Νέα

Καλοκαιρινοί προορισμοί για να πας με γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poustalekos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χαιρετω τους καυλιαρηδες!!! Οπως λεει και ο τιτλος του θεματος, το ανοιξα για να συζητησουμε για κανενα καλο προορισμο (νησι κατα προτιμηση) για να παμε λιγες μερες διακοπες με τη γκομενα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Οχι για μερος με τουριστριες για να παμε να γαμησουμε.. ηδη εχει γεμισει το φορουμ απο τετοια θεματα! Για ενα καλο μερος να πας με τη γκομενα κ αν γινεται χωρις να πληρωσεις μια περιουσια (βλεπε Σαντορινη)
Επισης για διακοπες με γκομενα πιστευω οτι θα πρεπει να βρεις ενα μερος με αρκετα αξιοθεατα κ αρκετες μαλακιες να γυρισεις κ να δεις για να μη βαρεθεις ευκολα γιαυτο εχω αποκλεισει φθηνα κοντινα νησακια οπως σαλαμινα κ αιγινα αφου εκει ειναι καλυτερα να πας μονοημερη.
Εχω καταληξει μαλλον για Σεριφο. Εχει κανεις καμια εμπειρια απο εκει? Ειναι πανακριβα?
Εσεις που θα πατε καυλιαρηδες?

Με εκτιμηση..... ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ σας που αγαπατε!  :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχην ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ - ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ :2funny: :2funny: :2funny:

Για Σεριφο θα σου έλεγα και γω, αλλά έχω αρκετα χρόνια να παω (οπότε τιμές δεν ξέρω)
Θα σου προτινα τέλη Αυγούστου καλύτερα

Αλλά και Κερκυρα δεν είναι ακριβα πλέον (αν θελεις σου στέλνω πμ με πληροφοριες) και είναι και αρχοντικά :tits2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρουμανια με την ρωξανα  :birdman: :birdman: :birdman:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σιφνος,σχετικα ησυχο νησι  για να μην μπαινεις και σε πειρασμους  :fuck1:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σύρος.
Κεφαλονιά.
Ναύπλιο (φοριέται και για σ/κ)
Λευκάδα

Και η Σαντορίνη πάντως δεν είναι και τόσο ακριβή, αν το ψάξεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαμοθράκη................... 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να σε πάω  ....βόλτα  στο  πορτο κατσίκι, μωρό  ???? :smitten:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Χαιρετω τους καυλιαρηδες!!! Οπως λεει και ο τιτλος του θεματος, το ανοιξα για να συζητησουμε για κανενα καλο προορισμο (νησι κατα προτιμηση) για να παμε λιγες μερες διακοπες με τη γκομενα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Οχι για μερος με τουριστριες για να παμε να γαμησουμε.. ηδη εχει γεμισει το φορουμ απο τετοια θεματα! Για ενα καλο μερος να πας με τη γκομενα κ αν γινεται χωρις να πληρωσεις μια περιουσια (βλεπε Σαντορινη)
Επισης για διακοπες με γκομενα πιστευω οτι θα πρεπει να βρεις ενα μερος με αρκετα αξιοθεατα κ αρκετες μαλακιες να γυρισεις κ να δεις για να μη βαρεθεις ευκολα γιαυτο εχω αποκλεισει φθηνα κοντινα νησακια οπως σαλαμινα κ αιγινα αφου εκει ειναι καλυτερα να πας μονοημερη.
Εχω καταληξει μαλλον για Σεριφο. Εχει κανεις καμια εμπειρια απο εκει? Ειναι πανακριβα?

Έχω μείνει αρκετές ημέρες  (και νύχτες :grin:) τα 3 τελευταία χρόνια.
Εξαρτάται πόσο ετών είσαι και τι ψάχνεις..?
Γουστάρεις να βγαίνεις το βράδυ? Αν ναι, πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το playlist?
Πότε θα πας? Άυγουστο?

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φολέγανδρος...

Τόσο ήσυχα που θα βαρεθείς να βλέπεις τα μούτρα της και αυτή τα δικά σου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6

λοιπον λατρευτε μας πουσταλεκο, η σεριφος ειναι πολυ καλη.με πολες παραλιες με κοσμο αλλα και ερημικες.απο τιμες αν δεν πηγαινεις με τους πολους αλλα το ψαχνεις λιγο, ολα θα πανε καλα οικονομικος.απαραιτητο ειναι και ενα μηχανακι.απο 100αρι και πανο γιατι εχει καμποσες ανηφορες,αν ειναι και χωματερο ακομα καλυτερα.αλλη πραγματικα φθηνη επιλογη ειναι η αναφη.πολυ μικρο νησι και καλο ειναι να πας με καλη παρεα,καθαρες παραλιες ωραια νερα  και γυμνισμος σε συγκεκριμενη παραλια.μηχανακι απαρετιτο.

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
πάλι μπούχτησα ;)

Εχουμε τον ωραιότερο τόπο , αλλά σε λιγάκι δεν μας ανήκει έτσι όπως πάνε τα πράγματα :headbang:

σιγα μην βγουμε απο τα σπιτια μας
τις ομορφιες οι τανες με τα φραγκα μας κ τους νταβαδες τους τα χαιρονται μαλλον  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom