Νέα

Καλó free radio player?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 719
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως ξέρετε κανένα καλó free radio player?óταν λέω καλó εννοώ να πιάνει πολλούς σταθμούς(ξένους κυρίως,αλλά και Ελληνικούς),να έχει επιλογή αναζήτησης με βάση τη διάθεσή σου και το μουσικó στυλ που θες να ακούσεις και να μην βαραίνει τον υπολογιστή.Άνοιξα μια μέρα τον explorer και είχε μπεί,χωρίς να ξέρω πως,ένα plug-in radio player από το facebook,το οποίο ήταν εξαιρετικό ομολογώ,αλλά τώρα,πάλι χωρίς να ξέρω πως,εξαφανίστηκε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μήπως ξέρετε κανένα καλó free radio player?óταν λέω καλó εννοώ να πιάνει πολλούς σταθμούς(ξένους κυρίως,αλλά και Ελληνικούς),να έχει επιλογή αναζήτησης με βάση τη διάθεσή σου και το μουσικó στυλ που θες να ακούσεις και να μην βαραίνει τον υπολογιστή.Άνοιξα μια μέρα τον explorer και είχε μπεί,χωρίς να ξέρω πως,ένα plug-in radio player από το facebook,το οποίο ήταν εξαιρετικό ομολογώ,αλλά τώρα,πάλι χωρίς να ξέρω πως,εξαφανίστηκε

googlare το.

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το googlara αλλά δε βρίσκω ούτε αυτό που το plug-in που είχε μπεί στον explorer,ούτε κάτι εξ'ίσου καλό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για ψαξε λιγο τον εξπλορερ και βρες το Ιστορικο του.

Λογικα μεσα στην cache του πρεπει να υπαρχει πραγμα και απο τον τελευταιο μηνα.

ΟΛο και κατι θα χει μεινει... αν δεν μπορεις να ψαξεις.... πες να κανω ρισταρτ

να μπω απο τα Windows .

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε εντάξει μη σε παιδεύω,δεν το βρίσκω τώρα δεν πειράζει,απλά μου κάνει εντύπωση πως μπήκε και πως βγήκε αυτό χωρίς να κάνω κάτι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι ρε εντάξει μη σε παιδεύω,δεν το βρίσκω τώρα δεν πειράζει,απλά μου κάνει εντύπωση πως μπήκε και πως βγήκε αυτό χωρίς να κάνω κάτι

Κοιτα  τα plugins ειναι μικρα κομματακια λογισμικου - προγραμματακια τα οποια δεν μπορουν να τρεξουν μονα τους.Ειναι φτιαγμενα για να τρεχουν μεσα σε ενα μεγαλυτερο προγραμμα. Ας πουμε μπορεις να κατεβασεις ενα plugin στον browser για να μπορεις να κατεβαζεις βιντεο απο το γιουτιουμπ.

Υπο αυτη την εννοια ενα plugin δινει μεγαλυτερες δυνατοτητες σε ενα ηδη μεγαλυτερο προγραμμα... στην προκειμενη τον browser.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Κοιτα  τα plugins ειναι μικρα κομματακια λογισμικου - προγραμματακια τα οποια δεν μπορουν να τρεξουν μονα τους.Ειναι φτιαγμενα για να τρεχουν μεσα σε ενα μεγαλυτερο προγραμμα. Ας πουμε μπορεις να κατεβασεις ενα plugin στον browser για να μπορεις να κατεβαζεις βιντεο απο το γιουτιουμπ.

Υπο αυτη την εννοια ενα plugin δινει μεγαλυτερες δυνατοτητες σε ενα ηδη μεγαλυτερο προγραμμα... στην προκειμενη τον browser.
:rockon: :rockon:

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Θα ξαναεμφανιστεί, μόνο που τότε θα σου ζητήσει λεφτά... (κάρτα, PayPal, κλπ).

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μήπως ξέρετε κανένα καλó free radio player?óταν λέω καλó εννοώ να πιάνει πολλούς σταθμούς(ξένους κυρίως,αλλά και Ελληνικούς)

Φιλε το winamp εχει πανω απο 5000 στΑθμους απο ολο τον κοσμο! Το χρησιμοποιο χρονια και στην δουλεια και πραγματικα αξιζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom