Νέα

Καλοκαιρινές διακοπές Κάλυμνος. Αξίζει ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Χαιρετώ το πλήθος!!   Χριστός Ανέστη   :headbaning1:

Μετά απο Αντίπαρο, Ικαρία, Σκιάθο, Σύρο  και  Κουφονήσι μέρη στα οποία παραθέρησα μόνος μου λέω φέτος να βουτήξω στα νερά της Δωδεκανήσου και πιο συγκεκριμένα στο νησί των σφουγγαράδων την Κάλυμνο! Βρίσκω φανταστικές τιμές σε καθώς πρέπει καταλλύματα.

Απο παραλία γυμνιστών τα πράγματα είναι κομπλέ δηλάδη το νησί έχει γυμνισμό και συγκεκριμένα στην Τέλενδο όπου παένεις με το καικάκι απο απέναντι.

Το ερώτημα που έχω και ζητώ την συνδρομή σας για να απαντηθεί είναι: έχει μουνάκια στο νησί αυτό? θα πάρω το μάτι μου? υπάρχει πιθανότητα να φλερτάρω με κάποια ? Σε αυτά τα ερωτήματα ζητώ την συνδρομή σας και την εμπερια σας εαν έχετε πάει στην Κάλυμνο τώρα τελευταία.  

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
Τυπε ξαναπηγαινε Κουφονησι... :spam: :heavymetalbig: :hi:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Μουνάκια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παντού στην καλοκαιρινή Ελλάδα. Από εσένα εξαρτάται η συνέχεια.
Και όσο για την Κάλυμνο.... Να πας. Είναι πολύ όμορφο νησί!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
492
Πόντοι
36
Φτηνό νησί, ευγενικοί κάτοικοι.

Παραλίες: όχι κάτι το φοβερό, συμπαθητικές απλά.

Μουνιά: μέτρια πράγματα (λίγοι ξένοι σχετικά)

Για οικονομικές (και όχι στερημένες) διακοπές αξίζει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
πειτε κ μενα για σκοπελο σκιαθο :happy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
στη τελικη βλεπω να τον χωνεις σε τιποτα σφουγγαρια  :boobies:

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
πειτε κ μενα για σκοπελο σκιαθο :happy:

Για την Σκιάθο ρώτα τον ΦΑΚΙΡΗ είναι ο πιο ειδικός. Εμενα με είχε κατατοπίσει λεπτομερώς όταν είχα πάει. Δυστυχώς πήγα πάνω στα capital controls με αρνητική συνέπεια να μην βρω στο νησί τον κόσμο που προσδκούσα. Δεν είναι υπερβολή να σου πω οτι περπαταγα την Παπαδιαμάντη απο την αρχή ως το τέλος και δεν διασταύρωνα άλλον Ελληνα!

Εχει ανέβει πάρα πολύ και η Αλλονησος ακούω.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Φτηνό νησί, ευγενικοί κάτοικοι.

Παραλίες: όχι κάτι το φοβερό, συμπαθητικές απλά.

Μουνιά: μέτρια πράγματα (λίγοι ξένοι σχετικά)

Για οικονομικές (και όχι στερημένες) διακοπές αξίζει.

Κοίταξε φίλε....
κάνεις αξιοπρεπείς διακοπές (εννοώ δωμάτιο με πρωινό και διατροφή σε restaurant οχι σουβλακια) με το 60% των χρημάτων που χρειάζεσαι στις κυκλάδες. Εχω κάποιους οικογενειακούς γνωστούς οι οποίοι δυοτ τρεις φορές θα με τραπεζώσουν, οι ώρες του ταξιδιού δεν με προβληματίζουν, απο παραλίες το Μασούρι αξίζει αν κι εγω ως γυμνιστής θα πηγαίνω Τελενδο.....  η απορία μου είναι:  θα έχει κανα μουνακι για παιχνίδι?

Το 2000 πάντως που είχα ξαναπάει κάτι είχε! 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Τύπε αφού έχεις γνωστούς εννοείται να πας.Πηγαινε Κ ένα τριήμερο Λερο,αν σου περισσεύουν μέρες,είναι πιο όμορφα εκεί Κ με αντίστοιχες τιμές

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Πάρε κι ένα ζευγάρι αρβύλες μαζί σου,με τους απέναντι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει το μπράφ! :cheesy:

Κάλυμνο είχα πάει πριν 9 χρόνια.Ωραίο νησάκι,ωραίος κόσμος,χωρίς τουπε κλπ.Θα περάσεις καλά σίγουρα.Ευτυχώς που υπάρχουν κι Έλληνες που εκτός από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη ξέρουν και άλλα νησιά και θέλουν να πάνε διακοπές.

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Καλημερα. Τις αρβυλες και το φυλλο πορειας τα φερω παντοτε μαζι μου οπου μα οπου κι αν βρισκομαι. Ως οδηγιες φυλλου πορειας "επιστρατευση μπορει να γινει ανα πασα στιγμη"
Ο κοσμος στο νησι ηταν ωραιος οταν ειχα παει κι εγω προ 15ετιας!

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
σοβαρά τώρα να σου κάνω μια ερώτηση.Έχεις γαμήσει ποτέ μουνάκι εκεί που πηγαίνεις μόνος σου διακοπές;;;;

OP
OP
jim28

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
σοβαρά τώρα να σου κάνω μια ερώτηση.Έχεις γαμήσει ποτέ μουνάκι εκεί που πηγαίνεις μόνος σου διακοπές;;;;

Σοβαρά σου απαντάω ναι μια 43χρονη καθαρίστρια του rooms to let που εμενα. Αυτό συνέβει σε ενα απο πέντε νησιά που έχω παραθερίσει μόνος μου. Ποσοστό επιτυχίας 20%.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280
Φιλε μου , η Καλυμνος αξιζει... χωρις να εχει τις καταπληκτικες παραλιες , εχει  ωραια φυση με φοβερα αρωματα απο τα φυτα και τα βοτανα , εχει πολυ φιλικους και ευγενικους ανθρωπους, εχει αφθονο ψαρι σε πολυ καλες τιμες και γενικα μπορεις να πετυχεις σχετικα οικονομικες διακοπες. Εγω ειχα μεινει Μυρτιες , απο εκει περνας για Τελενδο, που εμενα δεν μ αρεσε. Διπλα ειναι το Μασουρι με ωραια παραλια πολλα ξενοδοχεια και κοντα στις αναριχητικες διαδρομες. Φενικα παρατηρησα οτι  ο κοσμος που παει Καλυμνο εχει καποιους δεσμους η καταγωγη απο το νησι. Ειδα πολλες ωραιες παρουσιες αλλα οχι γυμνιστριες. Για καφε, μπαρακια , τραπεζες κλπ στη χωρα. Μην ξεχασεις να δοκιμασεις το μελι τους. Μπορεις να πας και με αεροπλανο αν θελεις να γλυτωσεις το πολυωρο ταξιδι. Καλα να περασεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σοβαρά σου απαντάω ναι μια 43χρονη καθαρίστρια του rooms to let που εμενα. Αυτό συνέβει σε ενα απο πέντε νησιά που έχω παραθερίσει μόνος μου. Ποσοστό επιτυχίας 20%.
Αλλοδαπη η ντοπια;Και γω που πηγαινω μονος μου διακοπες εχω παρατηρησει οτι τα ξενοδοχεια εχουν ντοπιες καθαριστριες οι οποιες δεν αφηνουν πολλα πολλα,κοιτανε να κανουν τη δουλεια τους γρηγορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom