lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Αδιαμφισβήτητα η ντορινα με τη Λάουρα!!!
χαχαχα,ναι ρε φιλε...εχεις παρει ντορινα-λαουρα?Εγώ ξέρω ένα ωραίο Λεσβιακό ουζερί στην Εμ.Μπενάκη ! Λέσβος λέγεται όσο για διπλά με τα ούζα που έπινα εκεί όλα διπλά καί τριπλά τα έβλεπα ! αλλά εσείς μάλλον για άλλο διπλό λεσβιακό μιλάτε έτσι ?
τα κοριτσια ειναι φίλες, έχουν φοβερή χημεία κ αν αρχίσουν τα παιχνίδια δε θές τπτ άλλο...ακου με... ;)χαχαχα,ναι ρε φιλε...εχεις παρει ντορινα-λαουρα?
μεθυσμένος βγαίνεις κ από τα δυο....Εγώ ξέρω ένα ωραίο Λεσβιακό ουζερί στην Εμ.Μπενάκη ! Λέσβος λέγεται όσο για διπλά με τα ούζα που έπινα εκεί όλα διπλά καί τριπλά τα έβλεπα ! αλλά εσείς μάλλον για άλλο διπλό λεσβιακό μιλάτε έτσι ?
Όχι δεν είχα την τύχη φίλε μου , αλλά Λόγω ηλικίας καί οικονομικών δυνατοτήτων ή Ντορίνα ή Λάουρα θα έπαιρνα σίγουρα όχι καί τις δύο !χαχαχα,ναι ρε φιλε...εχεις παρει ντορινα-λαουρα?
μεθυσμένος βγαίνεις κ από τα δυο....
καλο λεσβιακο το γουσταρουν?μεθυσμένος βγαίνεις κ από τα δυο....
τι ανάγκη εχεις εσύ....βαζεις κατω ολόκληρο στόλο από κορασσιδες...Όχι δεν είχα την τύχη φίλε μου , αλλά Λόγω ηλικίας καί οικονομικών δυνατοτήτων ή Ντορίνα ή Λάουρα θα έπαιρνα σίγουρα όχι καί τις δύο !
οικονομια για λιγο καιρο να παρεις και τις 2Όχι δεν είχα την τύχη φίλε μου , αλλά Λόγω ηλικίας καί οικονομικών δυνατοτήτων ή Ντορίνα ή Λάουρα θα έπαιρνα σίγουρα όχι καί τις δύο !
φουλ σου λεω...το κατέχουν το αθλημα κ σε τρελλαινουν...επισης καλό λεσβιακό κάνουν η Τζένη με τη μαρκελλα στο βουνό. Μοιάζουν κ στην εμφάνιση κ ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ!!καλο λεσβιακο το γουσταρουν?
και στο σώμα...Μεθυσμένος καί απο τα δύο δεν ξέρω " ξαλαφρωμένος " στο πορτοφόλι σίγουρα !!
τζενη-μαρκελλα? οταν λες βουνο?φουλ σου λεω...το κατέχουν το αθλημα κ σε τρελλαινουν...επισης καλό λεσβιακό κάνουν η Τζένη με τη μαρκελλα στο βουνό. Μοιάζουν κ στην εμφάνιση κ ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Παρηγοριές αλλά ευχαριστώ !τι ανάγκη εχεις εσύ....βαζεις κατω ολόκληρο στόλο από κορασσιδες...
και duo εχεις ανετα μη μασαςΠαρηγοριές αλλά ευχαριστώ !
φιλαρακο θα σου πω την μια εκ των 2, ειναι η μαρια που εκανε μασαζ νεα σμυρνη... τωρα καποιοι λενε οτι σταματησε καποιοι οτι δουλευειε πατησιων... εχουμε κανει ντουο για μασαζ με μια φιλη μου (αρχιδια φιλη μου για τον πουτσο την ειχα ) και η μαρια και ηταν το κατι αλλο.... εξωπραγματικο!!!!!!!!παιδια πιο ειναι το καλυτερο duo απο call girls για λεσβιακο?
δηλαδη οταν λς εξωπραγματικο?τι το διαφορετικο ειχεφιλαρακο θα σου πω την μια εκ των 2, ειναι η μαρια που εκανε μασαζ νεα σμυρνη... τωρα καποιοι λενε οτι σταματησε καποιοι οτι δουλευειε πατησιων... εχουμε κανει ντουο για μασαζ με μια φιλη μου (αρχιδια φιλη μου για τον πουτσο την ειχα ) και η μαρια και ηταν το κατι αλλο.... εξωπραγματικο!!!!!!!!
δεν περιγραφεται....δηλαδη οταν λς εξωπραγματικο?τι το διαφορετικο ειχε
η δηκια σου...το ευχαριστηθηκε? ηταν bi?δεν περιγραφεται....
ρε καραγιαννη για την δικια μου θα μιλαμε τωρα ή για ποια κανει καλο ντουο??? μηπως τον εχεις βγαλει εξω και τον παιζεις??? σε φτιαχνουν οι ιστοριουλες???η δηκια σου...το ευχαριστηθηκε? ηταν bi?