περαιτέρω πληροφορία....Η μπροστινή 21 Μαϊων και η από πίσω 22 Μαϊων. Σύντομα νέα και με κριτική... σε άλλο νήμα όμως. ;)
δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι αλλα πρέπει να είναι μούφα...
Που τις βρισκουμε αυτες ???Χριστίνα και Γαβριέλα στον χώρο τους κάνουν καλό παιχνίδι μαζί. Τσεκαρισμένο.
καλησπερες, για δωστε ινφο για μαρινα αντιγονη αν ειναι δυνατον.Αν ειναι απο γραφειο απο ποιο?? ευχαριστω εκ των προτερων.
δεν ειναι γραφειο μαν.
παρε τηλ τη μαρινα60 και θα στα πει ολα.
ΥΓ μη ρωτησεις που ειναι το τηλ της Μαρινας