Νέα

Καλοκαιρινές διακοπές Κάλυμνος. Αξίζει ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Αλλοδαπη η ντοπια;Και γω που πηγαινω μονος μου διακοπες εχω παρατηρησει οτι τα ξενοδοχεια εχουν ντοπιες καθαριστριες οι οποιες δεν αφηνουν πολλα πολλα,κοιτανε να κανουν τη δουλεια τους γρηγορα.

Ελληνίδα που είχε κάνει εσωτερικη μετανάστευση στο νησί για να εργαστεί. Ηταν δηλαδή Αθηναί που είχε πάει στο νησί να δουλέψει το καλοκαίρι. Για να την πηδήξω πάντως την πότισα και την τάισα βρε παιδιά, μου κόστισε....και για αυτό της είπα όταν την γαμούσα...."ξέρεις τι ώρα είναι τώρα" ?      έμεινε άφωνη....."ώρα να σε γαμήσω απο τον κώλο"      κι αυτη τον έστησε! :erection:

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Pacwman ευχαριστω για τις πληροφορίες σου. Είχα ξαναπάει προ 17 ετών και ναι θυμάμαι πως τότε  υπήρχαν όμορφες παρουσίες. Τα ξενοδοχεία μέσω booking κοστίζουν στο 50% ή 60% σε σύγκριση με τις τιμές στις κυκλάδες.
Ελενξα αεροπορικά εισιτήρια, 250 € αλέ ρετούρ ποσό που δεν το αντέχω κι άσε μου εχω και το μοτόρι μου. Μασούρι λέω να μείνω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ελληνίδα που είχε κάνει εσωτερικη μετανάστευση στο νησί για να εργαστεί.
Φανταζομαι τα ενοικιαζομενα θα ειναι πιο χυμα καπως απο τα ξενοδοχεια και πιο ανετα για τετοια περιπτωση..Και γω την  επεσα σε μια ξανθια ντοπια καθαριστρια με φοβερο σωμα, στη Συρο αλλα ηταν πολυ αυστηρη με τη δουλεια της.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Φανταζομαι τα ενοικιαζομενα θα ειναι πιο χυμα καπως απο τα ξενοδοχεια και πιο ανετα για τετοια περιπτωση..Και γω την  επεσα σε μια ξανθια ντοπια καθαριστρια με φοβερο σωμα, στη Συρο αλλα ηταν πολυ αυστηρη με τη δουλεια της.

Το έχει το νησί φαίνεται Νέαρχε!!!!!!!!!!!!!!! 

εχεις ΠΜ

Isaac Newton

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αξίζει αρκετά η Κάλυμνος πήγα πέρσι με παρέα και πέρασα ωραία χωρίς να πληρώσω αρκετά

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
που να φτασεις εκει ρε τυπε...το πλοιο 15 ωρες και το αεροπλανο 200 γιουρια..με τοσα πας οντεσσα -κιεβ και πηδας μουνες!!δεν πυρφοριζεις με τους σφουγγαραδες!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
που να φτασεις εκει ρε τυπε...το πλοιο 15 ωρες και το αεροπλανο 200 γιουρια..με τοσα πας οντεσσα -κιεβ και πηδας μουνες!!δεν πυρφοριζεις με τους σφουγγαραδες!!!

οχι μονο οντεσα η κιεβο εχει και αλλου καλα μερη για να παει καποιος και να χορτασει μουνι

ασε που στην καλυμνο ζητανε το ιουλιο και τον αυγουστο 100-150 ευρω τη βραδια για τα ενοικιαζομενα δωματια

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Αυριο παω στο νησι παιδια , εχω εντοπίσει τις παραλίες που θα κινηθω τις παραλιες γυμνιστων δηλαδη. Θα σας κρατησω ενημερους με αναφορες για ματι , μουνια, γκομενες, κτλ

κραταμε επαφη

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ελληνίδα που είχε κάνει εσωτερικη μετανάστευση στο νησί για να εργαστεί. Ηταν δηλαδή Αθηναί που είχε πάει στο νησί να δουλέψει το καλοκαίρι. Για να την πηδήξω πάντως την πότισα και την τάισα βρε παιδιά, μου κόστισε....και για αυτό της είπα όταν την γαμούσα...."ξέρεις τι ώρα είναι τώρα" ?      έμεινε άφωνη....."ώρα να σε γαμήσω απο τον κώλο"      κι αυτη τον έστησε! :erection:

:2funny: :2funny: :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Αυριο παω στο νησι παιδια , εχω εντοπίσει τις παραλίες που θα κινηθω τις παραλιες γυμνιστων δηλαδη. Θα σας κρατησω ενημερους με αναφορες για ματι , μουνια, γκομενες, κτλ

κραταμε επαφη

Να στείλεις πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ...!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

κραταμε επαφη
Μια  εχει μονο,τον Παραδεισο,η εχει κι άλλες;Τωρα που κοιταγα,ωραια φαινεται αλλα μικρη.Και μια ερωτηση.Αν καθεται κοντα μια κοπελα και είμαι εγω διπλα και μου σηκωθεί,τι γινεται;Γιατι υποτίθεται οι παραλιες αυτές από τους ξενους θεωρουνται naturist,δηλαδή φυσιολατρικες.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Μια γυμνιστων εχει οπως παρατηρησες. Τωρα εαν σου σηκωθει τα φερνεις πανω στην παλαμη σου και υστερα τα τιναζεις προς το μερος της. Σαν να κανεις "χλατς"

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Στην Κάλυμνο έκατσα μόνο μια ημέρα τελικά κι αυτό για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι οτι επεσε στο χειροτερο ξενοδοχείο του Μασουριού κι ο δεύτερος διότι το έμπειρο μάτι δεν διέκρινε γκομενάκια τουρίστριες παρά μονο συνταξιούχους ξένους.
Μόλις έφτασα στο νησί το αρχίδι ο ξενοδόχος με ενημέρωσε οτι είχε δώσει σε άλλον το δωμάτιο με την θέα και πως θα με εβαζε (τζαμπα) για δυο ημέρες σε ενα πίσω ανευ θεας κι αν δεν μου άρεσε να εφευγα. Το δέχτηκα, όταν όμως διαπίστωσα οτι δεν λειτουργούσε το wi fi του μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Είχα διευκρινήσει στην πουτάνα την ξενοδόχο οτι ταξιδεύω μονος μου και θέλω καλό wi fi και η καριόλα, κιακιά της ωρα όπου κι αν είναι με κορόιδεψε.
Βολτάρωνας στο Μασούρι δεν είδα μουνάκια είδα μόνο τελειωμένουε αλλοδαπούς συνταξιούχους μπατιροτουρίστες. Ετσι απογοητευμένος αλλαξα τα εισητηρια και γύρισα πίσω.

Στην παραλία γυμνιστών της Τελένδου πάντως πουεκανα το ενα και μοναδικό μου μπάνιο είχε τρία ελληνικά μουνάκια :wanker: :wanker: :wanker:

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Μια χαρα νησι ειναι με ωραιες και καθαρες παραλιες.Ανετα καθομουν και μονιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom